perjantai 31. toukokuuta 2013

It has begun !

                                         http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013053017082361_uu.shtml

Kiitoksia Somput tai mitä murjaaneja lienittekään, voi kiitos !!. Tämähän mitä ihastuttavimmin alleviivaa asioita !. Jos tällaista ei tapahtuisi, pitäisi tämä keksiä, niin kuin Juutalaisille Holokausti !. Toki näille uhreille vähän keljua, mutta ihanan raikastavan, virkistävän, herättelevää. Toivottavasti.
Jopa tyhmemmillekkin.

Sanon, että ; nyt se alkaa !. Otsikkoani myötäillen, neekerit yms. alkanevat nyt kokeilla rajojaan täällä(kin) jotta näkevät onnistuuko esim. Tukholman kaaoksenaiheuttaminen täällä(kin), yhtä helpostikkin kenties !?.
Nyt kannattaisi kai pistää kova kovaa vastaan tai jokin kulttuuri AiKiDó käytäntöön, jotteivät rohkaistu liikaa.

Kun tässä nyt on kyselty mm sitä, että "voiko tämä tapahtua täällä?" siis nämä Tukholman ja muiden Svekomannien-kaupunkien "juhlat" niin vastaan, että miksei. Luullakseni yksi päällimmäisistä syistä miksi niin ei ole vielä käynyt on se seikka, että kaikenmaailmna Murjaanit ymmärtänevät sen, että Suomalaiset ovat huomattavasti jämerämpää tekoa kuin Ruotsalaiset naiset siis sanalla sanoen ; Ruotsalaiset. Tai mitkä vain muut, vähän paremmat rodut kuin me, Suomalaiset ei vain yksinkertaisesti kauaa katsele sitä riekkumista niin kuin muut. meitä ei niin kiinnosta sietää mitään neekerinplanttua vain siksi, että se sattuu olemaan neekeri tjms. Suomalaiset uskaltautuvat herkemmin läppäämään vaikka päin pläsiä tai järjestäytyvät talkoisiin, ulkoisia uhkia vastaan tai soittavat vain siat apuun, mutta Suomen siat sentään on edes jonkin väärti siinä omassa toimessaan toisin kuin Abbalaiset, jotka lähinnä valittavat vieressä ja katselevat levottomina kun Muslimineekerit tuikkivat taloja ja autoja ja miksei ihmisiäkin tuleen. Pahimmillaan kai huitaisevat käsilaukullaan ja korottavat vähän ääntä. Big fucking deal ! Tai big fakin diil, Suomlanniksi.

Luulen sen uponneen jo typerimpienkin neekerien ja muslimien ja kaikkien muidenkin kalloon, että toisin kuin esim em. Ruotsalaiset, Suomalaiset ovat ns. soturikansaa tai ainakin sotaan ja väkivaltaan yms oheiseen, paljon sopivampaa ja pystyvämpää kuin nämä "hienosto rodut".  Siinä missä joku monokkelisilmäinen, frakkipukuinen nirppaturpainen Ruotsin Herraskainen ehkä kommentoi sinua vähän halveksuen ja katsoo kapean nenänsä vartta pitkin alaspäin, on Suomalainen Möykky, lantapäinen turvenuija jo sekä kännissä, että virittelemässä jotain brutaalia Mörssäriä ampuma valmiiksi tai huitelee jo puukon kanssa kimppuun.

Tämä lienee se simppeli syy, miksei täällä niin riehuta, koska täällä ei niin vain riehuta !. Ja jos riehutaankin, ei se Suomalaisia paljoa pelota, olemme jo nuorena valmiita hautaan, joten jos joku neekeri nyt vähän mesoo niin ketä se lopunkaiken edes kiinnostaa ?!. Pohjoisnavallahan täällä periaatteessa eletään, Horsmien ja kännilaisten ja tunteettomien mulkkujen ja pikku-psykopaatti-Hitlerien luvatussa maassa, keskellä tylsyyttä. Millä sellaista kansaa joku voisi uhkailla !?.

Mieleeni tulee (ei taaskaan se imuri !) Mustakyy kausi 1, jaksoa en muista, jossa Mustakyy sanoi Baldrickille suurinpiirtein näin ..." ...tai Luoja tekee sinulle sen mitä teki Sodomiiteille!". johon Baldrick vastasi "..mitä Luoja sitten teki Sodomiiteille?"
Mustakyy vastaa ; "..en tiedä, mutta ei se voinut olla paljon pahempaa, kuin mitä he tekevät toisilleen (itse)!".

Rauhottukaa nyt sitten neekerit ja lakatkaa Suomalaiset selkäänpuukottajat rahtaamasta tänne koko saatanan Aasiaa ja suuren suurta Afrikkaa. Jos teille ei ole muuta tekemistä kuin sabotoida ja tuhota omianne, niin hyökätkää Ryssälle, tai Ruotsiin tai Kwahan (Amerikka), se se vasta olisikin jotain !!. Ja se on juurikin se mitä valkoisten ympäri maailmaa pitäisi tehdä, hyökätä Yhysvaltoihin, se on se Iso Paska, se suurin uhka maailman valkeudelle, ei niinkään neekerit tai punanahat tai punahilkat tai muslimit yms. sinällään vaan se mitä kutsun itse nimellä ; Judenreich !. Eli Kwa, eli U.S.A eli Ameriikka, eli Yhdysvallat.

Vaikka toisaalta, miksi vaivautua kun se on jo itse hyvää vauhtia uppoamassa ja se "Kommari mustapantteri homo Marxisti valkoistenvihaaja sini-ikeninen neekeri muslimi paskakasa" eli Barry, tekee niin hyvää / selvää jälkeä, että ei sitä kai mikään invaasio-armeija nyt niiiiin paljon pahemmin / paremmin voisi tehdä.

Olisi muuten pitänyt kutsua Ämyriikkaa sittenkin, "Isoksi Pahaksi Paskaksi". Eli Iso Paha Paska. Pelkän Ison Paskan sijaan.

P.s joku jossainpäin nettiä kirjoitti, luin juuri tuossa kai eilen, enkä ole koskaan lukenut parempaa kuvausta Amerikasta kuin tämän yhden lauseen, että Amerikka on " epäonnistunut yritys kapinoida kohtaloa vastaan ".


" Yep!. Kyllä, ne on ihan vitun tyhmiä! ".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti