keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Likaista !

                                  http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288569107539.html

                                        http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288337499143.html


Siinä se on !. Siinä on typerin ja ehdottomasti noloin tapa kuolla. Ja vielä noin vanha (likainen) äijä !!. En ole ollut tietoinen, että vanhatkin äijät vielä, ...kättelevät itseään. Hyi saatana !. Kuvottavaa !. Liian vulgaaria tähän blogiin.
Eniwei, mikä vielä nolompaa ja typerämpää, on se, että myöskin David Carradine taisi näpittää itsensä hengiltä !. Vittu miten noloa !!. Jos itse tekisin niin, olisikin parempi kuolla kuin....hetkinen....

...no, joo. Noloa !.

Kuvitelkaa nyt sekin saatanan, rutikuiva, parkkiintunut, oudonnäköinen vanha äijä, ähisemässä jossain vitun kaapissa! hotellihuoneessa köysi munissaan ja kaulaassaan,....ei helvetti !. Mitä tällaiseen voi enään edes sanoa !?. Mikä teitä kaikkia oikein vaivaa !?. Häh ?!. Whoss´wron with´ya ??.

Ei häpeällisempää loppua juuri voi saada kuin nämä likaiset vanhat herrat !. Ihan myötähavettää.

P.s Jos nyt vielä näette joskus, jossain leffassa Karradiinen, niin yrittäkää olla ajattelematta, että : tuossa on se äijä joka runkkasi itsensä tainnoksiin, kuoli runkulla, tappoi itsensä näpittäessään, autoerotisoi itsensä manalan majoille, menehtyi kaapissa vanha vetelä kulli kourassaan..... hyii.......yööööök !.
En saata enää edes katsoa Daaviddia !. Mieluummin söisin niitä jotain lihavia toukkia, jossain alkulimassa pyöriteltyinä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti