sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Mitä Vasemmisto Haluaa

Se on HYVIN yksinkertaista.

Vasemmisto haluaa VALTAA ja erioikeudet seuraaviin, muttei rajoittuen VAIN seuraaviin.....

-Toisten Ihmisten loputtomaan ja toistuvaan ja rajattomaan ja häikäilemättömään ja säälimättömään ja alati vain pahenevaan....
Runteluun ja pilkkaan, häiriköintiin ja kiusaan, ärsyttämiseen ja provosointiin, koettelemiseen ja jatkuvaan "köysiinpieksemiseen" ja sielläkin vielä lisämurjontaan.
Pahoinpitelyyn kaikin kuviteltavissaolevin tavoin, ja varkauteen.
Loisimiseen ja vätysmäiseen vitun (Peruskommunistiseen tapaan) vetelehtimiseen ja sen päälle vielä siihen perusvasurilaiseen niskojaan nakkelevaan kuvottavaan kaulapartaisen kusipään näsäviisaaseen vitun vittuiluun ja naljailuun ja yninään ja äninään ja nurinaan.
Muiden komentelemiseen ja määräilyyn ja pikkutarkkaan muiden elämän hallintaan.
Muiden retuuttamiseen ja nöyryyttämiseen ja henkihieveriin ja sydänkohtaukseen asti  koettelemiseen ärsyttävyyden ja kiusanteon ja muun tihutyön ja toiminnan kautta ja metodein.
Muiden vangitsemiseen ja ahdistamiseen ja ahdisteluun ja tukahduttamiseen.

He haluavat erioikeuden muiden ihmisten vapauden mitätöintiin ja PAKOTTAA  KAIKKI  muut olemaan samanlaisia tylsiä ja typeriä, ylimielisiä kusipäitä Statisteja kommareita keskinkertaisia paskahousuisia niljakkeita vailla mitään, moraalia ja omaa itseä ja uskoa mihinkään jne. Ja siis tietenkin henkilökohtaista omaisuutta. Vailla.
Haluavat kaikkien olevan. Paitsi ehkä oman itsensä.

He haluavat erioikeuden sanella meille poikkeavan lahjakkaille ja älykkäille ja viisaille ja yltiöpäisen reiluille ja naurettavuuteen asti rehellisille LUOVILLE YKSILÖILLE yms   ääärettömän ahdistavat ja liian pienet rajat, ja pakottaa, PAKOTTAA siis, meidät jakamaan lahjamme kaikkien ANSAITSEMATTOMIEN ja kurjien ja alivertaisten kesken ja nostamaa niitä jotka kuuluvat kaatopaikalle tai kuolemaan, ylös ja ylemmäs.
Joka on abaut PAHINTA, akselilla hyvyys ja pahuus, mitä ON. Se on "drakoonista" ja "lusiferiaanista" ja "beelsebubiaanista" ja Helvetillistä, eli ihan Perus Kommunismia. Eli SATANISMIA. Eli kommunismia eli marxismia-leninismi-stalinismi-ryssäläis-juutalaist-talmudistista perverssiä ja kusipäistä jäykkäniskaisen oppimatonta ja pimeän tietämätöntä fundamentalistista dogmaattista imbesilliyttä ja kurjaa ja kurittavaa ankeuttavaa pahuutta ja vastenmielistä nilkkimäisyyttä.

Vasurit haluavat tähän kaikkeen ^^  erioikeuden ja vapauden, ja kuten juutalaisten ja muslimit, he haluavat myös erivapauden kritiikistä ja itsestään totuudenkertomisesta.

Ha haluavat MÄÄRÄTÄ, kuten tyrannit ja totalitäärit pikkusielut AINA; ITSE sen mitä heistä ajatellaan ja miten heidät nähdään ja koetaan ja haistetaan ja aistitaan ja maistetaan ja tunnetaan jne jne ad absurdum.He haluavat erikoikeudella repiä siivet niiltä keillä ne ON, kuten minulla OLI, ja he haluavat kostonhimoisina ja katkerina OMASTA vastenmielisyydestään ja oksettavasta fysiikastaan ja naamastaan ja kuvottavista tunkkaisista "koti"oloistaan kostaa sen meille joilla OLISI VOINUT OLLA jonkinlainen ja jopa TODELLA POIKKEUKSELLINEN ja HYVÄ elämä !
Tästä minä en pysty sen enempää mainitsemaankaan tai ajaudun raiteilta ... mutta kuitenkin...

Lopetan nyt tähän, tämä kaikki on niin päivänselvää ettei tätä tarvitsisi selittää edes metsässä hirvelle. Tämä on Yleistietoa ja "vesi on märkää" tyylinen triviaali itsestäänselvyys ja "truismi" ja fakta ja tämän tällaista.TÄTÄ kaikkea VAIN ja ainoastaan haluaa "Vasemmisto".Totaalisia Paholaisia ja epäinhimillisiä ja katalia, valheellisia ja alhaisia ja häikäilemättömän hävyttömiä pelureita ja aivottomia tosikkoja kusipäitä.

Kuten lempibloggaajani sanoi; he ovat "historian pahimmat / kamalimmat ihmiset".

Hyvin yksinkertaista, hyvin totta, TODELLA ärsyttävän kamalaa ja kuvottavaa.
K U O L K A A.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti