sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Speis-X:n uumenissa

https://www.youtube.com/watch?v=4cqJLUB2e2w

Ihan mielenkiintoinen pikkuvideo. Ja hieno paita.

Siinä olisi sitä maailmaa jossa byrokraatit EI sanelisi että teidän on luovuttava elämästänne ja unelmistanne ja rahoistanne ja teknologiastanne koska meillä on säälivä fiilis primitiivineekereitä kohtaan. JA haluaisimme, siis, siinä samalla vaikuttaa Hyvixiltä.


Mutta ompahan TYYLIKÄSTÄ ! ^ ! Toisinkuin se vanha roska ja tyyli, tuossa on jo skifileffaa ihan oikeasti seassa, sekä puvuissa että aluksessa !

Mutta silti tuota kaikkea Space-X meninkiä riivaa minun silmissäni sellainen tietty honottava muovinen onttous ja sellainen vaikutelma että siinä ei oikeasti olla varsinaisesti MENOSSA mihinkään tai tekemässä mitään, vaan kunhan annetaan ymmärtää ja pyöritään ja hyöritään, ja on khuulia nykyaikaista konemusaa khuuleissa nykyaikaisissa videoissa ja välillä se sekopää jossakin haastattelussa vetämässä pilveä jne jne.

Omituista jos ei muuta.

En tiä....ehkä ne pääseekin ylös ja takaisin ? Huunous.

Toivon kyllä todella että ne onnistuisi. Se olisi  yhdenlainen PALUU siihen lähtöruutuun mistä NEEKERIT (lantakärryineen [kvg]) valkoisen tiputti silloin joskus muinoin.
Se olisi hieno uusi juttu, ja ilman niitä VITUN NASAn  byrokraatteja, mitä ne lähinnä enää ON. Pöhöttyneitä julkisen puolen syöttiläitä jotka vähän harrastelee avaruutta ja salailee kuun ja Marssin yms  rakennukset ja rauniot ja ne mulkosilmät mitä siellä pyörii.

Mutta ehkä nuo ^ voi edes vahingossa NÄYTTÄÄ jostakin jotakin ?!

Huunous kuten sanoin.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti