keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Äskeisen Videon Johdannainen...

Kuten kommentteja lukiessa hoksasin; totisesti, kun kaikki aina kyselevät miksi "Uutiset" näyttää AINA ja JATKUVASTI ja VAIN ja AINOASTAAN jotakin kamalaa ikävää pahaa, ja masentavaa ja/tai ärsyttävää ja suututtavaa ja sellaista mikä tuottaa pahaa oloa, niin tuossahan se on herran tähden ! Olemme abaut 100 % pelkkää vettä ===> tunteet ja aikeet ja musiikki yms vaikuttaa sen molekyyleihin ===> se vaikuttta mielentilaamme ja tunnetilaan yms ja bäng; maailma masentuu ! Kaikki ALISTUVAT !_slamille.
-ismille.
Satanismille lopunkaiken.


Maikaad miten helppoa tämä onkaan nyt hoksata loppunsa asti ! HAHAHaaa...ai vitulla päähän.... "..sillä totuus vapauttaa" !Ja toinen "pointti" on tuo mitä joku kommentoi, että symboolit on "MAGIAA" ja magian eli taian, tarkoitus, on periaatteessa vain vaikuttaa muihin ja saada heidät TAIPUMAAN TAHTOONSA, ja vaikuttaa myös materiaan an sich.Tästä minä ensin toistan teille typerille mylviville aivosumennetuille ilkeille älykääpiöille ja mahdollisille järjellisemmille, tämän Napoleoonin sitaatin; "valta on VALLAN VAIKUTELMASSA".Sitten minä kysyn teiltä AIVAN. KAIKILTA. Koko hela planeetalla. Tai sanotaan että minä PYYDÄN.
Minä PYYDÄN teitä kaikkia käyttämään KAIKEN JÄRKENNE ja aivan KAIKEN älynne ja kaikki tietonne ja kaiken kaiken, ja  sen avulla minä pyydän teitä järkeilemään ja vääntelemään ja kääntelemään asioita niin kauan että voitte antaa minulle ITSEÄNNE miellyttävän vastauksen tähän; millä perusteella ja maailmankuvalla Poliisi EI käytä MAGIAA ja ole (jo siksi[kin]!) SATANISMIA harjoittava Demonien Järjestö !??!
Vastatkaa vain jotain ihan yksinkertaista jos joku TODELLA jotain vastaisi. Ihan mitä vain, vaikka että "painu homo vittuun!" tai "...tshhhhh!" (suhinaa / tiuskaisu) tai jotain.


Mutta ette pääse MILLÄÄN ettekä MITENKÄÄN kiertämään ja kaartamaan tuon FAKTAN ympäri; kytät ovat SYNTISIMPIÄ PASKAPUSSEJA tälläpuolen itseään Saatanaa.

En tiedä MIKSI tämä täytyy teille joka vitun Sukupolvi AINA vain ja uudestaan YRITTÄÄ opettaa ja teroittaa ja siitä JAAAAAAATKUVASTI muistuttaa.... mutta hei; näin se vaan on !

Ja miten se teidän iänikuinen tympeä "Hetero-Isäkapina"kaan ei herää KYTTÄIN tapauksessa ?!?!
Ai miin; mikä vittu KYTISTÄ on tehnyt niin "pyhiä" ?!?!?!?!?!?

Eikö teissä(kin) herää valtava halu MURHATA ja TAPPAA NE, HETI, jos ja kun sellaisen öykkäröivän älykäpiön kusipään ISOSSA ruumiissa(!) jossakin näkee ikäväkseen ?!?!?!?!


Jos ei; teidät on JO saatu ja teissä on, ei vain jotain, mutta PALJON, vikaa.
Sielunne on kuoletettu onnistuneesti.
Teitä ei voi enää tämän inkarnaation aikana auttaa, ja te olette auttajalle vain VAARAKSI, kuten hukkuva imbesilli. Mitä olettekin.
Vitun säpsähtelevän hysteeriset vainoharhaiset nynnyt kantelupukit paskaläjät kusipäät ja vastenmieliset laumamieliset pikku mulkvistit.


* * * * *


Lopuksi haluaisin vielä teroittaa, että, en tiedä mitä TEILLE moisesta tuli mieleenne paitsi ehkä särö, mutta mitä MINÄ esim ajattelen tästä "illuminaattien" porukasta ja tuosta heidän TIEDOSTAAN, joka ON totta (minä TIEDÄN tämän, minä en ole mikään jankutteleva älykääpiö joka haluaa kuullostaa ja VAIKUTTAA jotenkin eriskummallisen khuulilta tjns, mitä suurin osa kaikista ON, make no mistake about THAT!), niin nin mitä teidän ehkä KANNATTAISI miettiä on nämä kaksi asiaa....

1) Miten voi olla että HEILLÄ ON, ja teillä EI, tuo tieto ?!?!!?!? Mistä ne  sen sai tai miksi ne sen sai PITÄÄ, siinä missä Hoi Polloi sen MENETTI !??!?!
Ja

2) Miten KAUAN ne on TIENNEET asioita joihin teidät on TODELLA onnistuneesti treenattu ja ehdollistettu suhtautumaan pilkaten ja ivallisen vähättelevästi ja nauraen (typerys nauraa kuullessaan Taosta) ja jopa vihamielisesti !?!?!?!?


Ja ehkä ärsyttäväksi lopuksi; keitä VITTU ne LUULEE OLEVANSA ?!?!?!?Ja vielä P.s !
Miten munattomia TE OLETTE !!!? Ai miin...onko sillä joku raja ?!Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti