perjantai 17. toukokuuta 2013

Homppeleita ja Munia

Olen jälleen kerran tehnyt syntiä ; katselin Marko Paanasen sisustus-ohjelmaa ...LiViltä. Ja pistin taas, kuten joka kerta kun näen Markon, nootille, että vaihka äijä onkin disaineri / visuaalisuuden kanssa työskentelevä ja vielä homppeli niin tyylitajua sillä ei kyllä ole, ei sen paskan vertaa. Marko näyttää rähjäiseltä sohvalta, tai UFFin-laatikoista rytkynsä dyykkaavalta kodittomalta Hoobolta. En ole kovin usein eläessäni nähnyt järkyttävämpiä kledjuja kuin MaPalla on. Ne saatanan juoksukengät.... ai saatana ! että tekisi mieli tappaa ne ! ja niiden alkuperäinen suunnittelija !. Jumalauta   Ne. On. Hirveitä!!!.

Marko on hyvin tehokkaasti lytännyt sen laajalti uskotun myytin, että Homo-mies on automaattisesti Hetero-öyhöä tyylitajuisempi ja ylipäänsä tyylitajuinen. Näinhän se nimitäin ei o !. Marko parka, hiuksissa juurikasvua ja parta kuin säteilyä saaneen juutalaisen selkäjouhet, kertakaikkiaan karmivia housuja ja niitä helvetin Abercrombiezombie mikä vittu liä,  paitoja. Ja ne vitun-saatanan-helvetimperkeleen kengänkannikat. Ampukaa ne !. Keskiajalla Mare olisi poltettu jo niiden kenkien takia, ...eikä se niin paha olisi ollut miltä kuullostaa.

Sitten olen jo jonkinverran ehtinyt ihmetellä toista homppelia, tai oikeastaan kahta. Nimittäin satuin katsomaan myös sitä Kaisa ja Puolvaltakuntaa ohjelmaa, jossa häärää se yks Tättä, se homppeli Hellsingistä, se Teukka ! niin Teuvo Loiman tai mikä lie, mutta se kuitenkin, se karvainen ja möhömahainen homomies. Ja sit sillä on hinauksessaan (pun = not intended) / vanavedessään / parinaan se joku Homopoika, mutta olen siis ihmetellyt niiden munia !.

Kuinka ne on saanut munansa niin selkeän pullistuneiksi ja niin näkyviksi ?!?!?!. Ja vielä farkkujen läpi ?!. Kattokaa niitä !. Ne on "pullottavien munien" määritelmä !. Millä munansa saa noin selkeästi näytille ?. Onko niillä vain niin muhkeat munat, tai paisuuko munat hiertyessään farkkujen sisustaa vasten vai mitä helvettiä on  tekeillä ?!. Onko niillä housuissaan jotain ylimääräistä, pullistamassa ...härveleitään ?!. Vai onko niillä vain poikkeuksellisen piukeat pillit (siis pillifarkut) !?. Onko tälle ilmiölle selvitystä ?

Kulkiessaan, völlyessään ympäriinsä pillifarkuissaan, näiden gentlemannien munat on kuin tarjottimella tai ikään kuin alhaaltapäin jotenkin tuettu. Tavallisesti jos plättää kivarinsa pöydälle tai käteen tai jotain, saa tuon efektin aikaan, mutta mysteeriksi jäänee, miten sen saa farkkujen kanssa tuosta vain, aikaan. Tai hei, .... ehkä ...no joo....en tiedä, mutta yX mahku on tietty, että niillä on ns. "Blueballs" eli kassit kukkuroillaan, ääriään myöten täys, purkautumattomuuden tilassa, valmiina pulpauttamaan siementä pienen pellon laajuudelle hetkenä minä hyvänsä. Säästeliäitä miehiä.
Mieleeni pulpahtaa väkisinkin tämä vitsi ; Miksi Joulupukilla on niin iso kassi ?.  Koska se tulee vain kerran vuodessa. Heh heh heeMutta eniwei, ....Marko olisi syytä stailata "sillä silmällä" (ei viittaa kulliin HUOM) ja Teukka ja Homopoikka, litistäkää munanne !. Kai... vaikka paskaako se minulle kuuluu ja onhan pulleita munia aina ilo katsoa.

Ehdotan vielä, että voisiko ne olla jtenkin paineilmalla aikaansaatuja pullotuksia ?. Onko ne ilmatäytteisiä ne niiden kalukukkarot ?. Stailataanko TeleVisioon nykyään jopa kivespussit !?. On se mennyt tarkaksi !.

P.s Tässä vielä tällainen käärme, olkaa hyvät vain.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti