perjantai 31. toukokuuta 2013

Haliwuud = ohi !

                                               http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=37671

Se siitä sitten, Hollywood on ollutta ja mennyttä, taputeltu. Näin alas en kyllä odottanut edes haliwuudjutkujen lässähtävän.

Miksi Hollywoodista on loppunut kekseliäisyys ja ruuti ja kaikki yty yms !?.

Siksi, että ; kuten mitään muutakaan, eivät Hollywoodin Vasemmistolaiset osaa käyttää mitään esinettä, välinettä, metodia, foorumia yms, esim elokuvaa, mihinkään muuhun kuin Politiikkaan, Poliittiseen propagandaan, Marxisti Agit-proppiin (Agitaatiopropaganda / kiihotusta) tai muuhun vastaavaan. Ja se mitä näillä äpärillä on ollut sanottavanaan on nyt suurinpiirtein jo sanottu, ja useasti ja toistuvasti !. Siksi.

Olisikin mielenkiintoista nähdä sellainen elokuvataiteilijoiden yhteenkertymä joka tekisi sitä ihan oikeasti, todella, aidosti, sen taiteen takia ja ilmaistakseen vain itseään ja omia visioitaan yms. eli kuten oikea Taiteilija tekisi, ei nämä kommari-jutku-rahahuorat. Yksikään niistä haliwuudjuutalaispaskakasoista ei ole oikea taiteilija, osaatteko itseasiassa nimetä yhtäkään oikeaa (ja merkittävää) Juutalaista Taiteilijaa ?!. Mikä tahansa taiteenlaji käy, paitsi kansakuntien romuttaminen ja anastus ja tuhoaminen ja manipulointi ja huijaus ja timanttikauppa yms.

Osaan sensijaan itsekkin nimetä ainakin yhden merkittävän Ählämi-Taiteilijan vaikka heti !. Kahlil Kibran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti