torstai 23. toukokuuta 2013

Valkea Egypti

Olen jo pitkään ajatellut kauhunsekaisin tuntein, Egyptin kohtaloa. Eritoten muinaisten "Atlantiksen" -jäänteiden kohtaloa. Ja olen tullut siihen pakenemattomaan ja vääjäämättömään lopputulokseen, että ;

                      Valkoisten olisi heti kun mahdollista, valloitettava ja miehitettävä Egyptin maa.

On lähes itsestäänselvää, että jos näin ei käy, tuhoavat Islamistit ennenpitkää ainakin osan muinaisen suuruuden jäänteistä. Sen minkä pystyvät. Sikäli kun fyysisesti mahdollista, pamahtaa pian Pyramiiditkin kuten Bamiyanin Buddhatkin, kun nämä kilipäät vaan pääsevät kunnolla asemiin. Itseasiassahan Islamistit ovat jo uhanneet tai luvanneet tuhota Pyramiidit ja muut muinaiset "vääräuskoiset" tai "saatanalliset" yms. pyhät paikat ja kauniit patsaat.

Ja kuten olen aina halunnut sanoa, vaikka jossain Anglosaksien TV-lähetyksessä, koko maailmalle, koskien Arkeologiaa ; kuka muu olisi nämä muinaiset esineet ja paikat edes esiinkaivaneet jollei valkoiset ? ja tarkemmin vielä, eritoten Anglo-Saxit. Joku paikallinen apinako ?!. Niitä ei voisi kyseiset esineet ja oliot vähempää kiinnostaa, muuta kuin sikäli, että niillä voi tienata, koska valkeita ne kiinnostaa. Ja totta vitussa kiinnostaa nehän on, ei vain lumoavan, maagisen, hypnoottisen, arvoituksellisen ja hämmästyttävän kauniita, mutta luultavasti meidän tekemiä !!. Joten totta totisesti, ketä muuta ne kiinnostaisi. Ei ketään, eikä ne Morlokit niitä sieltä ylös kaivaisi eikä luetteloisi eikä tekisi paljon mitään muutakaan, kuin nussisi jotain Kameleita siinä ympärillä ja kaivelisi persettään kuokalla tai apinankourillaan, jos Homojen teloituksiltaan ja naisten kivityksiltään ja muulta Muslimihauskaltaan ehtisivät.

Ja itseasiassa, sehän on tiedetty jo maailman sivu, että nimenomaaan Arabinkekkanathan ne on kun kävivät nappailemassa mm. Gizan "Suuren Pyramiidin" kuorikerroksen omiin tarpeisiinsa. Tarpeilla tarkoitetaan siis, esim. tavallisten koti-talojen rakentelua ja kaiketi jopa paskahuussien, ja Moskeijoiden ja Minareettien ja palatsien yms. kokoamista.

( Mielenkiintoista triviaa ; Pyramiidejä kutsuttiin myös nimillä, Suphis 1, Suphis 2 ja Mencheres. Khufun, Khafren ja Menkauren sijaan. )

Valkoinen vai Muukalainen ?!. Kas siinä pulma.

En mielellään edes aattele, että nämä vitun kiilusilmäset, suustaanvaahtoavat pedofiili-keharit pääsisivät ilakoimaan vapaasti, näiden muinaisten kaunokaisten äärelle. Se jos mikä olisi lähes sanakirjamääritelmä käsitteelle, "Pyhäinhäväistys".


Mitä ajattelisi Hittiitti Kuningatar Naomikin ^^ sellaisesta !?. Sangen valkeanoloinen muija muuten. Ja kalju !. Ja Tut-Ankh-Atenin (kyllä T:llä) äiti, ilmeisestikkin.

Jos pitäisi valita nämä muinaiset aarteet tai Muslimit, ...niin luulen, että se olisi helpompi valinta kuin, ..mennäkkö paskalle vai ei jos on haljeta märästä ripulista ja astumaisillaan letsikkaan, jossa ei ole vessaa, 12 tunnin lennolle. Ei se ole mikään valinta !.

Hyvästit Muhmeteille ja Mahmeteille ja tervehdys Chetite Naomi !. Hail.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti