tiistai 18. syyskuuta 2018

Malesian lento MH...jotakin

Se mikä katosi. Luin juuri juutuubin EoW kommenteista mitä sen kävi ja se kävi heti järkeeni, se on luultavasti TOTUUS.

Eli lyhyesti; se tiputti Amerikkalaiset, kenties seeiiaa tai joku muu terroristiorganisaatio. Miksi ? Siksi että sen kyydissä oli noin 4-viides osaa jostakin hepuista joilla oli PATENTTI johonkin jonkun armeijan käyttämään puolijohde-tekniikkaan joka liittyy tutkalta piiloutumiseen. Ja ken omistaa nuo patentiti NYT kun ne oikeat omistajat niin mystisesti katosi ja kuoli ?!
Bushit ja Rotchildit, Teksasin perslävessä sijaitsevan jokun hevonpaskapuljunsa kautta, ja tienasivat tuolla(kin) miljardeja.

NOIN PAHOJA ja mielisairaita ja häikäilemättömiä ja hävyttömiä ja sieluttomia Luciferin torakoita ne ON.

Ja niiden Edustajan vasurit halusi kirjaimellisesti KIRKUEN, Mustaan Majaan !! Tai "valkoiseen taloon" tai mikä vittu se korkki ihmiskunnan henkireiässä nyt onkin tällähetkellä nimeltään. Ja ketä kiinnostaa, ja MIKSI ?!??!?!?Meidän tulisi HYÖKÄTÄ AMERIKKAAN !! Viipymättä !
Ryssät saisi tulla kylkiäisinä mukaan jos haluaisivat, jos ei niin ...en tiä ehkä Pohjois-Korea tai Kiina tai Kiina JA Pohjois-Paskareikä molemmat, vois jelpata.

Samaan  aikaan joku sissijoukkio kävisi nappaan Soroksen ja muita vastaavia vastenmielisiä ja henkilökohtaisesti puolustuskyvyttömiä kuvottavia inhottavia Satanistisia paskaplösöjä koiranperseitä kusipäitä hirviöitä (Merkkeli myös siis), ja ne teloitettaisiin sitten myöhemmin. Ehkä todella mitäänsanomattomasti ja johonkin yhdentekevään kuoppaan, ja luut poltettasiin vielä aikanaan, varmuuden ja periaatteenkin vuoksi.Mitä sanotte ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti