lauantai 18. toukokuuta 2013

Ählämirättipään etovat hampaat

Näin tuossa taannoin sen yhden tuntemani Aasin-nussijan ja jouduin jälleen kerran silmittömän kuvotuksen ja kauhun valtaan ; nimittäin sillä on niiiin järkyttävät hampaat ja niiin hyytävän karmaisevan paskaakin pahemman -hajuinen hengitys, että ...toivoisin voivani sen jotenkin teille kaikille, für alle da, selittää. Siis.... miten tätä voisi avata ulkopuolisille.... kuinka kertoa voisin, kuinka karmaisevat hampaat voi jollain olla ?!. ´Mist ma alkaisin..´ tämän hra-x:n kakkulat on niin saastaiset ja mustat (mustat! ei edes ruskeat), että kun se edes aikoo avata suunsa, olen jo pyörtymisen rajamailla, vaistonvaraisesti säpsähdän ja suojaan päätäni. Se ei ole kaukana elokuvan Muumio, ...Muumiosta! kun se Helvetin Peto avaa suunsa ja vapauttaa parven Infernaalisia Kärpäsiä viattomien / ylimielisten Anglojen naamalle, täsmälleen näin käy kun tämä kharaktääri avaa sen ruskeana ja haisevana ammottavan perseenreiän jota suukseen kutsuu. En edes ymmärrä, millä helvetin Voo Doo-Magialla ne haisevat mustat Golffi-Tiin-näköiset luut pysyy sen suussa ! sen  verran huterasti niiden on oltava kiinni ja sen verran vähän niistä on ylipäänsä jäljellä. Jos ajattelenkin tämän kaiffarin suuta, mieleeni tulvii kuva-assosiaatioina esim. mustaa, ruskeaa, sameaa, kärpäsiä, hyttysiä, keltaista, Kalkuttan viemärissä lojuva lehmänraato jne. Ja nämä on vasta niitä positiivisia, mukavia mielleyhtymiä.

Jumalauta sillä on pahanhajuinen hengitys ja kamalat kakkulat !!. Jos hän menisi Hammaslääkäriin, todennäköisesti se tulisi hetkenpäästä Miliisin kantamana sieltä Bumerangina ulos ja saisi syytteet Hammaslääkärin häirinnästä / "trollauksesta". Jos olisi siis oikein onnekas, siis hyvällä säkällä.

Tämä ei ole hän
Tuon kuvan ....henkilöllä on oikeastaan paremmat hampaat, kuin tietämälläni murjaanilla. Ne (ei enää kuvan hlö.) on kuin hän olisi jyrsinyt jotain öljykanisteriä, polttanut ketjussa (sitä se tekeekin) syönyt aasinpaskaa (luultavasti syökin) ja harjannut hampaansa viimeksi Troijan Sodan aikaan. Silloinkin jollain hillerin paskalla ja huuhdellut suunsa kalliilla Venäläisviinillä eli Näädänvirtsalla. Itseasiassa jollen tietäisi paremmin, enkä tiedäkkään, sanoisin, että on mahdollista, että se juo kusta. Sitä tekisi mieli pamauttaa jollain, puhdistusaineella kyllästetyllä lekalla suuhun.
Siitä tosin pääsisi lehahtamaan ilmoille sellainen haiseva, synkkä pahuus, että minua voitaisiin, syystäkin, syyttää uuden Pandoran-lippaan avaamisesta, maailman tuhoksi. Tämän kamraatin hymy on kuin omaa paskaansa nauttineen Kiinalais-Afrikkalais Lusiferin ilkeä sotavirnistys, joka tosin haisee paljon, paljon pahemmalle. Se haju, se tunkeutuu väkisinkin ihan nieluun saakka, ja tekisikin mieli samantien alkaa syljeskellä ympäriinsä, mutta se olisi kai vähän tahditonta. Mieli tekisi samantein kurluttaa suutaan vaikka Sb12:sta tai edes pissalla, mutta harvoin sellaisia tulee otettua mukaansa. Täytyisi keksiä jonkinnäköinen suuhun-asennettava pessaari, joka pyydystäisi kaikki hajut ja ei-toivotut maut, niin ei haittaisi niin jos joutuu suutusten, silmätysten tämän hiekkaerämaan-muulinpaskahengen kanssa. Polta se suus !!.

Taas yksi kuvottava, Ei-Valkoisten piirre jota vihata, sydänjuuriaan myöden. Yäk !!

P.s Kun kyseinen kilipää "puhuu Suomea" tai sihisee sitä omaa Suomarabiaansa se vaikuttaa varmasti, tottumattomasta kuulijasta siltä kuin hän jostain syystä olisi yht´äkkiä alkanut "dissaan sua" pieremällä suustaan, hönkimällä "puhdasta" Metaania suustaan päällesi ja vielä kehdaten saatana ivata kieltäsinkin samalla, mongertaen Suomea kuin Suomea mongerruksellaan pilkkaava huono ja känninen Virolaiskoomikko. (Kuten kaikki suomen koomikot).
Huh helvetti. Vo pyhä isä sitä löyhkää. Armahda herrani, armahda. Hänen leipä tai pers-läpensä on kuin kuvottava sarjatulikanuuna, kanuuna joka nöyryyttää siinä missä kuvottaakin, vihollistaan. Mörssäri jolla lakaistaan puhtaaksi Platoona rykmentin jälkeen, hiekkaankaivautuneita ja erittäin vaivautuneita ählämeitä, "vapaustappelijoita". Pelätkää tätä miestä !!.

P.s.s Jos vain osaisin ennustaa, koska törmään kyseiseen Persian Prin...tterinmustettanauttineeseen nuljakkeeseen, voisin edes otaa matkaani hengityssuojaimen / kaasunaamarin, vaikka kuinka hoopolta näyttäisi niin, uskokaa pois ; se olisi sen arvoista !.

P.s.s.s.s.s.s.s.s.s.ssssssSSSsssZZzzzzz Olen pistänyt merkille, että kirjoitukseni sisältävät usein puuttuvan kirjaimen tai 2. Se johtuu suureltaosin siitä, että jostain syystä tämä Mekaaninen-hevonpaska-näppäimistöni ei toimi kuten pitäisi ja oletan, vaan skippaa ominluvin sanan tai kaksi. Korjailen ne yleensä jahka pääsen vainulle tapahtuneesta erheestä.

Vielä lisäys ; voisiko olla niin, että Saddamin kaasuttamat Sinappi / Sian-nappi (väsyneen juttuja) -kaasut olisi se mikä tästä ´miehestä´sihisee !?. Ne on ehkä menneet Taikamattopiloteille (opin tänään joltain jenkiltä tuollaisen kuvauksen) verenperimään saakka ja työstää sieltä pahuuttaan, kostoaan ja vain ; haisee ihan helvetisti !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti