sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Sokeripöllyssä

Tämä ei ehkä ole mikään merkittävä Blogaamisen aihe, tai muutenkaan niin huomattavaa, mutta aattelin ilmoittaa tännekkin ; että olen vetänyt yli-annostuksen sokeria, lakuja ja suklaata yms. Ja nyt pää on jämähtänyt täysin !. Tajunta ei kertakaikkiaan inahdakkaan, olen päässyt üüber-seisahtuneeseen "pilveen". Voin lähes haistaa ja maistaa värit, ja kuulla ...tunteita..
..tarkoitus on ollut tehdä vaikka mitä, mutten jaksa miltei hengittääkkään. Olen useasti huomannut, että mm. tietokonepeleissä se vaikuttaa suorituskykyyn, esim. reaktionopeuteen, jos on kännännyt suklaalla tai jotain muuta vastaavaa mömmöä mättänyt ylenpalttisesti. Ei kannata !.

Näköjään se vain on niin, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä säälittävämmäksi lässähtää. Jopa minä. Empä olisi uskonut, mutta minkäs teet.Valitettavasti ihminen ei vanhene niin kuin MäkDonalssin hampparit (siis Hampurilaiset!). Ei yhtä arvokkaasti.
Tämä seuraava kuva kuvaa oloani aika näppärästi.


Tosin sillä erotuksella, etten näe (ainakaan vielä) Kirahveja.Suomensin tämän kuvan, meille kaikille !. Minähän en toki ole, teknisesti, kissa, mutta tämäkin kuva sopii tunnelmaan. Ja on varmaan tottakin. Voisin vaikka olla se Bätmänin Sokeri, tällähetkellä. En pystyisi ehkä suunnittelemaan mitään monimutkaisia virityksiä, hädintuskin pystyisin käsittelemään haarukkaa, mutta voisin repeillä sinne ja tänne, ja olla viihdyttävä ja vähän ..kevytmielinen, ja epäjohdonmukainen kuin poliitikot koko uransa.Kapteenin Blogi tähtiaika 20:42 12.05.2013
Huomaan olevani täysin sekaisin ja tyhjä, kuin planeettamme "läntinen sivilisaatio" tai känninen Suomilainen. Selviänköhän enää koskaan, takaisin omaksi itsekseni. Pelkään järkeni puolesta ja autoja. Uskon myös jo ymmärtäväni lintujen puhetta, ja haluan jostain syystä Mexicolaista ruokaa.... nyt olisi oikea aika tilata loittoryhmältä kotiinkuljetus ruokaa, mutta en voi. En voi kuin kärvistellä ja täristä. Sitäpaitsi, Hra Data jumittui yhteen aluksen turbiineista ja hätäpaskansikin siihen, joten työsarkaa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti