lauantai 25. toukokuuta 2013

Päivi Räsäsen Roast

"Roastaan" eli kärvennän kautta paahdan tässä äkkiseltään ja lyhyesti Päivi Räsäsen !.

Päivi Räsäskä näyttää mieheltä, ja sellaiselta entiseltä elämäntapa bodarilta / kehonrakentajalta "pulloperse banaanikainalolta" joka on lässähtänyt täysin, lakattuaan nappailemasta pillereitä. Räsänen on parkkiintunut ja oranssi ja rutikuiva, täsmälleeen kuten nuo em. bodarit.


Räsänen näyttää myös Ian Mcshanelta !


Eli kuten sanoin, mieheltä. Parkkiintuneelta, oranssilta mieheltä peruukissa. Joka voi olla tai voi olla olemattakkin, tehty Timo Soinin kainalokarvoista tai ylimääräisistä nenäkarvoista. Räsäsen naama on kuin nahistunut luumu, jossa on myös valtavat, pällistelevät mulkosilmät, ja iho on uurteinen kuin erämaan pinta. Kuivalla kaudella, huom!.

Siis en nyt tiedä varmaksi sanoa, mutta Räsenenhän on kai oikeasti / alunperin mies ?!. Ja luultavasti se on kalju, mutta pitää tuota suht kauhiaa perüükkiä kuten Pekkarisen Marekin. Päivin fyysinen olemus on miltei kuin tikku-ukko, ohut langanlaiha kroppa ja valtava pullopää ja pällisilmät, ja sitten vielä tuo kolossaalinen peruukki / tukka. Vähän kenkälankkia ja "Päve" kävisi Röllittärestä !. Uskon, että Päivi Räsänen on samaa rotua kuin "Maik Monroukin", en vain osaa tarkentaa, että mitä rotua. Hobbitti kai. Mitään muuta maininnanarvoista en nyt tähän hätään keksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti