maanantai 27. toukokuuta 2013

Rasismi - Rasisti

Kun tätä Vasemmistovammaisten ja muiden kusipäiden alati ja laajalti viljelemää Sanaa jaksetaan edelleen käyttää, joka helvetin päivä joka helvetin paikassa joka helvetin asiasta, niin voisinkin äkkiseltään määritellä sen. Lyhyesti, ytimekkäästi, vastaansanomattomasti, absoluuttisesti, kiistämättömästi ja täydelllisesti, niinkuin totuus, josta ylipäänsä voi olla selkeän tietoinen, yleensä voidaan sanoa.


Rasismi

Rasismi on tietenkin kotoisin Englanninkielen sanasta  Racism-Rotuismi ja tuo taas sanasa Race-Rotu, yllättävää tietoa, eiks vaan. Eli taas kerran, ensiksikin ; Suomeksi Rasismi ei taaskaan tarkoita yhtään mitään vaan on ns. Suomlantia. Oikealla Suomen kielellä (ja uskokaan kun sanon, olen linquistinen nero) olisi kyseessä Rotuismi eli Rotuun pohjaava ismi, ja kukas niitä ismejä oikein alkuunsaattaakaan ja ismeilee ja ylistää ja käyttää Bushidónaan jne....??!

Ismit ovat kotoisin, Vasureilta ja Jutkuilta, maailman kahdelta, alhaisimmalta elämänmuodolta. Ehkä ameeba tai jokin merilevä voi olla teoreettisesti vielä alempi, mutta se on jo saivartelua edes mainita sitä.

Mutta eniwei, Sanana Rasismi on siis Angloilta ja uskallan väittää, että Jutkuilta kotoisin, koska Juutalaiset osaavat hämmentävän pätevästi, eivät vain hämmentää jo hämmentyneitä Valkoisia, vaan myös luoda lisää hämmennystä pathologisoimalla luontaista, normaalia, tavallista, mundaania, triviaalia, tervejärkistä ja katuviisasta käyttäytymistä.
Joten selvitys nr.1 sanalle Rasismi = Juutalaisten patologisoima normaali, luontainen piirre kaikkien ihmisrotujen ja yksilöiden olemuksessa.

Ja sitten lainaan tässä, esim J.J Solarilta hänen aivan tyrmäävän simppelin ja upean määritelmänsä "Rasismista", jonka kaikki valkoiset voisivatkin ottaa omakseen ja muistaa mainita aina ja kaikkialla ja kokoajan, ja katsoa kuinka untermencshssenien lärvä lässähtää kuin Lehmän häntä.
Eli selitys nr.2 "Rasismille" = Kyky ennustaa ihmisten käytöstä !. Tämä on kyky joka vain meillä älykkäillä on ja se näyttäisi hämärtävän KommariMorlokkien ja muiden paleoliittisten jäänne-elämänmuotojen vähäisenkin tajunnan ja saavan heidät puhtaan paskahalvauksen kouriin. Heiltä itseltään nimittäin tämä kyky puuttuu, ja tyystin. Nähdessään tämän ällistyttävän, toissamaailmallisen, heitä suuresti hämmentävän tai´an-omaisen maagisen Voo Dookyvyn käytännössä, heille ei vain mäjähdä mieleen mitään muuta vaihtoehtoa kuin reagoida kuin ...no, idiootit kuullessaan totuuden tai kuin jokin pieni elukka nähdessään itsensä peilistä ja suuttuessaan sille niin saatanasti, tyhmä kun on.

Ei vaadita mitään Da Vinciä, jotta voidaan ennustaa ihmisten käytöstä, tai koiran tai kissan tai minkävain tunnetun elämänmuodon. Tässä kohdassa tuleekin esiin Vasemmiston todellinen olemus (tai suunnattoman määrittelevän, suuri osa sitä) eli kuten olen sanonut ; Vasurit ovat Aktiivi Kristittyjä, ja niillehän ei käy se, että jokin asia ei olekkaan fatalistisen maagisen taivaassasovittu vaan alhainen ja simppeli ennustaa. Joka on outoa, sillä juuri MarxistiMorlokithan omaavat mitä mekaanisimman ihmiskuvan. Mutta hullut ja typerät ovat, jos jotain, niin sangen oxymoroonisia, toisaalta niin on moni viisaskin, C´est La Vie !!.

Sitten on tämä netissä jo kuuluisaksi tullut yksinkertainen ja totaalisen pätevä selitys,
nr.3 = "Rasismi" on mitä vain, mitä Valkoiset ja vain Valkoiset, sanoo tai tekee, mistä Ei-Valkoiset ja Valkoisten omat sekopää-petturi-kommari-limanuljaskapaskakasat eivät tykkää. 

Kuten itse asiaa aina ajattelen, mutta miten juuri kukaan muu ei tätä ikinä kuvaa, vaikka tämä lienee mitä täydellisin tapa kuvata sitä, miksi Valkoisille suututaan aina ja 100% varmasti tietyistä sanoista ja teoista ja lauseista yms.
Se johtuu simppelisti siitä, että ;  Koska kaikki tällä Planeetalla, paitsi tietysti suuri osa Valkoisista itse, tietää Valkeiden olevan ihan naurettavalla marginaalilla, ihan naurettavan yli-vertaisia, pidetään mitä tahansa Valkeaa ylpeyttä tai Valkoisten itsetietoisuutta tai mitä vain vastaavaa  pelkkänä ylimielisenä, omahyväisenä kehuskeluna. Eli sama asia, kuin jos joku ihan järkyttävän hyvä laulaja sanoisi huonommille, että "te muuten todella olette huonoja!!. Tsiisus fak, että te haisette! paskalle!!".
Koska tuo olisi siinä tapauksessa 100% totta, mutta mille ne alemmankastin loilottajat eivät mitään maha, niillä ei ole paljon muita vaihtareita kuin pitää tuota pelkkänä pullisteluna ja ylimielisyytenä yms. Ikään kuin kukaan ei näkisi miten asiat ovat ilman, että se joka todella on siellä tunkion katolla, tuo sitä itse esiin. Ei hyvän taiteilijankaan odoteta tai oleteta arvostelevan murskaavasti kaikkia vähempiä kaloja, omassa altaassaan eli Taiteessa.

Se siis ärsyttää, Summa Summaarum, koska se on totta ja fenotyyppisesti havaittavissa eli ihan silminnähden itsestään selvää. Kissakin tämän tajuaisi, mikä sulkeekin suurimman osan Ihmis-kuntaa jo pois.

Ja mitä tulee "Rasismin" viralliseen määritelmään ; sortaa ihmistä perustuen ihnoväriin (taas tuo IHONVÄRI !). Niin sekin on valitettavasti vain aika pitkälti tuo juuri mainitsemani asia, esitettynä kauhistellen ja väännellen ja käännellen ja manipuloiden ja paatoksellisesti, esitettynä Raamatullisena Abominaationa eli Kauhistuksena. Eli esitettynä ainoalla Juutalaisten ja sikäli "Valkoisten Vasemmistolaisten" tuntemalla tavalla. Juutalaisethan eivät osaa puhua tai ilmaista itseään millään muulla tavalla kuin hysteerisellä, vainoharhaisella ja höyrypäisellä Hyperbolella eli liioittelulla. Sellaisia naismaiset olennot ovat, ne on hyteerisiä ja pakokauhuisia ja vainoharhaisia ja niineespäin.

Joten lopunkaiken, Rasismi on taas kerran vain tyhjäpäisten Sapiens-Simpanssien, yhdentekevää suun ja pään -aukomista vailla mitään merkillepantavaa sisältöä ja tämä legendaarinen Rasisti on ihminen joka kykenee näkemään jotain niinkin mysteeristä ja hämärästi ilmenevää ja vaikeatajuista kuin, että ; Neekereillä ei ole Sivilisaatiota !!. Eikä ole koskaan, ikinä ollut, eikä tule koskaan, ikinä olemaankaan, muuta kuin mitä hyväuskoiset Valkoiset niille apinoille antaa. Lainatakseni Solaria vielä, "...itse määrittelen kulttuurin / Sivilisaation näin ; tila jossa rakennuksia ei pidetä Voo Doo kirouksina avaruudesta...".

Kertokaahan, kaahottavan ja kotkottavat ja kilipäiset kommarikusipäät, miksei neekeri ole keksinyt Ikinä. Mitään. !?!?. Paitsi sen yhden version Super Soaker vesikanuunasta, joka sekin on kyllä jo, myönnettäköön, neekerin keksimäksi täysin tajunnanräjäyttävä. Niin kuin olisi saada selville, että muinaisilla koirilla on litteitä HD-telkkareita tai, että kissat osaavat Arabiaa ja kalkulusta tai jotain tämänsuuntaista.

Rasistit kykenevät sekä havaitsemaan tietyjä osia todellisuudesta jotka valehtelijat ja muut Lusiferin kätyrit haluaisivat peitellä, että sikäli tuhoamaan Vasemmiston / Juutalaisten / Satanistien / Typerysten / Kommarien / Puritaani-piripäiden yms. Maailmanjärjestyksen, sillä "..jos he myöntävät yhdenkin faktan, yhdenkin osan totuutta, koko heidän lume-maailmansa romahtaa.." kuten Tex sanoi vasureista yms.

Mainittakoon vielä, että on toki olemassa kaikenlaisia alhaisia Morlokkeja, jotka ihan vain pahuuttaan ja piruuttaan ja koska tykkäävät satuttaa ihmisiä, sortaisivat avec plaisir, ilomielin, ihmistä perustuen esim. rotuun. Jos joku Skini nyt sattuisi vaikka omistamaan parturin-praktiikan ja hätistelisi kaikki asiakkuuteen pyrkivät neekerismiehet sieltä, vain siksi, että sattuvat neekereitä olemaan. Mutta kuten kaikki tiedämme, ovat Skinit yms. vain Valkoisia neekereitä ja sikäli täysin kykenemättömiä mihinkään pahoinpitelyjä ylempään, tai kännäämistä tai biljardin peluuta kännissä yms, ylempään. Eli älkää huoliko, mitään Skini parturia ei ole, eikä tule. Sen enempää kuin neekeri keksijä /filantrooppiakaan tai älykkönaista joka keksii, ...vaikka (virallisen) Anti-Gravitaation jne.

Summa Summarum ; Rasismi ja Rasistit pilaavat Vasemmiston ja Juutalaisen (ja KGB:n) yhdessä junaileman Marxistisen, Bolshevistisen, Sortavan ja Totalitäärisen, Kommunistisen, Umpityperän ja Ajatuksettoman, Sieluttoman ja Valheellisen, Tympäännyttävän Älykääpiömäisen ja Lahjattoman, Satanistisen ja Ilkeän, Kyvyttömän ja Itsekkään, Harhaisen ja Houreisen, Kusipäisen ja Paskakasaisen, Läskipäisen ja Pahan, Idioottimaisen ja Aivovammaisen Huu Haa Lumemaailman ja Maailmanjärjestyksen. Eli pilaavat Perkeleet toisten ilon !. Kiilusilmäisten typerien, keskinkertaisuuteen juur ja juur ylttyvien ääliöiden, paholaisten laumahenkisen, Gnuumaisen ilon !!. Hävetkää saatana !.

Realismia / "Rasismia" ?. (Laasasen Henkkaa kannetaan töihin.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti