perjantai 14. syyskuuta 2018

Käsitin Vihdoin Heedbärin !

Kuten jotkut ehkä osasi päätellä otsikosta, tämä kirjoitus sisältää oivallukseni Sami Hedbergin todellisesta olemuksesta ja/tai persoonasta !

Tehän vallan välkkyjä olette !! ...


Eniwei.
Kuten käsitän ja ymmärrän aina ennenpitkää KAIKEN, ja tarkkaan ja korrektisti eli OIKEIN ja skarpisti, toisin kuin 99% "ihmiskunnasta", tämä tuli minulle nyt tuossa eilisenkö puolella jo, istuskellessani tässä tuolissani ja katsellen ulos - ohikiitäviä tähtiä ja jotain nimeltä tähtitarhoja. Ja juoppoja yms sälää.

Se tuli kun ajattelin ohikiitäen, niinikää(!), sitä Heedbärin älykääpiömäisimpiin möläytyksiin IKINÄ(!!) kuuluvaa umpisurkeaa lahjatonta sontaa, mistä mainitsin siinä viimekirjoituksessa joka koski tuota onnetonta köntystä, missä se sanoi junien menevän "VITTU...MUUMIMAAILMAAN!!!!" HAHAHAHAAHAAA" jne jne... kaikkea tuollaista ihan sika hauskaa, niin nin ymmärsin Samin ongelman vihdoin; se on niitä tyyppejä jotka vain yht´äkkiä...puhuvat.

Tässä totuus.

Sami on sellainen onneton hölmö ja tyhjäpäinen kailottava typerys, joka "ei vain voi itselleen mitään", kuten raiskaava nekrukin, se vain (ehkä omaksikin kauhukseen) huomaa yht´äkkiä puhuvansa ja askeltavansa ympäriinsä erilaisilla lavoilla ja esiintymislavoilla ja terasseilla ja kivetyksillä ja lokinpaskoilla ja pahvilaatikoiden yllä ja seassa ja kaatopaikoilla ja missä se nyt käykin kailottamassa ja pitämässä suullista pärinää.

Se vain huomaa yht´äkkiä että "...HEI ?!?! .....ei perkele hei ?!?...voi EI !! MINÄ PUHUN TAAS !!!!?"  ja ehkä se toteaa hiljaa mielessään että "AUTTAKAA!!!!" ja en ihmettelekkään kyllä yhtään.


Sami siis kärsii eräänlaisesta kurjasta, umpisurkean sysipaskan "huumorin"rääpäleisen nupun kukinnan aihion, suullisesta ripulista. Paskan huumorin puheripulista ...sen tyyppisestä. SIITÄ se kärsii ja se sen surkeus juontuu; se ei vain OSAA PITÄÄ TURPAANSA KIINNI!!

Minkä VOOOOISI toki päätellä jo siitä sen "elopainosta".

Mutta kuitenkin, siinä se on, Heedbäri pähk..   tai teltan kankaissa tjns.
Samin ongelma on siis SAMA ja identtinen, kuin kyttien ja "poliitikkojen" ja kaikkien eri VERSIOIDEN noista kusipäistä, ja sama kuin gangsterien; se ei osaa pysty ja kykene rajoittaa / rajoittamaan ITSEÄÄN.
Joten sille tulisi "yhteisön" asettaa  rajat.


Sen tulisi esiintyä VAIN lavoilla josta sen voi yleisö kipata, vivusta vetämällä, sellaiseen hai-altaaseen tjns.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti