perjantai 10. toukokuuta 2013

Tamin Kledjut


Tamin paidat / kledjut
Tami on kieltämättä aika perhanan räikeä näky, kirjava kuin kesä. Tamista jaksetaan aina pamista, joten aattelin itsekkin puuttua peliin. Tamihan on selkeästikkin  huumorimiehiä, ...tai sitten mielisairas. Joskushan se on kyllä vaikea erottaa nämä kaksi asiaintilaa toisistaan.

Paitsi väärässä paikassa esiintyvältä Sirkuspelleltä, näyttää Tami siltä kuin shoppailisi vaatteensa menemällä vaateputiikkiin ja sanomalla "pussillinen sekalaisia vaatteita, kiitos" ja lähtisi täysin tyytyväisenä sen säkin kanssa minkä käteensä saa. Mutta tuohan se (Tami siis) sellaisen oman pienen lisänsä, jotain mitä Suomalaiset voivat seurata kaiken muunmuassa, kuriositeetin peliin mukaan. "Mitä sillä nyt on?" .."mitä se on tälläkertaa keksinyt?", jne se on vähän viihettä jo itessään.

Jollei Tamppa olisi jo niin vanha kun on, sanoisin kyseessä olevan lähinnä Keski-iän Kriisin, mutta voihan se olla, että se on vain jäänyt Tamille päälle, venynyt ikäänkuin. Elukka parka.

Vanhuus ei tule yksin, sanotaan. Eikä Suomalaisten uudelleen voimautuminen ja itsensä uudelleen löytäminenkään, sanon taas minä !. Itseasiassa ihmiset saisivatkin ilomielin, pukeutua kaikenlaisilla hullunkurisilla tavoilla vaihteeksi, Tamikaan ei ole vielä keksinyt pukeutua esim, Leijonamaskotin pukuun. Tai niin kuin se yksi Simpsonien hahmo, valtavaksi Ampiaiseksi, sellainen toisi maailmaan lisää sielua ja väriä ja hauskuutta jne, jos yksi olisi vaikka Amppari ja toinen vaikka valtava raatokärpänen / kärpänen, niillä asuilla voisi vaikka pelotella elukoitakin, Karhuja summuita shittejä. Tosin muistakaa, että elukat  eivät ole niin "Visual Key" kuin ihmiset ja ottavat lukemia erityisesti hajuista / nenällään, joten ihan tavallinen maskotti-puku ei ehkä toimisi elukan karkoitteena, muistakaa vaikka esim. tahria / valella itsenne Karhunvirtsalla tai jollain vastaavalla. Muutoin elukat haistavat buls´shittisi ja käyvät päälle, .."..mikä helvetin lankakasa tämä on, ...pistetäämpä se suuhun ja katsotaan" sanoisi karhu. Pelkkä lanka-kärpänen ei käy, ehkä lanta-lärpänen sensijaan, itse en tosin menisi sellaista lähellekkään, parimetristä latakärpästä siis, mutta ei menisi ehkä elukatkaan, ´for that matter´. No, unelmia unelmia, ...mutta täytyyhän niitä olla. Unelmia.

Mutta eniwei, onhan se hyvä, että edes jollakulla Suomessa on jokin oma "juttu" joten antaa Tamin kukkia. Luoja ties, mitä sieltä onkaan vielä tulossa !.

                                    Summa Summarum ; " ..Taivas varjele, mitä sieltä tulee !?!? "P.s Tuossahan on Tamille yksi luukki, tuota kaulusta en ole vielä nähnyt hänellä. Ja nuo väritkin kyllä ihan passaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti