torstai 2. toukokuuta 2013

Suomen Jutkuja

Ja lisätään vielä samaan satsiin, joukko "Suomalaisia" jutkun rumiluksia, ovelasti piiloutuneena ympäri miniatyyrista yhteiskuntaamme. Ovelasti naamioituneena "Suomalaisiksi". Ovelaa, oy vey !!.


Hyi helvetin vittu tuotakin saatanan Maahista tuolla ylä vasemmalla !!. Kattokaa nyt saatana ihan oikeesti !. Hyi helvetin vittu !. Mikä vitun Trolli / Peikko / Meninkäinen tuokin on ?!. Se on rumempi kuin neekeri, joten on vain sopivaa, että se on niitä "valkoisia" Räppäreitä. Hyi helvetti!! *puistatusta*
Kun tuon näkee, on reaktiona hätistellä se pois kuistiltaan, huitoa se luudalla takaisin maan alle takaisin kääpiöiden "Narniaan" tai mistä vitun myyrän(ah, kuinka sopivaa!) -kolosta tulikin ylös. Kattokaa nyt sitä, saatana !. Vittu minkä näköinen ... pillusilmäinen, pallopäinen, peikonnenäinen vitun juutalais-hirviö se on!.

Ja Stiller, ...Ruuuuben Stiller, tuo kaikelle Suomalaiselle, juutalaisen ivallisesti hirnuva median "nyrkki". Stiller näyttää pedofiililtä, en tiedä ehkä se onkin, niinhän nuo kaikki Hiekkaneekerit tuppaavat oleen, ja silti kauhistelevat ja hirttelevät Homoja!! ?. Siis mitä helvetin **ttua?. Onko ne homoja, vihaako ne homoja vai mitä ?. Afgaaneillahan on BatzaBashinsa eli "poikaleikki" joka ei ole mitään "leikkiä" vaan likaiset vanhat tahmeat, karvaiset pölyiset aavikon Mujaheddeenit nussii nuoria poikia. Ei siinä ole mitään epäselvää, siitä on leikki kaukana !. Pojat keikistelee kuin meidän MuotiHomot tai naiset, naisten / MuotiHomojen asusteissa ja vilauttelee ähläm-kikkeliään vanhoille sedille ja pyllistelee ja sitten ===> nussitaan !.

Mutta eniwei, eksyin aiheesta. So, Lorenzo öljyineen on joukon ainoa miltei täysin Ihmisestäkäyvä elävä. Enkä tiedä "Loresta" mitään, joten olkoon.
Sitten on tuo karvaa ja läskiä oleva, ´Embuske´ ...se on karvainen nariseva läski.
Saataa muuten olla "BTW" , että aiemmasta osiosta tuttu Hollywoodin jutku "Seth Rogen" tai se toinen karvainen paska on se, mistä tulee sanat "..karvainen juutalaispaska" sanontaan "..karvainen vitun juutalaispaska". Mutta en osaa varmaX sanoa.

Sitten meiltä löytyy täältä Wanha Kunnon Ben Sti...tai siis Syskovits(sic!) joka näyttää ihan joltain Georgialais rotalta / lakeijalta, koska sitähän se periaatteessa onkin, eikö se "Khazaaria" suurinpiirtein siinä nurkilla ollut?. Kaivakaas vaan ne maailman Atlaksenne esiin ja tarkistakaa vaikka, ...läskit!. (Oletan kaikkien teidän olevan läskejä...)

Ja sokerina pohjalla, totisesti -pohjalla- on Chaim Zabulbooabökoaöbjglrjbg,...no ju nou tuo asekauppias rotta tuolla vasemmalla alakulmassa. Karmivan näköinen äijä !. Kuin mikä tahansa perus Ryssäläinen Mafioso, Helvetin syövereistä (jota se siis periaatteessa onkin).

Mutta tuo yläluukun menninkäinen, ....huh huh. Se jäi kyllä nyt kalvaan, sehän on siis se räppäri "Uniikki" ja ymmärränkin nyt hyvin mistä moinen nimi tulee. Paitsi tuosta ulkonäöstä, on tuo Morlokki myös luultavasti lajinsa viimeinen tai ensimmäinen, mikä ikinä se laji sitten onkaan. Hatuton puutarhatonttu, se on yks miltä se näyttää. Kamalaa !.

p.s Onneksi Heralan Niina ei sentään antanut tuon kyyläävän maahisen yhtyä valkeaan pilluunsa, vaan tyytyi tuohon lähes ihmiseen "Loreen". Onnex !. Thank fucking Gaad !. No, menkäähän nyt sieltä vähän Latkea ja Mazopullia (tai mitä lie[who givs a fak?]) mussuttaan, Jew Doggini ja jälkkäriksi saattatte saada kunnian nuolla jonkun juutalaisen yli-ihmisen jalkapohjia !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti