maanantai 6. toukokuuta 2013

Suomen "Leijjonat"

Aattelin nyt kun on taas se aika, nin skriivata tällaisen lyhyen, mutta sitäkin syvällisemmän ja viisaamman luonnehdinnan Suomen Leijonista ja niiden epätoivoisista edesottamuksista.

Heti ensimmäisen pelin (Saxit / Saksalaiset / Sakut) jälkeen kyseltiin lehdissä (ainakin iltalehessä), että "vakuuttivatko leijonat?". Ja ihmiset olivat äänestäneet, että ; no ei tod. !. No eipä tietenkään, Suomihan vain voitti.
Ketä se nyt vakuuttaisi ?!. Itseasiassa minut ne vakuuttivat (taas) täysin !. Minä luotan aina, kuten Tarot-korttien Narri. Suomalaiset kun ovat nyt vihdoin,     v-i-h-d-o-i-n  alkaneet ymmärtää, että kyseessä ei ole mikään Talvisodan toisinto / Re-enacment tai muu vastaava harjoite puhtaasta kauhusta ja epätoivosta vaan pelkkä urheilulaji, pelkkää huvia ja ajanvietettä ja urheilua jne. Ja siihen tarvittiin kuten olen jo aiemmin sanonut, se yksi finninaamainen kloppi (Granlund) julistamaan se näille Junteille, että "Hokiahan tässä vaan pelataan" !!.

Ja näinhän se tismalleen, täsmälleen on, lätkää se nyt kuulkaa vaan on!. Suomalaiset ovat vain ennen olemassaan nähneet Jääkiekon taas vain yhtenä uutena methodina näännyttää itsensä, ajaa itse itsensä epätoivoon ja tapppioon, sillä kuten olen jo useasti teitä muistuttanut ; kuten Otto Weininger sanoi "pohjoiset kansat / rodut ovat aina Masokisteja". Ja sanonkin itse, että ; Suomalaiset eivät ole traditionaalisesti menneet ikinä Jääkiekkokaukaloon oikeasti voittamaan tai edes sitä tavoittelemaan vaan häviämään. Suomalaiset ovat kuin siinä leffassa  Al Pacino ja se Jutku Matthew Mäkkonahei  "Rahantekijä" ne uhkapelurit, jotka eivät oikeasti mene ikinä kasinolle tai vain kotoisan Pajatson äärelle voittaakseen, vaan hävitäkseen, hävitäkseen niin totaalisesti ja täysin, että se häviö  "...saa persläpesi kutistumaaan pilkun kokoiseksi" kuten Pacinon hahmo sanoi leffassa.

Suomalaiset ovat Mashokisteja Par Exellance, ja etsivät aina kuumeisesti seuraavaa mahdollisuutta ryvettyä pohjamudassa, piehtaroida siinä kuin virtahevot (joilta Suomalaiset iroonista kyllä, usein myös näyttävät) ja sitten syyttää koko hötäkästä sitä mutaa !.

Tämän tähden Suomen ´urheat´ Leijjonat ovat aina siellä kulmissa rähmällään, siniviivalla polvillaan tai roikkuvat jonkun, ihan oikean Jääkiekkomaan*, pelaajan pohkeissa ja näyttävät epätoivoiselta kuin ripulista kärsivä persreiätön koliikki. ..  . .aikuinen !. Hah !.
Suomalaiset, summa summarum, tykkäävät epätoivosta ja kärsimyksestä ja sen sellaisesta, siksi teidät on aina niin helppoa alistaa asiassa kuin asiassa ; koska te olette luontaissyntyisiä masokisteja.

Suomi Leijonat, lähdössä taas kaukaloon, voittamaan.


"Ryvetytään jätkät, me kunnolla"

Jääkiekko, on vain urheilulaji   i´m afraid. Se on niiden jotka sitä pelaavat, ei vain ammatti, mutta tod.näk myös rakas harraste. Ja jos olisin itse se valmentaja siellä Homososiaalisessa Hetero-pukukopissa saarnaamassa niille turven´nuijan jäärille mitä tehdä, sanoisin luultavasti vain, elegantisti, että ; " ..menkää ja pelatkaa, nauttikaa, tehkää sitä mitä parhaiten teette. Pelatkaa itsellenne ja unohtakaa Suomi ja Suomalaiset, unohtakaaa kaikki muu paska ja vain, nauttikaa pelistänne kuin lapsi leikeistään, sillä siitä tässä on lopunkaiken kysymys. Rentoutukaa ja olkaa keveämpiä, unohtakaa Historianelävöittäminen, ei sitä kukaan enään jaksa eikä halua. Menkää sinne kaukaloon ja löysin rantein ; nauttikaa".

Se on niiden pelureiden elinkeino ja harrastus jne, eikä se lopunkaiken kuulu teille muille junteille, joilla ei ole itsellänne mitään mainittavaa elämää, muuta kuin silkka kurjuus. Älkää painostako aina niitä joilla on edes jokin oma "juttu"  se nimittäin ei teidän korvianne kaiva.

Mutta jokatapuuksessa, Suomi on nyt, nykyjään jo niiiiin paljon tietoisempi tässäkin asiassa, että luotan näihin Suomen Huuhkajiin / Joutseniin / Leijoniin kuin muuriin, ja vaikka "feilaisivat" niin mitä se minulta on pois? who gives a fuck ?!.

Ja summa summaarum ; se on nyt sitten käynyt ilmi, tässä minunkin elinaikanani jo, että ei Suomalaiset mitään "Urheiluhulluja" olekkaan vaan, kuten kaikki muutkin kansat, "Menestyshulluja".

*esim ; Kanada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti