keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Finska-Svenssonit & viha

                               http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288569075025.html

Kai se Halla-Aho näiden juttujen taustalla on, lakkaa jo lähettelemästä näitä ukaaseja pliis !!.
No, mutta ; kuka oletkaan, pitäisi kai ihan kiittää !. Joku on vihdoin saanut vähän vautia hurreihin / ranta-Karlssoneihin, en tiedä mikä idea / järki näissä uhissa oikein on, mutta kiehtovaa seurattavaa. On jo uhattu tappaa Bettina Sågbomin perhekkin ja kaikkea, whoa !.


"Sågbomin maanantaina saamassa viestissä uhkaaja vaati, että Sågbom ottaisi tv-ohjelmaansa Suomalaisuuden Liiton edustajan puhumaan "Ruotsin siirtomaa-aikojen sortopolitiikasta ja sortokielipolitiikasta"."


Ei muuten pöllömpi ajatus !. Samalla voitaisiin käsitellä sitä kuinka Ruotsilaiset pitää Suomilaisia edelleen, siis edelleen yhä, yhä tänäkin päivänä, edelleen !! Mongooleina tai jonain paljon alempirotuisina hurttina. Ja sitä miksi Ruotsi on yrittänyt kaikin tavoin pinnistellä meidän menestystämme ja itsenäistymistämme vastaan ja pimittää / salata / sensuroida meidän omaa historiaamme !. Ei paha idis !.


Ja sitten....."Mielenosoitus nettivihaa vastaan


- Monet yksityishenkilötkin, jopa lapset, ovat joutuneet uhkailun kohteeksi nettivihan aikakaudella. Varsinkin suomen ruotsin- ja kaksikielistä väestöä sekä maahanmuuttajia koskeva keskustelu on nykyään halventavaa ja aggressiivista. Eivätkä kärsijöinä ole vain ruotsinkieliset, vaan kaikki kansalaiset, huomautti Storgård.

Hän vaatii, että lainsäätäjien, oikeuslaitoksen ja poliisin on otettava vakavasti uudenlainen tapa tehdä rikoksia netin kautta.

- Anonyymit uhkailijat on asetettava lailliseen vastuuseen teoistaan, ennen kuin tapahtuu jotakin peruuttamatonta. 

Päivi Storgård on uhkausten johdosta masinoinoit mielenilmauksen nettivihaa vastaan keskiviikkona kello 14 Kolmen sepän patsaalla Helsingin keskustassa."

Pitihän tämäkin arvata. Nyt nämä saatanan typerykset on taas organisoimassa kaikkia vitun idiootteja mitä valtakunnasta löytyy ja kaikkia mahdollisia säestäviä-lampaita mukaansa Netinvastaiseen tihutyöhönsä ja vapauden, sananvapauden ja ilmaisunvapauden -vastaiseen älämölöönsä !. Saatte taas Stadin Anarkolarppaajat / Stalinisti-Hipit jotain mistä mekastaa, voitte taas mennä julkiselle paikalle käyttäytymään huonosti, onnea.

Lakatkaa vitun nyhveröt yrittämästä kontrolloida kaikkea !!. Minun maani ei ole tarkoitettu millekkään Geshtapolle temmellyskentäksi tai ammattiloukkaantujille tai millekkään kommarisaastalle saati sitten yksinomaan naisille, minun Suomeni on miesten maa, Homo-sosiaalisten, älykkäiden, kauniiden sielujen maa. Sellaisten jotka sitä kuuluisaa vapauttakin rakastavat. Mutta kuten joku on joskus sanonut, " hän joka pelkää ympäristöään, yrittää kontrolloida sitä".

Eli kuten aina, yrittävät naaraat kontrolloida kaikkea, ihan tasan kaikkea. Ei sasi edes ilmaista, edes netissä, tunteitaan, joita naaraat eivät halua meillä olevan ja koska heillä itsellään ei tunteita ole, he eivät ymmärrä millaista on kun on tunteita ja palavia sellaisia, ja täysin, absoluuttisen, totaalisen oikeutetusti. Pyhää vihaa, idiootteja ja pahuutta kohtaan !!. Vain me oikeat Enkelit, oikeasti hyvät, vihaamme, pahuus ei vihaa, pahuus on tyhmää ja ajatuksetonta eikä tunne mitään.
Niinkuin jo Joosuakin (Yeshua / Kiasus, no Jeesus! vitun idiootti !) sanoi ; "minä en tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan !"


Yrittävät kitkeä kaiken senkin vähän, minimaalisen, vapauden mitä tässä tympeässä, kamalassa, karmeassa, sieluttomassa, mitättömässä, puuduttavan elottomassa ämmien maassa jäljellä on, haistakaa vittu koko kuvottava paskasakki !!.
Viikingit olivat ihan oikeassa ; Suomi on ämmien maa!!! "naisten maa" ...Kvenland, Kvinland, Kvinnorland, Kvinnor!! hah! siinä, siinä on teille typerille se mistä tällaiset paikannimet oikeasti juontaa !!. Ämmät ne vaan täällä kälkättää ja pitää ämmämäisille Suomijunttiheteromiehille jöötä, ja ne ei pysty inahtamaankaan vaan lässähtävät käsiin !!. Aina !. Vitun vätykset !. Hävetkää !!. Shame on you !!

Älköön kukaan ilmestykö tuonne seppien patsaalle, pitäkääkin huoli, ettette sinne mene !!. Ikuinen häpeä on osanne jos sinne uskaltaudutte, väläyttelemään omaa typeryyttänne ja pahuuttanne ja ymmärtämättömyyttänne ja tympeää naiseuttanne !!.

P.s Ette ole sattunna ikinä aatteleen, että mistä tämä tämmöinen "Nettiviha" on ylipäänsä peräisin ?!. Olisko itse, teidän pyhyyksillänne mitään tekuutta asiassa ?!. Voisiko olla, ettei mitään voi tehdä tai sanoa, etteikö siihen joku jossain jotenkin regoisi ?!. Voisiko nyyttonilaiset lait päteä tähänkin...??!. Jokaisella teolla on yhtä suuri tai suurempi vasta-reaktio.

Mikä tekee teistä sen osapuolen joka on oikeassa ja esim, minä väärässä ?!. Miksi teillä on mielestänne oikeus määritellä oikea ja väärä, hyvä ja paha, mitä saa ja mitä ei saa sanoa ja miksi !?. Keitä te vitun kusipäät oikein luulette olevanne !!??

Niinkuin Nigel Farrage sanoi E.U.C.C.C.P:n "Parlamentille" silloin joskus ; " Who the hell do you people think you are !?".


                                                         NAISET. PILAAVAT. AINA. KAIKEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti