perjantai 21. syyskuuta 2018

Kuappamiäs

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/bb26488c-f808-45b6-96b3-1a180fb03afc_u0.shtml

:D hahahahaa, loistavaa ! Ja ihan oikeasti HYVÄ uutinen; "siat ei puutu siihen jos joku budjaa metässä" !!! Minä nimittäin olen usein miettinyt että mitä tämä "Yhteiskunta" siitä olisi mieltä jos "irtiottaisi" totisesti ja perustaisi johonkin täysin mettään jonkin "kommuunin" tai siirtokunnan tai oman "maan" jne. Ja nyt selvisi että; ne olis vaan ninQ "mjaaah..." tai "mjäääh"....
Wau !! Positiivinen yllätys ja hieno homma.
Ja pari oikeasti hyvää kommenttia ja hauskaakin. Tämä lieni paras...

"Kyllä siihen jo nyt pykälät, vahdit ja virkamiehet löytyy.
Maanomistussäännöt, Rakennuslaki, koko rakennusvalvontaorganisaatio. Ei sitä nyt niin vain tässä täydellisyyteen tehdyssä pykäläyhteiskunnassa tuon tasoisia irtiottoja sallita. Niin, ja nykyinen paskalaki vaikka. Onko sakokaivot ja hyväksytyt systeemit. Vain hirvet ja karhut saavat vielä toistaiseksi paskoa metsässä ilman keräilypussia hännän alla.

Ootetaan, kyllä tuollekin luontoaktivistille säännöt ja pykälät ja holhous löytyy. Se nimittäin todellinen vihreä aate Tasavallassamme on pykälillä kielletty."

- Taisto P.


Nyt kaikki meistä "Vaihtoehto Oikeistolaisista" ja "Ääääääri Vihaajista" yms kuopimaan mehtää !

 ♬♪  Kaikki joukolla kuoppa kaivamaan, kuoppa kaivamaan, ja kuoppa kaivamaan ! ♪♩

Muuttakaamme kukin kuoppaan, se tulee halvaksikin ja ei tarvi ottaa sähköjäkään Ryssiltä vaan kukin omien taitojensa mukaan ja/tai naapurikuopan mulkvistin reiluuden mukaan jos se on jokin mikä ymmärtää miten sähkö toimii jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti