maanantai 10. syyskuuta 2018

Sami Huurussa

Hei, Säm; tu pois siältä.


USKO MINUA !!!

Pliis. Tu ny vaan pois siältä ja jumalauta äkkiä.
Eli siis, katsoin pätkän tuota rillit takapuolessa kekkulointia mitä Sam on näemmä taas tehnyt. Tuo on jo käsittämätöntä kyllä KOLMAS kausi !!?!!??! Missä vitun välissä sitä oli edes toinen kausi !? Vai enkö vain muista... ?...No väliäkö sillä.

Siinä oli joku muukin tylsimys sen mukana, nevöhööd, ja siellä oli se Virolainen nyrkkeilijäsällikin, ne jätti sen johonkin moottoritien laitaan. Ihan hyvä kyllä sinänsä, en valita siitä kyllä juurikaan.

Mutta kaikesta muusta kyllä.


Siinä näet näkyi pätkä, ensin ehdin jo aatella että "eeeeehkä, .....eeeehkä Säm on oppinut jotakin, ja voin sietää tämän loppuohjelman johonkin mittaan ?...",  sitä sen ständappia.
Siihen loppui minun "kuudwillini" ja minä ensin raivostuin ja sitten ...valahdin jo säälimään tuota köntystä.
Herran tähden se teki ihan pahaa !!! Minä totesinkin itsekseni että "ei vittu tekee ihan pahaa.." kun käänsin siinä kanavaa ja/tai sammutin päänäytön.


Jos luulitte että minä olisin Blogeineni VALAISSUT näissä lähes varmasti jo itsekin vierailleen Sami Hedbergin edes VÄHÄN ....niin olisitte erehtyneet suuresti !
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUURESTI minä sanoin !

SUUUREMMIN !! Tuplaa tuo mitä luulet. NIIN suuresti.
Ja suuremminkin kyllä !!!

Siellä se taas, se muuten lähti kuin mustalainen, vitun moukka - suoraan siitä saatanan pöydästä mihin oli juuri saanut sen annoksen lihavan kitansa alle ja eteen, niin nin se lähti tai mukalähti siitä suoraan "keikalle" (EHKÄ paskalle?) ja siinä näytettiin sitten sitä pätkä.
Ja ...hui kauhistus ja voi Kristus; ja katso ja minä näin ! Ja se oli ehkä PAHINTA ja kamalinta TÄHÄN MENNESSÄ !!
Jumalauta se on vain UPONNUT ALEMMAS tänä aikana !! Se ei ole oppinut mitään, ja on unohtanut kaiken senkin marginaalisen mitä sillä ikinä ehkä oli. Ja ei sillä mitään ikinä ollutkaan, muuta kuin harhoja ja maksavia idiootteja, mutta että...näin. NÄIN! Näin voi käydä !!

Siellä se taas, saatanan ääliö, kiukutteli yleisölle ja häiriköi vain niitä, kysellen koko ajan jotakin vitun yhdentekevän typerää, jostakin Stadin lähijunista. Vittu se oli kuin jokin itseään huvittavaksi luuleva juoppo joka tuppaa seuraasi ja alkaa kysellä ja jutustella kaikkea "ihan sika hauskaa" mm siis alkaa kysellä missä olis lähin VESSA ! Thahahahaha jotta pääsis "jättää könzät" tjns ?!?! Thahaha...... hauskaa.
SIKA - HAUSKAA.

Hauskaa kuin ajaa vahingossa fillarilla rautatiesillalta alas, junien "ruuhka-aikaan".
Eli ei ny KOVINKAAN hauskaa.

Samilla on "könzät" päässään jos mitään.
Mutta eniwei, se tivasi siinä siltä ilmeisen typerältä, olihan ne siellä PAIKALLA(!), yleisöltään että....jotain M-junien aikatauluja ja mihin ne menee ja näin, ja sitten se tokaisi että "...ne menee kohta Muumimaailmaan!!" ja jäi odottamaan kai ihan sikamaisia ja 10 minuuttia kestäviä, seisaaltaan annettuja, aploodeja. En kuullut ainakaan itse moisia, enkä edes kenenkään yskäisyä tms ? Ehkei näyttömme ollut tarpeeksi lujalla mutta...emmätiä... jotenkin uskon ettei siitä kiikasta.
Varmastikkin yleisö oli vain saanut sitä mitä tilasi, eli; helvetin tylsän ja ankean ja ärsyttävän illan. "Jolloin ei tarvitse nauraa" ? Ai miin...sehän tuon tuollaisen "premissi" ON OLTAVA !?!?! Rait ?! Siis...miksi kukaan muutenkaan menisi Sämin keikalle ????? Muuta kuin viettääkseen illan jossakin missä ei tarvitse huvittua ja/tai nauraa. Kuin "Eduskuntaan" menisi; sieltä lähtee silmät verenpunaisina RAIVOSTA ja tylsyydestäkin, ja hengittäen sylki (vaahtomaisen syljen) tihkuen ja lennellen suupielistä, hiestä märkänä ja adrenaliinin sumentaen kaikki paitsi näköaistin ja kyvyn kuristaa seuraava vitun mulkku paljain käsin kylmän kuolleeksi NYT ja HETI - ja ehkä iskien Vihan Liekkejäkin.

Samin iltamista taasen lähdetään de facto; zombifikoituneena lobotomisoituneena idioottina jolla on väsyneen tyhmä virne suunsa ympärillä, mutta jota ei osata selittää. Ja laihempi lompsa kuin sinne mentäessä.

Se miten se iso typerä hölmö siinä sitten lavalla käyttäytyi ja elehti jne, kertoi MINULLE ainakin nanosekunnissa että; se TIETÄÄ !!

Se tietää jo. Se snaijaa nyt jo itsekin. Ehkä juuri siksi se teki ihan  pahaa. Säm on alkanut herätä ja aavistaa olevansa TÄYSIN väärässä paikassa, ja jonkun muun tilaa viemässä jne. Kuten kyllä KAIKKI muutkin suomen ständapparit, paitsi ehkä se Juuhansson jossa on mikroskooppinen potentiaali ja marginaalisesti oikeanlainen suuntima. Väärä ASENNE toki, ja reilusti. Mutta hei; ei toivota liikoja !

Enkä minä sano tällaista lainkaan pahalla, vaan in bona fide, minä vain olen totuudessapysyvä ja tarkkanäköinen ja huomautan aina jos skeidaa myydään jonain vitun priimana platinana tjns.
Minä olen "oikeamielinen" toisinsanoen. Enkä IKINÄ taivu senttiäkään Väärän ja Pahan ja Tyhmän ja Valheen suuntaan. Kun taasen muu ihmiskunta on päinvastoin, ja INHOAVAT  MINUA(!!) siitä syystä. Sen sijaan että junou... inhoaisivat ITSEÄÄN. Eli sitä ketä KUULUISI inhota.

Mutta kuitenkin. Kamalaa. Kamalaa Säm, kamalaa.
Me pois, me äkkiä pois kun vielä ehdit.
Uskoisin että olet tarpeeksi pätevä, ja fyysisesti ISO, pärjätäksesi "yrittäjänä" tjns, ihan tasan tosissaan, ja kuka huumoria sinuun liittäisikään ? Mutta kuitenkin...en tiä... perusta grilli ?!
Saat syödä ja istua pitkin päivää ja odottaa että uhrit tulevat luoksesi ja saat jauhaa niille tuota typerää joutavaa inhottavaa ja ärsyttävän tylsää paskaasi, ja vieläpä maksavat sinulle siitä. Saat olla kuin "byrokraatti" / "poliitikko".

-

Mainitsen vielä että; MIKÄ VITTU SE OLI SE GRILLI mihin siinä lopussa menitte tekemään sen kurjan hampparin / majoneesi & paska läjän !??! Jonka kokosi muutenkin se paikan yksi tarkkisluokan orpo-kehari katujätkä. EI siis Säm.

Mikä VITUN LÄÄVÄ se oli !?!? KRISTUS !!!
Gordon olisi huutanut niille niin kauan että ne olisi HAUDASSA. Se olisi TAPPANUT ne karjumalla. Silläkin jätkällä oli, paitsi varmasti pitkä rötöshistoriikki, niin päässään jotain verisiä naarmuja ja käsivarret kuin linnakundilla, "tatskojen" peittämät, ja se näytti sellaiselta juoponlapselta mitä ne kaikki vitun katujätkät ja muut katureppanat AINA on.
Ja se toinen kalju mulkku mikä sielä tiskin takana kiilui ja vaani. Puistatus !
Söisin itse mieluummin vaikka ähläm-sähläm räkälässä kuin tuolla ! Ainakin ne murhaajat ja aasinhässijät ei NÄYTÄ ihan yhtä selkeän rikollisilta kuin tuon vitun autogrillin tai mikä lie, "henkilökunta".
Sekin se "toinen kalju" näytti siltä että kun asiakkaita ei ole...tai ehkä onkin, se pitää mulkkuaan kourassaan ja pullistelee sitä sen nuppia ("terskaa") ja hymyilee sillätavoin iljettävästi ja likaisesti ...siellä jossakin takahuoneessa, ja ehkä kumoaa pienen pätkän jotakin keppanaakin ? En tiä. Enkä muuten haluakkaan kyllä.
Kiitti !#EiKiitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti