tiistai 25. syyskuuta 2018

Indokakkala vs järki ja Suomi

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/ce6fd135-ba52-4e50-9d2f-a189ac071c4f_ul.shtml

LAKKAISTTEKO NY VITTU RAVAAMASTA SIELLÄ  VITUN VITUN VITUN VITUN(!!) INDOAPINALASSA ?!?!?


Ai Kristus vitun perkele ja paska !   Vitun  viidakon primitiiviapinat (MUSLIMIT!) rotanperseestä ulospuristuneet kihomadot on taas menneet nöyryyttämään oman neuroottisen tympeän typerän alkeellisuutensa takia Valkoista Miestä.

Ja mitä vielä !!! KOMMENTEISSA nämä etatisti-alistuja turvenuijat ei osaa muuta kuin jumalauta; TORUA OMAANSA ja abaut YLISTÄÄ indokikkareita !!!

Vittu TÄMÄN TAKIA teistä tule koskaan Oikeaa Maata ja Kansaa, eikä mitään niin muutakaan. Te olette typeriä naiiveja Jurakautisia veekerijuntteja par excellance.


Ja hei; vittuako siellä taivut ja pyytelet saatanan lapamato vittu vielä ANTEEKSI !?!?!? Vittu ANTEEKSI ?!?!?! NIILTÄ elukoilta !??!
Jumalauta ne tulisi R U O S K I A kuoliaaksi tuosta loukkauksesta SINUA KOHTAAN, ei toisinpäin, vitun nolo idiootti !!
Ja vittuako menit laittamaan kyseisen foton nettiin ENNEN kuin poistut maasta saatanan typerä taliaivoinen ajattelematon vitun typerä perkeleen toivoton tollo !!!?


Huomaatteko te MUUT nyt miten AJATTELEMATTOMIA Tavalliset Ihmiset ON !??!?! Tätä ja paaaaaaaaaljon enempää minä tarkoitan. MITÄÄN ei vain kertakaikkiaan pyöri tajunnassa ja tule mieleen ja ole pään sisältönä. Ei kertakaikkiaan MIKÄÄN tule TYHMÄLLE ikinä mieleen. Ei mielikuvituksellinen mahdollisuus, ei triviaalin mundaani mahdollisuus, ei mikään nokkeluus, ei ajatus eikä keksintö; olette lattean molopäisen aivottoman tympeitä ja yksinkertaisia ja kankean harmaan ajatuksettomia kuin byrokraatit.
Jotka muuten, mainittakoon, INHOAA eritoten ja kadehtii, meitä poikkeavan älykkäitä ja viisaita ja hyväntahtoisen REILUJA ja kekseliäitä(!) ja mielikuvituksellisia ja sanallasanoen "Luovia" Yksilöitä. Byrovittupäät IIIIINNNHOAAA meitä, lähes puoleksi yhtä paljon kuin me niitä.
Ne ei voi sietää sitä, kuten kyttäkään, että OVAT syntyneet niin saatanan kuvottaviksi ja kuvottavan kurjiksi ja toivottoman epämielyttäviksi ja tahmean typeriksi ja kertakaikkisen masentaviksi, ja minä MUISTUTAN niitä siitä ollessani totaalinen kontrasti sille. TÄMÄN takia meidät Oikeat Profeetat aina pyritään vain hiljentämään  tai tappamaan; pahuus ja keskinkertainen mitätön nahjuus ja aivoton latteus INHOAA ITSEÄÄN(kin), meistä peilautuessaan, ja haluaa mieluummin kuin muuttua itse, tuhota peilin. Se on helpompaa.
P A L A J O !


PAAAAAALJON helpompaa. TTTTOOOOOOOOOOOODELLA paljon.


* * * * *Mutta että kuitenkin...jumalauta että saatana ottaa sydämestä ja mahasta ja mistä lie, tuo kuvottava vitun alkeellinen paskareikä ja sen koiranpaskaakin vähemmät asukit ja että saatanan Saatanat saivat tuon mäntin ALISTETTUA noin helposti, ja "painettua sen nenän paskaan" noin, tuollaisella vitun "seremonialla", eli NEUROOTTISELLA ja MERKITYKSETTÖMÄLLÄ primitiivikädellisen toiminnallaan.

Jumalauta saatana..tällaisina hetkinä minä suuresti kadehdin Kim Läskin tai Trumpin MAHDOLLISUUTTA käyttää HALUTESSAAN ==> aseellista voimaa. Amerikan tapauksessa ilmeisen tehokasta ja brutaaliakin. Minä pistäisin tuon viidakon viikossa sileäksi ja tämä on fakta. Minä lähettäisin teidä junttifinuiitit oitis(!!) laittamaan tuon nevadan "tsharlien" lakoon ja melko vitun NÖYRÄKSI, saatanan sormeaanheilutteleva oppimaton alkeellinen ylimielinen nilviäinen ja paskamato,  sekä ylipäätään että eritoten Valkoisen Ylivertaisuutta kohtaan.Olisit vitun ääliö vain joko lähenyt sieltä vittuun TAI sitten JOS olisit joka tapauksessa jäänyt tuosta YHDENTEKEVÄSTÄ huuhaasta "kiinni"; käynyt niiden apinoiden päälle ! En tiä, ehkä ne OSAAKIN pelätä valkoista JOS valkoinen on TAJUISSAAN eikä mikään paskahousuinen ääliö halailemassa puita ja primitiivien sääntöjä.Jumalauta ÄLKÄÄ uutisoiko tällaista, tämä saa minut murhanhimoiseksi, enkä halua joutua lähtemään mihinkään vitun indobimbolaan murhailemaan apinoita. Vaikka niitä lie helppoa metästää, nehän tappaa toisiaan silkalla puhallusputkella, joten valkoiselle ne on helppoa riistaa.Huomaatteko muuten että Hitler oli paitsi jutkujen suhteen, tässä(kin) oikeassa; muut rodut tulee alistaa ORJIKSI.


MUUTOIN  SINÄ(!)  OLET(!)  ORJA.

Tämä ^ ei harmillista kyllä uppoa Tavalliseen Betonipäiseen änkyrään eikä yhteenkään naaraaseen, eikä naaraalla ole KUNNIAA yms (ylpeyttä tms) joten sitä se ei haittaakaan kyllä.Mutta että...johan on vittu !


HÄVETKÄÄ !!!

Ja lakatkaa aina saatanan paskahousut valitsemasta ROISTOJEN puoli !!!! USKALTAA vitun nynnyt laittaa kova kovaa vastaan. Vitun tappisilmäiset rumat sammakot.


HAISTAKAA VITTU !
Ei jumalauta saatana...VITTU !!!!! Tämä pilaa lopun viikon jo yksin, minulta. Tällainen. Ja vielä nuo VIHOLLISTA nuoleskelevat aivottomat alisteiset kommentit.

Vitun auktoriteettiuskovaiset kusipäät vitun ääliöt villit. Saatanan kommunistin änkyrät Perkeleet, ja sieluttomat pikku-kusipäät.Ja HEI !!  MIKÄ VITTU teitä vetää, kuin paska kärpäsiä, tuossa PASKALÄJÄSSÄ nimeltä "Indoneesia" puoleensa alunalkaenkaan !?!?!?!?!

MITÄ VITTUA SIELLÄ OIKEIN ON !??!?! MITÄ SIELLÄ OIKEIN ON OLEVINAAAN ?!?!?!? MIKÄ VITTU SIELLÄ NIIN KIEHTOOOOOOOO ?!!!?!?!


P E R K E L E !!!!!!!
Vai onko se taas vain se että tyhmillä on huono maku ?!
LISÄYS.

Tuo paskarottalauma pitäsi ammuskella kopterista miniganilla, ehkä tämän soidessa.

https://www.youtube.com/watch?v=tS0mQ25ezq4

(Huono äänenlaatu  ^ tosin. TODELLA huono)


Tai ehkä tämän...

https://www.youtube.com/watch?v=OlRcUMuD4sY

Tuon ^ sanatkin osuu melko hyvin kohteeseensa ! HAHahaa.https://www.youtube.com/watch?v=nFQhlpB6N2A

Ei tuokaan mahdoton olisi ^. Taisi olla lempibiisini tuolta levyltä. Kuuntelin tuon levynkin aikanaan melko usein, lähes puhki asti.

Mutta ymmärrätte "pointtini", jotakin ärtyisää soimaan, chopperi ilmaan ja kyykisteleville pakanoille kyytiä !


Kiitti.


https://www.youtube.com/watch?v=KK_is2OIESU


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti