maanantai 10. syyskuuta 2018

Congratz Svärje..something

Ainakin saivat vähän jotakin aikaiseksi. TODELLA vaisua jos minulta kysytään, MITÄTÖNTÄ, joku vitun kurja 17 % kannatus. Vittu se on sama kuin jos Kansakunnan kissat, kaikkikin, olisi "äänestäneet" sinua. Mitä vitun VITTUA silläkin määrällä muka pitäisi tehdä !?!?!


PALJON olisi 90-100 % "äänistä". Tämä on paitsi minun "ajatteluani" niin TOTUUS.  KAIKKI muu on typerien ja sokeiden huuhaata jolla ei tee kilin vittua. Eikä kenellekkään tule mieleen edes miettiä MISTÄ SE JOHTUU ettei niin juuri koskaan käy.


Mutta eniwei, hyvä kai sitten näin. Saatiin jotakin kapuloita Lucifer-tädin rullatuoliin jolla aikoi rullata ihan pokkana takaisin Helvettiin, koko hela maailma sylissään. Vitun hikinen ja tunkkainen, märkivä paskaläjä, kirppuinen pussi paskaa.

HAISTAKAA VITTU !

Mutta siis niin, onnea ruatti demonit / demarit tai mikä vittu se nyt onkin.

Ja hei ! Hankis matkasi ruattiin !

http://jukkahankamaki.blogspot.com/

Paitsi uusi(a) teksti / tekstejä, niin Hankis on jonkun muun homppelin kanssa, loittoryhmänsä kanssa, jalkautunut rinkkebyyhyn.

Ja kun hän siinä sanoo että "sano hep jos näet valkoisen naaman", niin voisin vaikka vannoa että näin siinä AINAKIN(!) 2 valkoista joita EI noteerattu !! Hankamäääääkiii !

Eli ei voida sanoa että "önnön nönnön nöö, rinkkebyyssä ei ole enää yhtään valkoisia vaan se on täynnä mamuja!". Siellä on todistetusti ja TAKUULLA(!), ja AINAKIN(!!) 2 / kaksi  valkoista. Ja kuvanauhan perusteella melkeinpä lähemmäksi 4 tai jopa 5 !!!!!

Eli ovat selkeä .......jaa no, vähemmistö kyllä, kieltämättä, mutta kuitenkin "selkeä" ! Eli ei muuta kuin lisää lisää lisää neekereitä ja lähi-idän ählämeitä vain !
Sekaan vaan ! Allaah-hu-hullaahu-allaahu-aluhu-hulu-hu-ahuhu-huhuhu-ackbaaa-rackbaa-rakrakrakraksaaaa-hu-haksaaah-b !

...BLAKSHAAAA !

Hankamäki loittoryhmineen (joka koostui yhdestä homosällistä!), oli pukeutunut kuin jokin homopoppoo joka ei ole toennut vielä siitä kun näki Tom Of Suomlannin jotain homppelipiirroksia ja sitä sen tyyliä, eli kuin "Tomin uhrit" tjns.
Lentäjälasit ?!


Kaikkea sitä näkee....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti