sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Deivistä ja Kätistä

Tuo juutuubkanava missä on tuo suomenruotsalainen tyttö "Kät" ja tuo engelsmanni-luolasälli "Deiv / Dave". Se.
Se on nyt käsittelyssä.


Minä jotenkin aatelen että se liitto ei tule kestämään. Siinä on 2 liian erilaista olentoa samassa. Suomlantilainen ja anglo ei pidemmän päälle tule SIETÄMÄÄN toinen toistaan / toisiaan.
Käy jo nyt sääliksi.

Ja kuten sanoin, se sälli on sellainen 3-metrinen ja 600 kiloinen yksinkertainen tollo, joka tykkää nyt kaikesta, kirjaimellisesti "hanimuun vaiheessa", kun on kaikenlaista vitun hössötystä ja tympeän typeriä kissanristiäisiä ja hän on kuuluisa KOSKA on ulkomaalainen jne, mutta jahka se vouhka laantuu... niin ongelmia lie tiedossa.

Tai ehkä olen TÄSSÄ asiassa väärässä. Ken tietää. (Kysykää siltä! hahahaha)
Ehkä se TYKKÄÄ suomen hiljaisesta ja mitättömänoloisesta elämästä.

Mutta se heppu vaikuttaa sellaiselta joka ennenpitkää kaipaa takaisin Löndöön hälinään tjns.
Ja minua epäilyttää AINA ja KAIKKI 2-kieliset parit ja suhteet, ai miin, sen TÄYTYY olla aivan vitun uuvuttava riesa kun joutuu jaaaaaaatkuvasti tulkitsemaan ja tulkkaamaan KAIKEN ja kaikkea, sille toiselle, ja opettamaan kuin jotain älykääpiötä.
Se ressaa nääs.

Ja ressi väsyttää, ja väsymys johtaa...... paitti väsymykseen, ärtymykseen ja kiukkuun yms jne. Ja SE taasen johtaa siihen ja tähän ja tohon, ja SE taas sitten sinne ja tänne jne jne.... ja sitten on melkoinen sekameteli jo käynnissä ja kaikki solmussa ja koti-ikäväkin änkenee sekaan jne jne.
Monta monessa.

Halusin vain ennustaa että he saattavat erota, vaikka vaikuttaa nyt erottamattomilta. Laittaessaan mitä lie "tip-PA-lllleippaäaäa" yms.


Ja Deivin niin innoissaan kalastellessa, meijän kaloja saatana(!), ja polttaessa vähän risuja ja näinpäin pois.

Ja sekin kuluu pois ennenpitkää, sen viehätys että Deiv on ulkolainen ja haparoiden koittaa lausahdella suomea joskus silloin tällöin.
Ja suomesta loppuu melko pian ne tuotteetkin, mitä se  mörkö voi sitten arvostella ja maistella ja haistella ja kommentoida jne.
JA myöskin kaikenlaiset tyhjäntoimittjat kuten "Lakko" ja "Herba" ja "Roni" ja joku vitun "Mansikka" ffs !! Ja mitä näitä Pissaliisoja yms kalseita mulkkuja ja päällehyökyvän haaleita mulkuttaria nyt on.

Ei tuollaista Englantilaista läskiposkea kauaa jakseta lopultakaan. Vaikkei pidä ikinä aliarvioida tyhmien kykyä sietää tyhmää laimeaa sontaa vuosisadasta toiseen, silmiään juuri räpäyttämättä !

Herran tähden: ne odottelee VIELÄKIN että "poliitikot ja politiikka" tuovat heille jonkin Uuden. Jonkin Katarsiksen. Jonkin Menestyksen ja Tulevaisuuden. Ja jonkin Salatun Salaisen ja Ihmeellisen ja Taivaallisen
Eikä vain ärsytä viedessään kunnian, rahat ja vapauden.

Kuin sekoittaisi keskenään Jeesuksen ja jonkun kurjan vitun käytettyjen autojen luihun kaupittelijan.


KUUUUINKA typerä sitä oikein VOI olla !??!!?!

Ai miin; KUUUUUUUUUUUUUUUUIIIINKA höynäytettävissä te VOITTE oikein olla !??!
Kiitti.

P.s !!!
MUISTAKAA että luitte tämän TÄÄLLÄ ja TÄÄLTÄ, ensikertaa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti