keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Mokia - Lumia 902110

Mokia julkisti taas uuden latingin Lumioita, ikään kuin ne ketään kiinnostaisivat. Toki suht tyylikkään näköisiä ja mahtavaa, että vihdoin olisi tarjolla alumiinia, eikä mitään muovia, mutta Mokialle ei nyt vain mene tämä simppeli viesti perille ; kukaan ei halua puhelinta jossa jyllään Windows !!. Ei sitten juur missään muodossa. Myönnettäköönkin, etten ole itse käyttänyt Lumioita tai muitakaan WP-puhelimia muuta kuin mitä vähän kokeillut  kaupassa. Mutta siksi juuri jätinkin sen hankkimatta, ei vain miellyttänyt.

Ja mikä juttu nämä kaameat nimet on !?. Nokia Lumia 986474352.......ad infinitum ?!. Eikö näiden laitteiden nimeämisen voisi hoitaa joku muu, kuin joku puiseva insinööri, joka ilmaisee itseäänkin kuin Robotti ?. Mikä siinä on, ettei Suomalaiset vain kertakaikkiaan ymmärrä laskea tietynlaisia ihmisiä vapaaksi sorron ikeestä ja ottaa osaksi "yhteiskuntaa" ?. Miksi Suomalaiset te olette niin totaalisen juntteja ? miksei sivilisaatio uletu tänne Joutomaalle ?!. Miksette voi ikinä olla kekseliäitä, omaleimaisia jollain aidosti cuulilla ja ei juntilla tavalla ?!. Miksei täältä löydy ikkinä mitään leikkisyyttä, kekseliäisyyttä, luovuutta, väriä ja sielua yms ?!. Pitääkö kaiken aina olla sitä 70-luvun Neuvostoliiton harmaata, ankeaa, sieluamurskaavaa kolkkoa kommaripaskaa ?!. Nytkin saamme uusiin Lumioihin huikeat 2 värivaihtoehtoa, mustan ja harmaan !!. Jihuuu !. Fak yeah !

Suomalaisia vaivaa tässäkin asiayhteydessä se sama mielikuvituksettomuus kuin kaikkien muidenkin asioiden nimeämisessä. Jos se ei ole Aalto niin se on Mannerheim, jos ei Ruuneberg niin Lumi, jos ei Lumo niin Kaamos, jos ei Lumia niin joutsen ja jos ei joutsen niin Uni, tai Utu (kuten Värttinän levy). Ette ole tulleet aatelleeksi keksiä ikinä mitään muuta?, mitään uutta? omintakeista ja leikkisää ?!. Jotain repäisevää ja rok´n´rollia. Japsit on itseasiassa aika hyviä tässä, ne keksii aina kiehtovia ja kekseliäitä nimiä jutuille. Tässä saattaa olla yhtenä syynä taustalla sellainen Suomalainen piirre, jota jossain ohjelmassa kerran, kauan sitten, käsiteltiin. Siinä oli joku niitä Suomalaismuusikoita, oliko Ismo Alanko vai mitä näitä nyt on, ja puhe oli Maik Monrousta ja siitä kuinka jääräpäisesti se on aina sen samannäköinen, oli sitten keikalla tai kaupassa, se ei vain osaa tinkiä "jutustaan" ei sitten yhtään. Eli tällainen Suomalainen jääräpäinen diehard mielentila, jossa kaiken on oltava aina 100% todellista ja vakavaa, "keepin it real" kuten sanotaan. Mutta naurettavinta on, ettei esim Maik Monrou ole mitenkään "aito" vaan ihan täyttä fuulaa, 100% huijaus koko äijä kuten lähes kaikki julkkikset ja koko Hollywood ja suurin osa maailman Musiikin "tähdistä" (hah).

"Maik" on keski-ikäinen narkkarin ruumiin-näköinen ...jonkinsortin transvestiitti. Parkkiintuneen meikatun trollin näköinen hökötys, joka on muuttanut typerän juntti nimensä (en ihmettele) ja riehuu kuin heikopäinen, koska on kaiketi vähän heikopäinen. Aitoa olisi olla omanvärisillä hiuksilla, omalla nimellä jne juuri se tylsä paska mikä oikeasti onkin, eikä keikaroida pitkin ja poikin koko naisten vaateosasto päällään, mumisten toisten ihmisten kieliä ja pauhaten paskasta jolla ei ole (kai?) niin hirveästi tekemistä tosielämän(sä) kanssa. Mutta toisaalta juuri sitähän Suomalaisilta yleensä puuttu ; abstraktin tajua, tai mitä se nyt olisikaan. Eli kaiken ei tarvitse aina olla suota, kuokkaa ja Jussia, vaan "shittiä" voi jopa oikein kexiä !!. Aatelkaa !.

Mutta eksyin aiheesta, Maik on itseasiassa totaalinen juntti !. Kyllä, luit oikein "Maik Monrou" on täysin, absoluuttisen, 100%:sen totaalinen PerusSuomalainen junttilan-isäntä.
No, mutta anyway ; katsotaan nyt, ihmiset sylkee ja manaa jo nyt uusia Lumioita ja julistaa kuinka kauppa ei tule käymään, mutta pitäkääs kullistanne kiinni ei sitä koskaan tiedä. Ainakin siinä on alumiinia !.

P.s Voisin itseasiassa ehdottaa paria nimeä, kun kerran mainitsin asian....
(ylipäänsä jollekkin mallille)

Nokia - Aluminium
Nokia - Ultra
Nokia - Astra
Nokia - HiiRou (Hero)

No onhan nuo aika samaa sarjaa kuin Lumia, mutta aina yhtä khuuleja. Mitään oikeasti kekseliästä ja uniikka en paljasta tässä ilmaiseksi, mutta minulla on kyllä lista sekalaisia nimiehdotuksia kaikensortin asioille, mm. itselleni nettipeleihin "nicknameksi".
Ja pakko on vielä sanoa (taas), että miksette voi Mokialaiset keskittyä edes kerran, tekemään yhtä tai kahta, mutta sitäkin parempaa, puhelinta ?. Miksi kyhnyttää jokaisen mahdollisen tuotteen kanssa yhtäaikaa, kun voisi hieroa vain sitä yhtä jotain, kuin Aladdinin taikalamppua, parannella ja viimeistellä sitä vähän "spessua" (spesiaalia) puhelin X:sää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti