keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Neekerikylä


Pitäkää saatanan akat turpanne kiinni ja kutokaa jotain !!. Vitut te mitään nimiä mene muuttelemaan vain siksi, että olette tyhmiä ja zeitgeist käskee !!. Sitäpaitsi ei Vaasa paljoa kummempi ole kuin mikä vain keskiverto neekerikylä, joten nimi lienee suht sopiva.

Vittu, että etoo nämä mini-sieluiset typerät, älähtelevät nyhverö-akat, ja totta vitussa ne on aina akkoja, naaraita, tyttöjä ja naisia !. Kuinkas muuten !!. Se yksi jenkkiläinen ämmähän polvistui silloin joku aika takaperin, neekerimiehen eteen ja pyyteli vuolaasti anteeksi menneitä aikoja ! Lol !!. Vittu mikä idiootti !!. Ei hevosen vittu, mikä imbesilli !!. Häpeä saatana !!. Nolasit kaikki meidät valkoiset siinä, yhdellä kertaa, yhdellä iskulla.

Mutta, eniwei, tässä taas yksi syy lisää miksi naista ei pidä ikinä päästää päättämään yhtään, mistään, koskaan. Ikinä.
Naaras menee ja alistuu heti kun joku vitun Vapaamuurari-Satanisti-Öykkäri vähänkin viittaa johonkin "epäkohtaan" yms. Mutta kuitenkin, vitun tali-aivot, nuo nimet on teidän esi-isienne antamia ja sikäli teidän maita ja mantuja ja kulttuuria ja mielenmaisemaa yms, ei niitä mennä muuttelemaan vain siksi, että joku globalisti juutalainen ja hyödylliset marxisti-kusipäät yms saasta käy aukomassa päätään ja pomottelemassa.

Eikö näillä aisioilla todella ole mitään rajoja !?!?. Ilmeisesti ei, kaikki vain jatkuu kunnes jokin pakottaa sen pysähtymään / muuttamaan suuntaansa ja sitten se vain jatkuu ja sama toistuu ad nauseaum, ad infinitum, ad absurdum !. Lakatkaa nyt sitten jo saatana !!. Nyt alkaa todella jo riittää.


                                          HANKKIKAA VITTU, ELÄMÄ !!! GET A FUCKING LIFE !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti