lauantai 18. toukokuuta 2013

Suomi - Ruotsi 3-0

Taas !!.

Taas tämä sama jatkuu. Minä olin jo ihan vakuuttunut, että Suomalaiset on oppineet pelaamaan lätkää, mutta ei !. Ei nin ei. Kun ei, nin ei.
Se ei nyt vaan onnistu, sensijaan taas rämmitään siellä kulmissa ja ollaan viivojen välissä polvillaan ja jäähyillään jne. Meidän puujalka-zombiet oli taas kuin jossain puudutusaine horkassa, jos "Leijoniltamme" olisi otettu verensiirrolla verta ja pistetty esim. ravihevoseen olisi se puutunut samantien, sillä olisi siis rauhoittanut vaikka ravurin. Puuduttanut ravihevosenkin ! niin vitun totaalisen saamatonta ja vetelää lässähtänyttä vetelehtimistä se oli. Hyvä kun saivat vedeltyä jalkojaan perässään tai raahauduttua edes kentälle. Avutonta Jellonat, totaalisen avutonta. Hävetkää !!.

Muutenkin kuin nopeuden suhteen, oli Suomen esitys hämmentävän avutonta räpellystä, mihin ihmeeseen se taas hävisi se joukkue joka täällä Suomen puolella oli vielä täysin mitallikelpoinen ?. Mihin se lähes aina häviää?!?. Miksi se, se jokin, tippuu aina matkanvarrelle ?. Miten tämä voi olla Suomelle näin vitun vaikeaa ?!. Vaikka täällä ei muuta olekkaan kuin lunta ja jäätä.

Jos katsoo nyt tuota, aivan ällistyttävää Sveitsiä niin ei voi kuin sekä hävetä, että ihastella. Noin pelataan lätkää, leijonat !!. Mahtavaa Sveitsi, mahtavaa. Ihanaa käkikello, ihanaa.....
Sveitsin äijät on kuin pullotettuja, rasvattuja salamoita joilla on intoa ja yritystä kuin pyrkyrimielisellä koiran tai kissan -pennulla. Polttava halu voittaa, Sveitsi käy päälle kuin höyryjyrä ja on täysin kyltymätön ja ansaitsee ehdoitta koko paskan voiton, händs daun !.
Miksei meidän "Jääkiekkomaa" Suomi  ei pysty -ikinä- samanlaiseen armottomaan vyöryyn, vaan päätyy lähes aina tihrustamaan itkua, levittelemään käsiään ja raapimaan päälakeaan kuin jokin hölmistynyt Simpanssi ?!. Kai se on vain näiden Pohjoisten, Valkoisten Neekerien eli Veekerien, rodullinen piirre.

Nytkin Shaammellaiset vain meni Kluubeniin katteleen vierestä kun Ruotsi pelaa,  "..jep, kyllä vain  siinä viilettää hurri, kiekko lavassaan..." .
Miksi edes vaivautua sinne kaukaloon jos esittää tuollaisia "otteita" ?!. Otteita kuin vähämielisten keharien painimatsissa. Vanhainkodeissakin tapahtuu enemmän kuin Leijonien-leirissä.
Minä ehdin jo luulla ja uskoa, että nyt napsahtaa se kolmaskin mestaruus samantien ja ehdin jo ärsyyntyä siitä, että se saattaisi tulla tälläkin kertaa juuri Ruotsmaliaa vastaan, mutta ei olekkaan pelkoa.

Yksi asia mikä pistää myös aina silmään, näiden meidän karkeiden öyhöjen kanssa on heidän hävettävän lapsellinen ja moukkamainen käytös mediaa / haastattelijoita kohtaan. Ihan siis, Perus-Suomalaista tiuskivaa turven´nuijamaista törkeyttä ja kommunikointikyvyttömyyttä yms. Vitun nuijat, saatanan lantapäät, vittuako siinä tiuskitte medialle jos itse saatana munaatte joka vitun-ikinen kerta, kerta toisensa jälkeen !?. Saatanan Morlokit !.

Katsokaa mallia suurenmaailman kansojen pelaajilta, ihan jo Ruotsinkin. Ei ne tiuski ja voivat ällistyttävää kyllä olla jopa hyväntuulisia ja oikeasti vastailla kysymyksiin. Toki haastattelijatkaan ei välttämättä ole mitään Sheikspieren tasoisia sanaseppiä, tai edes keskiverto kotikissan tasoisia kysymystenlaatijoita, mutta silti. Esim, miksi kysyä joltakulta silminnähden murtuneelta, silmät verestäen kyyneliään pidättävältä Sammakonsilmäiseltä junttimutanttininjakilpikonnalta jotain näinkin herokkaan höhlää ; "no miltä nyt tuntuu ?". No mitä vittua nyt luulet saatanan paviaani !!. Varsinkin jos peli on 6-0, niin tarvitseeko se nyt mennä päästään suustaan. Vai odottaako ne Jalosen Jukalta tunnustusta, odottaako ne, että hän vastaisi kysymykseen ; "...Sammakolta..". No joo, ....eniwei

No jokatapauksessa, jotain mystistä? tässä on. Tässä Suomen yninässä Ruotsia vastaan, miten ne aina vain tulee ja pyyhkii rennosti ohi. Radikaali idea on, että ; ne saattavat vain olla luonnostaan parempia lätkässä !. Minä uskon, että Härmäläiset ei vain yleisestiottaen halua tarpeeksi. Siellä missä on tahtoa, sieltä löytyy keinot.

Jos jotain, oikein todella, haluaa, käsittääkseni sen saa lähes aina, mutta sen halun täytyy olla aitoa ja syvällistä. Ja Sveitsi näyttäisi haluavan, toisin kuin meidän omat flegmaattiset savijalkaiset kehäraakit.
(Tällähetkellä Sveitsi - USA on 2-0 )

Viva la Suisse !.

Lisäys. Peli on ohi ja Sveitsi teki täsmälleen identtisesti sen USA:lle, minkä Ruotsi meille !. Uskomatonta !. Tämä lienee jo jonkinlaista MM-Lätkähistoriaa. Onko nämä "Sveitsiläiset" vain Kanukkeja Sveitsin asussa vai mitä helvetin vittua ?!!. Wau.

Svärje - Suomi 3-0
Switzerland - USA 3-0

Amazing.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti