keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Hankamäkilinkki ja Airiston Tapaus

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/09/venalaisten-maihinnousu-airistolla.html


Näin se on^.
Kävin itsekin silloin lukemassa tuon Persun jutun ja ihmettelin jo silloin miten pienisieluinen kusipää sekin vitun "Suna" tai mikä liä vitun muna onkin, oikein ON, jotta pitää saatanan kakara saada önnön nönnön nöö omiin nimiinsä JONKUN TOISEN TEKEMÄ HANKE(!!), vitun liejurotanpaska, että viitsii vaivautua edes sen verran että  oikein laittaa tuon typerän oudon nimensä johonkin paperiin.
Ei tietenkään toki omilla lihaksilla ja kynällä, mutta joku alusväestä liikuttelee kättä ja sormia, siis tämä lienee nyt ihan päivänselvää mutta sanon sen nyt kumminkin, ja joku toinen nokikeppi taasen siirtelee kynää ja ehkä vähän sitä paperiakin, mutta  peeeriaatteessa "laittoi nimensä alle".


Tuollaisia laskelmoivia vitun lapamatoja ja laiskiaisia ja ylijäämäkusipäitä ja mongoloideja ja kusivittuja räkäpäitä paskaläjiä ilkiöitä on KAIKKI "poliitikot ja byrokraatit", lukuunottamatta ehkä Halla-Ahoa ja paria Persua, mutta ne jotka siellä lilluu ihan Piruuttaan, kirjaimellisesti, ja koko kurjan ja turhan ikänsä. Ne.
Aivan uskomattomia luihuja; ja mihin ihmeeseen sitä tarvitsee mitään muuta vihollista kun "omat" on tuollaisia ja koostuu tuollaisista !?!?!?
Ei mihinkään.Ja tuo itse ASIA taas, Turun saariston myynti Ryssille....eiköhän se ole aika pitkälti jo tuossa ...."Turun saariston myynti Ryssille".

Tämä on näitä kuten Eu ja sen itse itsensä "valinneet" Satanisti Vapaamuurari Johdattelijat; aivan. vitun. pöyristyttävänkin tuollapuolen. uskomatonta.Sotienkin kuolleet ja veteraanit yms varmaankin kiittelee vuolaasti.
#KiittiTästäkinTaas!Kiitti!
"Hullunkurisinta on, että venäläisten on annettu ostaa huolettomasti saaria Turun arkipelagosta, mutta mannersuomalaiset eivät saa omistaa eivätkä hallinnoida omaisuutta Ahvenanmaalla eivätkä harjoittaa siellä elinkeinoa, vaikka Ahvenanmaa kuuluu Suomeen ja olemme Suomen kansalaisia!"

Tuollainen se pistää veret kiertämään !! ^

Jumalauta vittu saatana. Meitä pidetään siis ihan jo pilkkana. Se on ihan FAKTA se.

Tuo Ahvenanmaan kusipääjengi tulisi siepata sieltä joku yö ja postittaa johonkin vitun Pohjois-Korean perseläpeen tai mihin vain Vetelä-Amerikan hikiseen viidakkoon tjns, vittu mitä kusipäätä porukkaa. Enkä pidä niitä milläänlailla enkä millään tavalla SUOMALAISINA, mutta ne asuttavat kuitenkin SUOMEN aluetta..... ?....tässä mättää nyt jokin ? Mikä ?


Ja hei, kun se kysyi se Ryssäläinen vitun limanuljaska vittupää, mikä näytti Pipilänkin vieressä ihan pieneltä naiselta, niin nin se Pelottava Ryssä, kun kysyi retoorisesti että "kenen sairaasta mielikuvituksesta sekin lie peräisin?!?" thahahaa..." tuosta helikopterien laskeutumisalusta jutusta, niin MINULLE ainakin välähti HETI samalla kun luin tuon sitaatin, vastaus mieleeni. Se kuului että "olisiko Puuttinin?". Niin nin  - se on siinä. Se vastaus.P.s Aatelkaa jos tämä Autonoominen Suur-Ruhtinaskunta olisi joskus ihan oma itsenäinen alue ?!?!?!
...Hah..kaikkea sitä...P.s 2 Tosin itsekkäät älykääpiöt ja loiset ja petturit alias "poliitikot" pilaisi sen kyllä joka tapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti