tiistai 25. syyskuuta 2018

Röökin Vastainen Kiima (taas)

https://www.iltalehti.fi/politiikka/c68c5670-168a-499a-a382-81ff0932f32d_pi.shtml


Minä oikeasti nauroin kun luin tuon ^. 
Ei jumalauta vittu miten tyhmää kusipäistä paskaa.
NAURETTAVAA. Muttei byrokraatit itse KÄSITÄ mitä tekevät, ne vain jatkaa.

Hei molopäät; teillä EI OLE MITÄÄN OIKEUTTA PUUTTUA TOISTEN ELÄMÄÄN JA TEKEMISIIN JA VALINTOIHIN. Eikä kytillä tai syyttäjillä tai lakeijoilla tai millään muillakaan "Viranomaisilla".

Te vain TEETTE niin. Siinä kaikki.Sitä LUULISI että näin perustasoiset itsestäänselvyydet olisi selviä, muttei ne o !Lakatkaa tuo tupakoitsijoidenkin naurettava jahtaaminen sitten ! Vittu se ei kuulu teille milläänlailla jos joku vetää röökiä, siinähän sitten vetää. Huu givs a fak !?!?

Kummallista miten te ette osaa KESKITTYÄ OMIIN surkeisiin ja kurjiin ASIOIHINNE ja elämiinne, vaan menette ja tongitte ja ronkitte ja kaivelette kaikkien MUIDEN elämiä, kuin jokin vitun kyttä "rikollisen" välilihaa ja persettä ja kasseja "löytääkseen jotakin kiellettyä" tjns. Kenties Shangri Lan tjns. Vitun huohottava aivoton onneton tosikko imbesilli.

Vittu mitä joutoväkeä, voi Kristus.HÄVETKÄÄ. hävetkää niin maan Perkeleesti !Laitetaan vielä ja TAAS muistutukseksi tämäkin.
^ NUO tyypit on niitä jotka käy ympäri "Yhteiskuntaa" vitun aivottomat kusipäät kiljukaulaiset vitun typerät kyrvät ja ääliöt tollot, ja kailotaa "Natseista" ja Rasisteista™  ja Fasisteista (joita siis ITSE OVAT) ja Basisteista yms, ja näkevät kaikkialla ...jotakin, mitä sitten luulevatkaan näkevänsä.
Jotakin ...väärää ?
Pommittakaa tää planeetta kiitos.Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti