maanantai 20. toukokuuta 2013

Lätkän Homous / Jäähomoilu

Jukka Hankamäki on sanonut, tai kirjoittanut pikemminkin, joko jossain kirjassaan tai blogissaan, että esim. Jääkiekko on Heteromiesten eräänsorttista Homoilua ja ajattelin itsekkin säestävänä lampaana yhtyä Hankamäkeen (aikamoinen sanavalinta!).

Eli Hankis, tuo esiin muistaakseni mm, kuinka Heteromiehet lätkässä kiehnäävät kuin teinipojat toistensa kimpussa ja kaulailevat ja syleilevät ja halailevat ja suihkussa pönöttävät kullit paljaina keskenään yms. jne. jne. Olen sittemmin kun tuon luin, aatellut tätä itsekkin ja seurannutkin "sillä silmällä" tätä peliä ja tässä on muutamia, näin jälkikäteen ihan itsestään selviä, havaintoja jääkiekon sanaston (Suomeksi ainakin) ilmiselvästä "piilohomoudesta" tai homososiaalisuudesta / -eroottisuudesta.

Eli, lätkässä mm.
- kaulaillaan, syleillään ja halaillaan toisia miehiä.
- "mennään perään" tai vielä raadollisemmin ; "painutaan perään"
- roiskitaan päälle tai selkään tai lähes mihin vain
- "tullaan päälle"  tai  "tullaan selkään" tai "tullaan käsille"
- aika suorasukaisesti "otetaan miestä" tai vielä raa´emmin "otetaan rankasti miestä"
- "keppiä tulee"
- lätkässä on aina "kuumia miehiä"
- "tarjotaan persettä / takapuolta" (pers taklaus esim)
- ja jos haluaa oikein likainen olla, niin ; " Lepistöltä lähtee aika kuti / lämäri " tai keneltä vain.
- "Kontiola laukoo Ruotsalaispelaajaa suoraan takapuoleen" ...yms.
jne...

Listaa voisi vielä jatkaa, mutta eiköhän tuo jo anna aika selkeää viitettä, "asiasisällöstä". Lätkässä Heteromiehet saa töniä ja tuuppia toisia miehyksiä ja olla niitä lähellä, ilman, että se olisi virallisesti Homoa. Mutta kiistämätöntä on, että kiekko(kin) on Homososiaalista. Se on ikäänkuin peiteltyä homoutta kun sitä oikein aattelee, Hankis lieneekin taas täysin oikeassa. "Rakkaudesta se Hevonenkin potkii" kuten sanotaan.

"Miestä otetaan oikein kunnolla !...noooiin siitä _____ sai oikein kunnon ____"  ja näin edespäin.
Nyt on tämäkin tuotu esiin.

Ja vielä P.s:ssäksi         ......vitun ruatti saatana !. Haistakoot Heterot pitkän paskan !.  Viva la Suisse !.

P.s.2
( Tuli mieleeni, että voisiko yksi syy Suomen häviöilyyn Ruotsia vastaan olla se, että Suomi on itseasiassa ilmeisesti itse se "Homojen Maa" mikä se luulee Ruotsin olevan. Ja Ruotsalaiset ovat täten ämmämäisempiä eli alhaisia ja periaatteettomia ja törkeitä ja röyhkeitä ja pöyhkeitä ja nirppaturpaisia yms. Kun taas Suomalaiset miehet on maskuliinisempia, eli tunnollisempia ja kunnollisempia, ja myötätuntoisempia ja ylipäänsä tunteellisempia jne. Voisiko tämä olla yksi piilotettu dynamiikka siellä kaiken alla !?).

Suomi - Ruotsi  3-0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti