tiistai 7. toukokuuta 2013

Sekalaista höynää






http://www.liveleak.com/view?i=e0f_1367852065   -   Apinat ja karhu fillarilla
Tätä ei voi olla nauramatta, ainakin vähän. Kinkit keksi asettaa Karhun ja pari jotain miniatyyristä apinaa fillarin selkään ja näin siinä sitten kävi. Koomista tsiigattavaa, apina sotkee ympäri kolloseeumia sen kun kerkee ja karhu poljeskelee rennosti kuin maaseutumatkalla, kunnes käy apinan kurkkuun kiinni. Apina parka, Karhun eteen ei pidä ajaa fiudella. Tästäkin opimme jotain.



http://www.liveleak.com/view?i=937_1367826809   -  Kreikka natsit
Näin se alkaa(taas). Vedotaan Hoi Polloihin ja bäng! ollaan hierarkkian huipulla ja rymytään ja pistetään vaikka pari jutkua uuniin, mutta jätetään kuitenkin tuhon vana jälkeensä. Jotka olette Reikkalaisia haukkuneet, olette näämmä täysin oikeassa, lähinnä mieleen tulee valkoiset neekerit / apinat. Apinat jotka roikkuvat, ei puissa, vaan tullipuomeissa ja sillankaiteissa ja nyt myös vallankahvassa. Menettivät muuten fyrkkaa jo tuossa kun eivät maksaneet matkastaan, ja se paljasti minkälainen moraali Reikkalaisissaa kytee, että käyttivät tilaisuuden hyödykseen.



http://www.liveleak.com/view?i=2cb_1367793459  -   Justinin keikaus
Ja oikeutta !. Bieberin Justiina keikautetaan kumoon keikallaan Dubaissa. Joku läähättävä "full retard" ählämi-spede kiitää lavalle ja Justinin kimppuun ja ...mitä,..halaako vai mitä, mutta kuitenkin aiheuttaa koomisen rytäkän. Jonka myötä käy selväksi jopa kuuroille, että niin kuin kaikki muutkin modernit "tähdet" Justiina "laulaa" pleibäkkinä. Pianokin näyttäisi olevan styroksia(korkeintaan) tai ehkä puhallettava, sen verran heppoisasti se läx !. Ja joku plikka on jo seota tuossa kameran lähistöllä.


Ja tässä on, ...kaiketi Obama lähdössä Syyriaan hyökkäämään. Filmi puhuttelee puolestaan. Aika pysäyttävä Chopperi !. Tällainen on kai nyt sitten se sellainen "Moni-osaaja" par exellance.


Tästä ei mikään paljo parane. Ehkä kaikkien aikojen paras leffa. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti