maanantai 10. syyskuuta 2018

Juhana Vittupäästä vielä...

Jäin oikein miettimään äsken, että onko tuon "politiikan" ihan TARKOITUSKIN olla NOIN vitun provosoivaa ja pullistelevan ÄRSYTTÄVÄÄ ?!?!

PYRITÄÄNKÖ siihen !?!?!?
MIKSI !??!?!


YRITTÄÄKÖ se saatanan koirankusipää oikein TODELLA, ärsyttää niin paljon että se on pakko murhata tjns !?!?

MIKSI !?!!?


Vai onko ne TODELLA    NOIN    vitun  vieraantuneita kaikesta todellisesta ja kaikesta realistisesta yms ?!


Sitä on välillä vaikea sanoa.Pahuutta ja tietämätöntä vähä-älyistä kusipäistä tyhmää typeryyttä on välillä todella vaikea erottaa toisistaan.JOKA TAPAUKSESSA, kuten ehkä nyt näette jo tyhmimmätkin; kokee "poliitikot"   "politiikan"  joksikin sellaiseksi kuin purjehdus ja viulunsoitto siinä viinten kittaamisen ja pianon pimputuksen ohessa, samalla kun odotellaan siellä kattohuoneistossa että loput vieraat saapuu teatteriesityksestä takaisin sinne kemuihin - tyyliseksi HARRASTUSTOIMINNAKSI.

Ns "rikkaat" näet  eivät ELÄ lainkaan siinä TODELLISUUDESSA missä oikeat ja todelliset IHMISET, ne on niitä vastenmielisiä ja säälittäviä heikkoja plösöjä paskoja mitä ennen kannettiin kantotuoleissa pitkin Afrikkaa ja Egyptiä, eläimiä ihmettelemässä ja neekereitä läpsimässä ja nauramassa. Juhava Vartiaisen-Vittupää on sitä sakkia. Kuten on kaikki "poliitikot", eikä kukaan muu HALUAISIKAAN mihin "politiikkaan" mukaan, alunperinkään, kuin totaalinen kusipää ja älykääpiö ja RUMILUS.
Nämä on kyseisen elämäntavan VAATIMUKSET.
"Poliitikon" on oltava kuten Poliisinkin, täysin kyvytön ymmärtämään todellisuuden olemusta ja siitä yhtä välinpitämätön, täysin säälimätön ja ihmistäsaalistava typerä heikkopäinen elukka, ja kiusaamisesta NAUTTIVA sadistinen pikkusieluinen ja kohtuuton ylimielinen itsekäs ja ultranaurettava tosikko kusipää, ja totaalinen pelle jne jne.

Mutta kuitenkin, tuollaista se ON. Siellä ne keikkuu ja riekkuu, niin kauan kuin kansa SALLII.
Sitten ne levittelee vain hohottaen käsiään KUN ne laitetaan vihdoin itse joko johonkin vitun "linnaan" tai vain sorakuoppaan. Minulle ihan sama. Toisaalta kuolema on liian helppo rangaistus niille. Eikä ne siitä välttämättä OPI mitään.


Mutta ovatpahan vastenmielisiä !! My god. Se on kyllä osattu toteuttaa tähän ulottuvuuteen ihan esimerkillisesti !!
Holokanttakin raadollisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti