lauantai 15. syyskuuta 2018

Kai Kakkanen ja MaMuja vaikka väkisin !

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/09/mykistavan-ristiriitaista.html


Kaitsu Kaitsu Kaitsu !! Tsiigaappas sitten vähän mitä teet ! Tai muuten....


Jukolauta että on HÄIKÄILEMÄTTÖMIÄ paskaläjiä nämä tyypit !! ...Tämä  aika on kyllä niin vitun absurdia pahuuden ja ULTRAtyperyyden riemujuhlaa ettei sitä tiedä miten päin olisi ja ....ja sitä ei vain oikein "tiedä", sinänsä.


Vaikka tiedänhän minä.Aatella että tämä jumalauta vain JATKUU ja JATKUU ja jatkuu ja jatkuu !! Ja me "äänestimme" jumalauta jo 2011(!!!!)  jotta tämä LOPPUISI !!!
Paljon oli silläkin vitun humpuukilla väliä !! HAhahahaaaaaaaa. Kyllä taas kohteita ja uhreja "kuultiin". Ja voi olla että kuultiinkin mutta vain jotta tiedetään mitä tehdä, eli sen täsmällinen VASTAKOHTA.


Uskomatonta. Mutta sellaista tyhmyys ja omahyväinen kusipäinen pahuus ON. Siksi se on olemassakin, ollakseen uskomatonta  ja hyvin kamalalla tavalla.Järkätkää joku tuolle Kai Kakkaselle joku homma sieltä Irakista ja lähettäkää sinne. Suomen kansa kyllä takuulla piffaa sen sinne.

Jos saan ehdottaa MINKÄTYYPPISTÄ pestiä sille tarjottaisiin, niin ehkä (jos tällainen ammattinimike on olemassa [ja varmasti kyllä IRAKISSA onkin]) nin sellainen ..miksikä sitä nyt sanotaankin Virallisesti, joka siis huolehtii mitä kurjimmassa muslimivankilassa siitä että suihkutilojen saippuat on tietyn, suipon, muotoisia ... eli että siis hioo niitä.....kun en keksi hyvää kiertoilmaustakaan niin sanon vain suoraan että  perselävellään.

Jos SE on oikea homma, niin ehdotan Kaita siihen !!


Kai: saippuaa takapuoleen !! (slougani ilmatteex)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti