lauantai 22. syyskuuta 2018

Lyhyitä Elokuva-Arvosteluita

Tällainenkin idea, LOPUTTOMISTA ideoistani, tuli mieleeni tässä, eli tehdä HYVIN lyhyitä tiivisteltyjä arvosteluita leffoista. Mutten jaksa alkaa sellaiseen, ehkä tämä inspiroi muita tekemään asiaa laajemmalti, ehkä ei.
JOKU varastaa kyllä ideani, se on VARMA. Ihmiset on VARKAITA. Ensi-sijaisesti.

Kiitti.Predator.

Arska ja muutama muu, pari nekrua jne, liikkuu hyvin hitaasti pitkin viidakkoa ja jauhaa suoltamaansa paskaa, ja sitten lopuksi muukalainen tappaa ne paitsi Arskan.

Alien.

Sigourney (oikea nimi!) lilluu jossakin avaruudessalilluvassa jätekuutiossa ja sitä ja muita jahtaa elävä ja itsenäisesti ympäriinsä liikkuva autonominen metallinvärinen penis.

Die Hard.

Muutama aseistettu heppu hyökkää pilvenpiirtäjään ja niitä estelee Bruus Wilis.


Mad Max. (kaikki osat!)

Gibsonin Mel ajelee rutikuivaa ja karua ja piirteettömän tasaista aavikkoa pitkin melko romuisella "pommilla" (autolla) ja tappelee toisia resuisia ihmishahmoja vastaan, ja ajaa vielä lisääkin.


Bourne-leffat.


1 CIA:n tjns, oliko se FBI,   tyyppi on pahempi kun ne muut.

Bond-leffat.

HAhahaha, loistavaa ! Miten ihanan tyhmää. Eli Englantilainen menneen ajan rutikuiva ja ultrahetero, mies käy ympäriinsä ja pyrkii ylläpitämään Britti-Imperiumin Maailmanvaltaa, ja tekemään tyhjäksi toinen toistaan typerämpien ja eriskummallisempien ja epä-pätevämpien keikarien mielikuvituksettomat ja typerät juonet.

Transformers-leffat.

Isot TYHMÄT Amerikkalaiset lelut riahuu ja puhuu. (Amerikkalaista !)


Star Wars-leffat ja muu oheiskrääsä.


Tunkkaiset ja rähjäisesti puetut kommunistit / "kapinalliset" yrittää pistää kapuloita kaiken toimivan ja jouhevan ja tyylikkään rattaisiin, häiritä "Yhteiskuntaa" ja harjoittavat siinä samalla jonkinlaista Modernia Druidiutta / noituutta tai ehkä jopa Satanismia.


Blade Runner. (Se ainoa oikea B.R)


Jud Foord kävelee HYVIN hitaasti ympäriinsä, jollei suoranaisesti istu, ja jutustelee muiden kanssa, puhuu yksin ja kattelee ympärilleen.
(Mutta Poliisiahan se periaatteessa kyllä esittääkin ! Joten realismiahan tuo vain on).Blade Runner 2049.

Se Moderni Näyttelijä kävelee kans just ympäriinsä, murjottaen, ja sangen harkitusti tai jopa hitaasti ja tuijottaa kans ympärilleen ja näin. Ajelee vähän leijuautoa ja köyrii hologrammia ja sen sellaista.
(Poikennee enemmän oikeasta kytän"työstä")


Brave Heart.

Mel Gibson (taas!) kiljuu pellolla. (Myös jossain taloissa muistaakseni).
Jurassic Park.

Sammakoista tehdään sauruksia, ne riistäytyy käsistä ja karsinoistaan ja riehuu ja räyhää pitkin ja poikin jotain keksittyä Espanjalaistyylistä trooppista saarta.


Vuosaari.

En ole kyllä nähnyt mutta halusin arvostella silti; siinä on kai neekeri !


Frantic.


Jud Foordin vaimo katoaa Pariisissa ja löytyy. Rengaskin puhkeaa !

Siinä on nyt jo jotain. En jaksa tämän enempää, eikä kiinnosta, mutta jos joku muu haluaa niin varasta ideani ja anna palaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti