perjantai 7. syyskuuta 2018

"Miisas" ja Jenni

https://www.youtube.com/watch?v=4Vp-nefdP7Y
Ihan sinänsä hyvä video, nämä on mielenkiintoisia moderneja ilmiöitä nämä tällaiset videot. Vaikka tietysti jos niin nyrpeän tylsämielisesti haluaa asian nähdä niin; 2 muijaahan siinä vain ajelee ja laulaa.Mutta kuiteknin. Ensinnäkin, luulenko vain vai ajeleeko tuo Jenni melko haipakkaa ?? Nopeasti. Lujaa. Välillä jopa melko hyytävälläkin vauhdilla. Siinä Mannerheimintiellä esim, se lähti pysähtyneisyyden tilasta abaut kuin tykin suusta. Ilmeisen hienolla kiesilläkin.


Mutta kuitenkin.

Lähdin vain sitä sanomaan että tämä tällainen "hyppää kyytiin" autoilu on itse asiassa aika khuuli ja hyvä idea ! Ja että minulla olisi siihen liittyvä ehdotus ! Eikä millään pahalla tätä "Miisasta" kohtaan.
Minun ehdotukseni on tällainen: olisiko mahdollista jos poimisit kyytiin esim Bonon tai jonkin vastaavan, tai ehkä Soinin ihmis-sian tai Thoorssin paskaläjän kusipään (laita hengityssuojain) tai miltei minkä vitun "poliitikon" vain, JA ! Tämä jatkuu vielä.
JA sitten  junou? Ajaisit sen vitun kaaran kalliolta alas !? Tai edes minimissään siihen Stadin Skaatuddenin satama-altaaseen tjns !?

JOS keksit tavan hypätä itse kyydistä pois, niin hei; gud fo juu ! Jos et, niin ...arvostamme uhraustasi.
Ihan oikeasti.


#KiittiSiitä!

P.s Haluan mainita erikseen tähän loppuun että tuossa on jotain kerrassaan sellaista... kaunista ai jotain..."oikeanlaista" ja miellyttävää jne, kun tuo Jenni tuossa on ja ajaa, tuollaisella autolla ja jumputtaen tuota musaansa...siinä on sellainen ihanan mutkaton SUOMALAISUUS ja nykyaikaisuus ja valkoisuus kaikki samassa ja läsnä. Siinä on kaikuja sellaisesta suomesta mikä sen pitäisi edelleenkin olla. Khuulia !
Melko komea muija ja komeitakin jytäbiisejä ja komea biili ja kaikkea; komea Suomi !!
Tyylikästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti