lauantai 1. syyskuuta 2018

Vasurit on varkaita

Tuo ei ehkä yllätä ketään lopultakaan, mutten ole tullut ajatelleeksi ITSE tätä asiaa noin yksinkertaisesti. Ainakaan vähään aikaan.

Tämä ajatuksen laukaisi se että eilen minua lähestyi yht´äkkiä, todellakin pyytämättä ja melko yllättäin, eräs katuvasuri.
Ilmoittaakseen lähinnä sen miten houkuttelevan ...erään esineen.... omistan, ja että se on sellainen mikä "lähtee (varkaiden matkaan) HETI!" ja jumalauta viipymättä ja HETI ! H E T I !

Tajuattekohan nyt varmasti ?! Eli siis ; IHAN. HETI. Välittä. Samantien. JOS siis vain tilaisuus varkaalle eli vasurille eli katujätkälle, aukeaa. "Tilaisuus tekee varkaan" kuten sanonta sanoo.

Se idiootti jopa selitti, osasta en sannut kyllä selvää, mutta sitä METODIA millä kyseinen esine todennäköisimmin lähtisi ja mikä varkauden mahdollistaisi. Eli se siis antoi ilmaisen NEUVON minulle toisinsanoen ! HAhah ahahahaaaaaaaaaaaa:....aaaaaah miten kamalan ja ihanan iroonista.
Ja TOISAALTA sen voi ymmärtää myös, ehkei se itse, mutta eräänlaisena Mainoritiriporttina eli ennakkoilmoituksena tulevasta rikoksesta, ja siitä että kyseinen teko ja esine kuumottaa kyseistä luunaamaista pikkupirua niin, ettei voinut olla ÄLÄHTÄMÄTTÄ siitä ihan pokkana ja suoraan, tuolla Katutasolla.

Ehkä se luuli minua tyhmäksi tjns, etten ymmärrä suojautua varkaita vastaan tjns ? En tiä. Mutta jos kyseisen esineen joku onnistuisi viemään, minä pyrin puukottamaan sinut sen jälkeen. Ai miin; aill faking STÄB ya !

Kyseinen esine on de facto Pyhä ! Ja luullakseni sitä varjelee siihen liittyvä sielukin, joten sitä EI kannata viedä ! Jumalauta USKOKAA SE ! Siihen EI KANNATA KOSKEA  !! Katujätkät ! Vaikka kuinka kuumottaisi typerät apinan kiveksenne ja kaljaiset aivontynkänne kuuuuuuiiiinka teitä siihen suuntaan koettaisi väännellä ja Piru olallanne puhella. Se EI kannata. Ei ollenkaan. Ei laisinkaan.
> Pyyhkikää se samantien vain mielestänne.


Mutta kuitenkin.
Vasurit on "politiikassa" ja muutoinkin, täsmälleen kuten tuo katujätkä, eli siis varkaita, ihan Perus Varkaita.
Kaikista pahoista / "rikollisista" minä halveksin ja vihaan juuri varkaita eniten. "Poliitikot" on täsmälleen sama mutta hienostuneempi ...tai miten sen nyt ottaa, muoto siitä, ja kyttä on vähän monipuolisempi rikollinen kuin vain PELKKÄ varas, mutta VARAS siltikin, never the less.


Tästä aiheesta voisin kirjoittaa enemmänkin mutten jaksa vaivautua ja ei siitä mitään hyötyäkään juurikaan olisi, paitsi että jotkut lukijat vääjäämättä(!) valaistuisi edes VÄÄÄÄHÄN lisää, siitä mitä ikinä tällähetkellä ovatkin.

Mutta sanon ainakin sen verran että VARKAUS ja varastelu on ihan tasan tieteellisen ja konemaisen ja selkeän OIKEESTI; APINAIN piirre.
Se on ihan ihka oikeaa de facto atavismia. Se on alkeellinen piirre joka on JOSTAKIN vitun SYYSTÄ jäänyt jylläämään niin moniin sukulinjoihin että....no, ETTÄ. Mitä siihen muutakaan sanoa.
Varastelu onkin se sääntö, EI mikään poikkeus, tällä Apinoiden Planeetalla.

Mutta en itse saata käsittää MIKSI joku vitun muulinpaska katujätkä, joku vitun "hamppari", menee ja ottaa jotakin minkä hyvin SELKEÄSTI TIETÄÄ kuuluvan sen OIKEALLE omistajalle. Minä en saata käsittää rikollisen "mielen" absoluuttista pohjamudan ryvettynyttä alkeellista tasoa. MITEN joku VOI OLLA niin vitun KUVOTTAVA ja väärämielinen ja TYHMÄ !?

Mitä vitun PASKAA siinä oikein pyörii päässä, KUN ottaa jonkun  jollekin toiselle kuuluvan esineen ihan pokkana vain matkaansa ?! Kenties vain hylätäkseen sen johonkin tienposkeen kuten se joku vitun läskipää paskarotta mikä vei Hietsusta niitä hautakoristeita. Sellainen tulisi kai vähintään ruoskia tjns.
Tosin ns rikollinen, eli MUTANTTI, on niin härkäpäisen ja jäykkäniskaisen kovakalloinen ja OPPIMATON ja taipumaton, ettei se siitä mihinkään YLENE tai PARANE. Ja tähän ON RATKAISU, mutta "Sivistynyt Yhteiskunta" on kieltäytynyt käyttämästä sitä kuin "Suomen Hallitus" mahdollisuuttaan AUTTAA omiaan ja tehdä jotakin Yleishyödyllistä ja Altruistista ja esim mm sulkea suomen rajat Maahan änkemiseltä ja Eu:n käskyiltä ja ehdotuksilta jne.

Eniwei, tuohon samaan, eli varkauteen, pyrkii myös KAIKKI "poliittinen vasemmistolaisuus". AIVAN. KAIKKI.  Ei OLE mitään muuta vasemmistolaisuutta kuin aggressiivinen ja määräilemäänpyrkivä loisiminen ja de facto ja "jure" VARKAUS. Varastelu ja ahdistelu ja hyväksikäyttö ja kiristys; SITÄ "Valtio" ja "laki" ja kytät ja muut "poliitikot / byrokraatit" ja "hallinnot" yms  hiirenpaskat ON.

VALITETTAVAA että Te Muut ette pysty MYÖNTÄMÄÄN tätä itsellenne, vaan VALITSETTE ihan ITSE elää valheessa.
Lähinnä, ja ensisijaisesti, johtuen PELOSTA Poliisia kohtaan. Jonka sitten järkeilette olevan kuitenkin jokin Sankari ja Teidän Puolulainen ja mikä lie vitun Ystävä tjns... ad absurdum.

Ei se o. Se on molopäinen vihollinen ja hävytön ja AIVAN yhtä AIVOTON typerä kiukkuinen (ilman syytä) PASKAPÄÄ ja sadistinen pelkuri-kusipää, ja aivan siis hämmentävyyteen asti tyhmä ja TYPERÄ ja vähämielisen vähä-älyinen.
Ja tätä EN VOI kyllin KOROSTAA !! Kyttä on niin  totaalisen MORAALITON että se ei ole varsinaisesti enää edes "a-moraalinen" eli moraalisesta sisällöstä yhtä tyhjä kuin jokin vitun Jupiterin polyyppi, vaan se on käänteisen ja JULMAN ja ilkeämielisen ja Drakoonisen-Lusiferiaanisen absoluuttisen moraaliton ja siis anti-moraalinen. Se on kuin jokin Totuuden ja (Toisten Ihmisten) Vapauden ja Moraalin vastaisella "ristiretkellä" seikkaileva älykääpiö-kusipää, joka ei oikein vain ...nin käsitä oikein mitään, mutta on TOTAALISEN vakuuttunut, ai miin TO-TAALISEN, siitä että on kuitekin Hyvisten Puolella ja TARPEELLINEN ja tekee Jotakin Hyvää. Jne yms ja näin pois päin.

Samaa voi ihan hyvin raiskaajakin, siis ei-uniformuinen raiskaaja, ajatella. Tökkiessään typerällä vitun peniksellään jotakuta, pyytämättä ja yllättäin. Jossakin pusikossa tjns. EI siinä mistä MINÄ täältä huutelen !! HUOM !

Mutta tätä lähdin sanomaan, että ns vasurit on VARKAITA. Ja SIKSI(KIN) niille ei tuota MITÄÄN "tunnontuskia", mikään, mutta siis SE että maan väestö korvataan alati kiihtyvään tahtiin, epäihmisillä ja muilla alkeellisilla mutiaisilla ....sieltä jostakin, ja kaikki tämä mitä tässä nyt onkin tekeillä.

Emmä jaksa, mutta tässä oli nyt tämä kuitenkin.
Ne on VARKAITA.
Ja ne EI häpeä. Älkäää TURHAAN penätkö heiltä häpeää.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti