sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Isoveljet vauhdissa (taas)

Ja tässä on taas tätäkin, mitä juuri kuvasin pari "postausta" sitten.

http://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko2013/2013051817034192_jc.shtml

Ajatelkaa kuinka säälittävän hutera täytyy Ruotsalaisten ylemmyydentunnon olla, että vaivautuvat tällaista roiskimaan ja, että ylipäätään tuntevat olonsa uhatuksi, keltaisissa pienissä päissään. Mikä helvetin "Pikkuveli" me muka olemme ?!. Mikä saatanan pikkuveli, ...haistakaa pitkä vitun paska, Ruotsalaiset totalitääriset, kommari-natsi-keltapää-.....mulkut !.

Ruotsi ei näämmä jätä käyttämättä yhtäkään tilaisuutta työntää Suomea kepillä syvemmälle ja ylennellä itseään. Mutta kuten Morlokkien, kaikkialla, vihaama kirja sanoi ; "sillä hän joka itsensä ylentää, se alennetaan. Mutta hän joka itsensä alentaa, hänet ylennetään".

Minä luulen, että suurin osa teistä muista kuin minä, Suomalaisista, on todella syväänjuurtuneen aidosti alisteisia ei vain ruotsille, mutta kaikille ulkomaisille roduille. Näyttäisitte itsekkin uskovan Ruotsalaisten maailmankuvan / näkemyksen meistä, jonkinlaisina idän-mongooleina. Ja siksi siis, alempina.

joten Suomen mennessä Ruotsiin kiekkoilemaan, taitavat Suomalaiset raahustaa Ruotsiin lähinnä kumartamaan Ruotsalaisille Kunink...siis ihmisille.

Meillä Suomalaisilla on yksi ongelma yli kaikkien muiden ; Sijainti !!. Kuten sanotaan, location, location, location ja meidän sijainti on nätistisanottuna, täysin perseestä. Ei toki niinkään itsensä  Maapallon ympäristöjen syystä, mutta pikemminkin ympäröivien naapurikansojen tähden, paitsi tietysti parhaan naapurimme eli Norjan tapauksessa. Ja tuo merikin on ihan kelpo kaiffari. Se ei yleensä hyöki tänne äkkiarvaamatta ja julistele mitään -ismejä se vain on ja kuohuu.

Anyway, Ruotsi käyttäytyy lähinnä kuin suht hävytön koulukiusaaja, en tiedä onko se aina tehnyt näin, mutta minun näkökulmastani tämä on viimeaikoina kiihtynyt. Se on ikäänkuin tiivistnyt, hioutunut kohti loogista ääripäätään, pian kai meitäkin ajatellaan kuuluvaksi lähinnä uuniin. Olen itseasiassa lähes hämmästynyt, ettei sitä ole vielä (avoimesti) ehdotettu.

                                                            Suomalaiset Uuniin !! Jaa jaa, ultra bra !

Tai voi ollakkin, mutten ole itse vain kuullut. Vaikea sanoa onko hurrit itse, kuinka tietoisia omasta typeryydestään ja vainoharhaisesta hysteeriastaan, mutta luulisin niiden olevan suht "vihjeettömiä" kuten se juutalainen "RuukinMatruuna" sanoo. Meillä on siis vastassamme.....

- omat rikollisemme
- Maahantuodut rikolliset
- Ruotsalaiset
- Ryssäläiset
- Virolaiset
- Globalisti Jutkut
- Globa...puritaanisekopäät / Jenkit
- johonkin mittaan, Muhammettilaiset
- Mustalaiset

yms. ryönää ja sekalaisia muita vihollisia. Ja meitä on vain tämä 5 & puoli miljoonaa, eikä näihin moderneihin ihmisiin juurikaan voi luottaa, esim. sotatilanteessa yms. tapauksissa. Modernit miehet (minä!) ovat naisia (paitsi minä1 [kai]) ja naiset, sekopäisiä bolshevikki-kommari-marxisti-feministi-lesbo-paskakasoja, mutta naisethan ovat hulluja jokatapauksessa. Seinähulluja, kuten juutalaisetkin ja kaikki "johtavanluokan"  ""ihmiset"" eli Psykopaatit. (Ihan tasan tieteellinen fakta!). siinähän kiistät.

Kuten koko tunnetun hiis stooryan aikana, ei hyvältä näytä !.

No, mutta eksyin aiheesta. Toivon, että tämä moderni, ilmiömäinen Switzerland / Sveitsi murskaa, musertaa, häkellyttää Ruotsin Kruunun kiekkoilijat.
Hävetkää Ruotsalaiset, Hävetkää !!!. Saatanan Kommunistiset sekopäät. Sweden ; Go Fuck Yourself !!

This. Is. Suomi / Finlaaaanndd !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti