torstai 2. toukokuuta 2013

Jyrki Käteinen

Ensiksikin, miksi Käteisen Jyrä näyttää aina niin viattomalta ja mairean muikistelevalta, kaikissa kuvissa ?. Siksi, että koettaa näin peilata itsestään pois sitä syyllisyyttä mitä epäilemättä erinnäisistä asioista tuntee ja yritää vaikuttaa viattomalta uhrilta tai lähes pyhimykseltä.

Itseasiassa löysin Raamatun luvun, jossa kuvataan Käteisen taivaista laskeutuminen, Jumalauta se ON Pyhä !!.

Katsokaa tuota pyhyyttä !!. Puhtainta pyhyyttä. Miehistä moitteettomin.No, kuvahan tuo on ei niinkään luku, mutta junou what ai miin. Jykähän on taivahan lahja "ihmiskunnalle" / näille planeettaamme oikeasti asuttaville psykoottisille Marakateille.

"..ja Käteinen jakoi rahan niin, että yhdestä rahasta riitti sadoille miehille ja hän totisesti myös söi leipää siellä. Myös suklaata siellä oli, ja fariseukset sanoivat hänelle.......  .... ..menkää & tehkää...... ja hän on nyt maailman keskiössä ja hän on sieltä tuleva tuomitsemaan, niin eläviä kuin kuolleitakin. Verojakin hän tulee keräämään. .... ........... .... .. .
...
........on mennyt......                      ......Käteinen!! he huudahtivat!! Hoosiannah! ja hän saapui kantotuolillaan Athenaan ja he hurrasivat häntä ja kiittelivät häntä, jotkut myös sylkivät häntä ja kutsuivat vääräksi Messiaaksi.... .. ....... ....mutta rahaa hän kantaa ylhäältä alas, pimeästä  valoon. Ja he siellä ....(valossa) ...ovat ruskeita ja laiskoja, mutteivät kiitollisina.... . ..."

                                                                                                    katkelma Kähm-intäiZen evankeliumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti