tiistai 21. toukokuuta 2013

Jolla

No niin, saapuihan se sieltä. Tämän "Blogos-sfäärin" tämä "Miltton Friidman" ehti jo luulla ja väittää, että "..ei sieltä mitään Jollaan ole tulossa..." ja saikin nyt sitten pitkän nenän, läl läl läää. Siitäs saat.

(Kuvat anastin, "Tietoviikko" sivuilta)

Eli siinä se nyt sitten on ja kiiltelee. Ja minkä ihastuttavan unohdettavan ja platkun tuotteen ovatkaan saaneet aikaan, ah !. Raikkaan platku ja haalea ja sieluton, mutta kuten nykyään jo lähes kaikki, on se myös sangen kaunis ja tyylikäskin.

Toki se kutkuttaa nyt, koska on Uutuutta, mutta jahka se menee ohi, se uutuudenviehätys, nin veikkaan, ettei ole täysin mahdotonta, että tuota löytää n. ..limupullon hinnalla jostain Ale-korista, Adam Sandlerin leffojen ja sen yhden "Idols-tähden" levyn vierestä.  Tosin saatan olla väärässäkin, ja onhan tässä se hyvä puoli, että tämä on ainakin (ymmärtääkseni) Suomalainen ja se, että joku ylipäänsä tekee jotain.

Mistä moinen nimi, Jolla, sitä en ymmärrä enkä osaa selittää. Ehkä Jolla voisi, jos haluaa rimmaavia nimiä, nimetä tulevia mallejaan (eritoten muistaen "isäntä-firmaansa" ) esim..

Jolla - Rappiolla
Jolla - Hunningolla
Jolla - Kuutamolla
Jolla - ...Sininen Gorilla ...tai jotain   : D ..tai ehkä Turkoosi korilla.

Outo nimi kuitenkin ja puhelimet näyttää vähän jäätelönkääreiltä, mutta katsotaan nyt mitä tästäkin taas tulee. Paitsi potkuja kaikille.

Jos ei  Jolla säteile, nin mitäs sit ?!. Sit joudutte ehkä perustamaan vielä kerran, ihka uuden puh-merkin ja jos opimme mitään Loordin Europliisuvoitosta niin se on, että menestymme vain olemalla rehellisesti omia itsejämme. Eli se tarkoittaisi kai sitten "Kalja" nimistä puhelinmerkkiä. Tai Puukko tai miksei samantien ; Kaljapuukko 3000

Iteasiassa "Kaljapuukko" on luultavasti jokin oikea muinais-Suomalainen esine. Jolla ehkä huidottiin Ruotsalaisia kun kävivät täällä könyämässä ja rohmuamassa kaiken mikä irti lähti ja ryöstelemässä ja raiskailemassa, kunnes vetäytyivät takaisin ylivertaisuuteensa, ylivertaiseen maahansa, olemaan ylivertaisia n shit.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti