sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Spaik ja Älykääpiöt vs Japani ja Tulevaisuus yms

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/9bf08cd2-dafa-4160-98a9-9329d6a914f3_vd.shtml

Tuokin VITUN ruma VITUN NEKRU aukoo Stadissa (kiitti vitusti Jasper !) typerää rumaa murjaaniperkeleen, nekru Beanin, päätään...ja sillävälin Japanissa (joka ei välitä kilin vittuakaan mistään vitun nekruista eikä edes leiki välittävänsä!)....https://www.kauppalehti.fi/uutiset/japani-haluaa-lentavista-autoista-uuden-kansanauton/kCqBktcL...kehitellään jo lentoautoja !! Ai jukolauta ja vittu....siinä on tilanne pähkinänkuoressa !

Täällä ...lajitelma velliaivoisia imbesillejä vasemmistolaisia HEIKKOJA reppanoita ja muita "meitä on niin monta!" selkärankaisia saastoja, kerääntyy kuuntelemaan kun joku vitun nekruksikin poikkeavan tyhmä ja ärsyttävä ja päällehyökyvän RUMA, vitun mutiainen rumilus, joku 80-luvun ALUSSA kuuluisana hengaillut idioottinekru sölköttää kuinka TYHMÄ on esim Hra Trump...... en tiä, ehkä tuosta voi jo päätellä nekrun itsensä TYPERYYDEN ?!?!!?
HAHA HAhahahahaaa..ai vittu miten yksinkertaista väkeä. Sekä nekrut ETTÄ vasurit.

Kerrassaan  uskomatonta. Kertakaikkiaan.

Niiden tulisi kulkea neljällä raajalla ja omata häntä, se selkiyttäisi tilannetta PALJON ja huomattavasti ja "äänestävätkin" tajuaisivat mitä kannattaa ja ei kannata "äänestää" jne.


Ja hei: MIKSI vitun vitussa tuokin älykääpiö ja KUSIPÄÄ, vitun mistö biinin näköinen neekerinkutale piti tänne hamstrata ?!?! Ai miin... MIKSI ?!?!!?
MIKSI vitussa ?!?! 
Mitä vitun hyötyä tuosta on, onko tuo jonkun mielestä jotenkin ihmeellistä ja kummallista ja khuul !?!?!? MIKÄ vitun MOTIIVI siihen oli ?
Vittu jee, nyt tänne on paskantanut tuokin saatanan örveltävä rumilus ! Kiitti vitusti !


Suomi OLI ainakin ennen, niin ihanan EKSKLUSIIVISEN KAUNIS JA    PUUUUHDAS !!!


Mutta vasurit ja muut juutalaiset-ryssät, ja nekrut ja mehikaanit nimenomaan VIIHTYY juurikin saastassa ja roskassa ja epäsiisteissä tunkkaisissa olosuhteissa, joihin verrattuna poikkeavan huonostikin hoidettu koiranpesäkin on kuin sitruunanraikas tuulahdus suoraan jos ei Taivaasta niin ainakin jonkin sisustuslehden sivuilta.


Vitun typerät taliaivot jästipäät älykääpiöt, joilla on huona maku, eikä mitään tajua.


HAISTAKAA VITTU !!Ja Spaik; suksi vittuu minun maastani !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti