torstai 6. syyskuuta 2018

Peterson ampuu takaisinpäin

https://www.youtube.com/watch?v=y3evaCmh7-Q




Vielä yksi Jordaanin filmi, jos sallitte.

Mainittakoon että youtube  latoo yhä enemmän ja enemmän MAINOKSIA tielleni kun näitä katson. Mitä useamman videon olen katsonut, sitä useampia mainoksia tunkee tielleni KESKEN VIDEON.
Vittu miten LAPSELLISTA toimintaa !!
Ai miin; sitä joko tarjoaa  vapaan sanan "foorumin" tai sitten EI.   VALITKAA !!!


Eniwei; professoori tuossa ^ sanoo samaa kuin olen siteeraamalla sitä "dissect left" blogia, toistellut tässä jo vuosia; "politiikka on kaikki / ainut mitä vasemmisto tuntee" !!! TÄSMÄLLEEN niin. Kuten Jordankin joutui tuossa jankuttamaan, ei nämä aivokääpiöt vasurinrääpäleet osaa edes konseptien tasolla KÄSITTÄÄ että   KAIKKI EI OLE mitään vitun "poliittista" !!!!!

AATELKAA miten PELOTTAVAN TYPERÄ ja vähä-älyinen ja himmeän tietoinen sellaisen olennon täytyy olla. Se on yksinkertainen ja yksiulotteinen ja synkeä kuin krokotiili tjns. Ja täsmälleen noin ne käyttäytyy, ne ei kunnioita YKSILÖÄ tai sen vapautta, kilin vittua, sen enempää kuin P-korea tai Ryssä tjns paskaläjä Helvetistä / Helvetissä, vaan rääkyvät että "edustat vaan sitä ja sitä RYHMÄÄ".

Noin "ajattelee" ELÄIN ja rikollinen demoni ja jumalaton typerä alkoholistinsiittämä kommunistin kusipää. EI täysipainoinen / kasvuinen ihminen.

Tuo on ATAVISTINEN ja vaarallinen typeryyden versio ja piirre.


Mutta mitä sitä jankuttaa, kaikki muut tajuaa asian kyllä, mutta ei ne joiden se TULISI tajua. Kuten aina.

Vasurit tulisi vain kaasuttaa pois tieltä, tai minimissään asuttaa johonkin vitun keharien reservaattiin ja sielläkin vielä Palvelutaloon. Vitun vammaiset kusipäät ääliöt älykääpiöt Perkeleen Perkeleet.

Sitten lopettaa KAIKKI "politiikka" ja kytät ja "laki".

Sitten...?..........sitten koittaisi Taivas Maan Päällä. Jollette ITSE mene vitun kusipäät, taas, ja riko sitä ihan TAHALLANNE kun ette KESTÄ vapautta ja rajattomuutta sen OIKEASSSA merkityksessä jne, ja ETTE pysty MI HI N KÄÄN  AITOON altruismiin yms. Ettekä EDES jättämään muita rauhaan.


Eniwei: pitäkäämme suomesta KAUKANA, tuo suuren maailman räyhähenkien AGGRESSIVISUUS "asiassaan". Ja onneksi se ei olekaan suomalaiselle rodulle, mikä ikinä se onkaan, tyypillistä, toisin kuin aggressiivisille anglosakseille yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti