tiistai 21. toukokuuta 2013

Thorssi riehuu

Astrid "MoKuttaja" Thors on jälleen näyttäytynyt julkisesti.

                (Kuvassa hän mm, tanssii "MoKutustanssia" Poliisiauton katolla)
Blyääärrrgghh,  rraaaawwwrr. Fuck your car nigga, fuck your car.

Thoorssi päästeli ilmeisesti vähän, pahimpia höyryjään, äidyttyään normaaliakin häijymmäksi. Hän päästeli saamiemme tietojen mukaan sekä annoksia metaania ja muita höyryjä, mutta myös hävyttömyyksiä suustaan. Samalla talloen uudenkarheaa Sikamobiilia (kansankielellä ; Poliisiauto). Thors oli juuri ulostautunut Eduskunnan täysistunnosta, ja oli silminnähden tuohtunut (joku oli ilmeisesti uskaltautunut puhumaan siellä Suomea!) hän muummuassa manasi häntä rauhoitelleille Miliiseille, kuinka hävyttömiä Mongooleja Suomalaiset ovat kun kehtaavat kulkea ilman kahleita ja peseytyä, vielä puhuvat Suomeakin helvete !!. Jävla Finne !.

Thoorssin onnistui mm, purra yhtä päiväkoti-lasta nilkkaan ja virtsata kadulle ja talloa Miliisimaijan katto sisään, ja karjua kuin mielipuoli, näin hätyyttäen koko tienoon. Ja ihmisiä pyydettiinkin "..pysymään  sisätiloissa, oman turvallisuuden tähden...". Silminnäkijän mukaan, "Thors höyrysi ja punoitti, ja olin näkevinäni, että hän myös vaahtosi suustaan ja kirosi kuin paholainen pääsiäisenä". Hän ehti myös jäytää muutamaa sähköpilaria ja paukuttaa peltisen 70-luvun Volvon (ei Poliisin) lommoille, ennen taltuttamistaan.

Rankkuri ja Hellsingin Miliisi saivat hänet lopunkaiken pyydettyä, useamman kymmenenminuutin härdellin jälkeen, tosin vain usean raavaan miehen ja erittäin vinkeän Sähkölamauttimen voimin. "Hän oli kuin raivo-härkä" sanoo liikkuvien sikojen  Pavel Pienipää. Thors siirretään tämän tapauksen johdosta, mitä todennäköisimmin, korkeasaaren eläinpustoon odottamaan loppusijoituspaikan löytymistä.

Mikä tarkalleen ottaen hänet sai (tälläkertaa) näin silmittömän raivon valtaan, sitä emme ehkä koskaan saa tietää, mutta sen tiedämme, että tällaista ei voi hyväksyä !. Hän on aiemmin, joidenkin tietojen mukaan, uhannut räjäyttää Eduskunnan kahviossa palopommin, mikäli hänen vaateisiinsa ei suostuta. (Mm, Ruotsi Suomen ainoaksi kieleksi ja neekerit Suomen ainoaksi roduksi, joita paimentaisivat / hallitsisivat Ruotsalais ylimykset, Zeppeliineistä käsin, taivaalta. Ja käsilaukut, heijastinliivit ja pehmokypärät pakollisiksi kaikille, eritoten miehille.)

Thorssia on aiemmin syytetty mm.
- Nirppaturpaisesta ylimielisyydestä
- Tylsyydestä ja sieluttomuudesta
- Liiallisesta kuivuudesta (jopa suhteutettuna muuhun Eduskuntaan)
ja törkeästä RattiRuotsalaisuudesta. Puhetta on ollut myös mm. Aaseihin ja Muslimeihin sekaantumisesta.

Seuraamme tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti