torstai 27. syyskuuta 2018

Trump vastaan joku muija

https://www.youtube.com/watch?v=4cPUPnc_ZEI

Kerrankin ihan katsottava, lyhyt ja ei-ärsyttävä, tällainen video.

KATSOKAA eritoten sekopää vasurit jotka näette Trumpissakin luoja ties mitä lapsellista ja omituista mitä nyt tajunnantyngässänne pyöriikin.

Ihan tuollainen melko "tavallisen" oloinen Amerikkalaisheppu se on, edelleenkin, ei mikään Liskokuningas Marssista tms. Ja tosin kuin YKSIKÄÄN vasurien tukemista Satanistisista vallanahneista sekopäistä vittupäistä ja itseään täynnä olevista vitun komentelijoista varkaista, Trump ei käy milläänlailla vaikeaksi ja päälle, tai ota mitään ylimielistä asemaa ja asentoa ja katsetta ja mitä lie asennetta, vaan jaksaa jankuttaa noinkin kauan tuon tyhmän akan kanssa. Ja ihan suotta tuossa märehdittiin noinkin kauan, mutta kun vasurit haluaa jotain, ne vain HALUAA sen. Viis siitä MITÄ se on ja miksi ja miten monta MILJOONAA elämää tukahdutetaan ja lopetetaan sen takia, kunhan levottomat älykääpiöt saa olla levottomia älykääpiöitä JA kuuluisia.
Kuten ne kaikki jotka syyttelevät näitä Rikkaita Valkoisia Miehiä milloin mistäkin, raiskauksesta kissansieppaukseen ja kaikesta siltä väliltä.


Laittakaa vain reppanat pussi päähänne ja hypätkää kielekkeeltä kuolemaanne, tuhlaamasta tämä elämä kaikilta ja tauotta.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti