torstai 2. toukokuuta 2013

Äärimmäinen "Oikeisto"Keitä ovat nämä arketypaaliset legendaariset, pelätyt Äärioikeistolaiset ?!?!?. Nalle Wahlroos ja Michael Jackson?, kuka niitä pelkää ??.

Vaikka voihan ne toki välillä ärsyttää tai olla jotain mulkkuja, mutta en ole juurikaan huolissani heidän "nousustaan". (Tientenkin ihan jo siksikin, että Miihkali on kuollut).

Mikä tai kuka on Ääri Oikeistolainen ?. Siis ihan oikeasti, tuo ei ole retoorinen kysymys, kuka helvetti on äärioikeistolainen?. Paitsi kaikki muut, Vasemmistolais Bolshevikkipaskakasan vainoharhaisessa ja pelottavan pienessä -mielessä. (Ei se imuri [Miele])

Itselleni tulee mieleen lähinnä Nalle Wahlruus tai jokin vastaava pohatta / rikas paska, kun taas hipistä tulee mieleen köyhä paska, mutta iroonista sinänsä ovat Vasemmiston Bolshevisti-hippi-kommari-rasta-kikherne aivot useasti yhteiskunnan "yläkerroksen" kilahtanutta väkeä. Niin käy kun on "ylhäältä" kotoisin,    kilahtaa. Ja se kommarikoira älähtää joka kilahtaa.
Äläh !


Koska "Vasemmisto" koostuu kusipäistä ja paskakasoista ja muutamista kusipäisistä paskakasoista, syyttää se aina kuten kaikki projisoijat, kaikkia muita siitä mitä itse on ja edustaa ja ajattelee ja haluaa ja näkee ja haistaa ja maistaa jne. Joten he kirjoittivat skitsofreenisyyksissään jopa kirjan, joka kai vain valaisee ( ei tosin valaise) heidän omaa vainoharhaisuuttaan, kirjan nimeltä "Äärioikeisto Suomessa". Tuskin sitä kukaan on lukenut ja vielä harvempi tulee lukemaan, mutta enwei siellä se on jossain hyllyssä, jossain. Ohittakaa se, ilman muuta.

Oikeisto

Vasemmisto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti