torstai 27. syyskuuta 2018

V.E huomio

Minä taas.
Niin hei; oletteko huomanneet että tämä nyt käynnissäoleva ja sarjaa ilmeisesti lopetteleva, kausi Vain Elämäätä on niin kurja kylmennyt haalea sontaläjä ja paska, ettei siitä edes mainita enää mitään "Lehdistössä" !!!?? Thahahhaa. Iltalehtikään ei enää oikein ole siinä niiiiiiiiiiin mukana.

Toki joooootain vähän mainitaan, jotain "Anne Mattila käänsi kylkeään" ja "Paskimus räkäisi Satuladon pihaan" tai "Pepe Vilperi pieraisi unissaan" tjns, mutta ei mitään merkittävää.

Niin nin oletteko pistäneet nootille / huomanneet ja huomioineet tämän ?!?!


EI KETÄÄN VITTU KIINNOSTA NOIN PASKA kausi ja "artistit" !!!
Olisitte ottaneet edes jonkun satunnaisen "Hirviporukan" siitä paikalliselta landelta herran tähden!!! Niilläkin on mielenkiintoisempia ja parempia biisejä ja TAKUULLA enemmän karsimaa ja miellyttävempi lärvä kuin KENELLÄKÄÄN noista vitun rääkyvistä räkälänteistä.

Olette ehkä HUOMIOOOOOOineet myös minun ja Blogini "radiohiljaisuuden" tämän kauden suhteen. Se johtuu siitä etten KATSO saati sitten seuraa tätä kautta. Se on NIIN vitun kauhea.
Totaalista skeidaa ja mitä jotkut nykyään kutsuu sanalla "shaiba", joka on EHKÄ Wenäjää tjns tai sitten jokin moderni ja keksitty sana ja termi ja nimi ja käsite ja eufemistinen ...aforismi tjns.
Mutta silkkaa shittiä se ON, se kausi. Tekee ihan pahaa, ihan niiden pallinaamaisten pölvästien itsensäkkin puolesta, mitkä sinne on nyt narutettu ja vedätelty.

"Pepe" ehkä sillä houkuttavalla verukkeella että se saa syödä jonkun toisen madon, sillä se näyttää itse madolta...

"jaa miten n...
....jaa oukei, never mind!"

Se on kuin, "kuin", kastemato peruukissa.
Ja TAKUULLA(!!), siis TAKUULLA, aaaivan yhtä vitun limainen ja iljettävä ja alhaisen matala ja sellainen jotenkin.... emmätiä...sellanen... "maallinen" tai junou ? No junou, kylsätiiät.
Jos ehkä haiseekin sellaiselta kostealta tienpinnalta (niinkuin yksi Calvin Kleinin tuoksukin käsittääkseni), niin ainakin se ON yhtäläisen värinen, tuollainen tylsän pulskean väritön ja haaleaharmaa möllöttävä ruma putki.
En tiä...mutta siinä missä MaPen pitäisi ehdottomasti LUOPUA peruukistaan, tuon ihmismadon kannttaisi ehkä harkita sellaisen hommaamista ylipäänsä ja nimenomaan. Jonkin mikä.....suurimmaksi osaksi peittää mahdollisimman paljon.Anne Mattila  näyttää "Tähtiportti Atlantis" sarjan "Wraith" kuningattarelta. Se sen leuka ja hampaat yms; jumalauta vittu se olisi TÄYDELLINEN "kästi"valinta siihen. Ilmottakaa joku sinne Kanadaan jos haluatte. Kiittäkää myöhemmin jos viittitte !

#Kiitti!


Sit siinon se Sannin tyttöystävä, joka yrittää peittää mundaanin ja rumahkon ja härkämäisen lärvänsä sillä nenälävistyksellä, oliko "septumi" tjns sen nimi. Sen lävistyksen.
Se on kiinnostava kuin lyhtypylväs pimeässä.

Sitten on joku....niin no se Paskimus, joka näyttää sellaiselta tyypiltä jolla on tennismaila ja jokin 90-alun Urheiluauto joilla se yrittää nakittaa naaraita, melko kehnolla menestyksellä.

Sitten on se yhdentekevä nykyajan vitsaus num 2987 - eli Pällinoora. Joka on vain joku turhake jostakin, jonkinlainen lähiölehmä jostakin ....emmätiä, ehkä jostain lähiöstä jostakin. Ehkä Talvivaarasta tai Seinäjoelta tai Kuhmosta tjns ? Huunous ?

Sitten se vitun pieninaamainen ja lapseltakuulostava tappi, se Late, joka tuossa kauden promokuvassa näyttää pidättelevän pierua ja/tai varttakin, eli PASKAA.

Ja sitten on tuo koko porukan SELKEÄSTI mysteerisin ja rumin jäsen, mistä edes MINÄ en saa MITÄÄN irti ja mitenkään kiinni !!?!?...Tuo vitun köntys "Kilpeläinen"... onko tuo joku nimi ylipäätään ?! MIKÄ nimi se on ? Onko se oikea nimi ? ...Mikä hyypiö se on ?
Se on kuin jokin sellainen melko hiljainen ja yksinkertainen ISO maalaistollouros joka huijaa itsensä pois pellon kurjansta työstä ja olemaan Suosittu Artisti ja kukaan ei ole vielä kai hoksannut.
Keneltä uupuu yksi Uuno Tollo Kilpeläinen sieltä pellonvaosta ? HOOOI ?!?!


Ai hyvä luoja... sentään... huh huh  ......pitää lähes raapia silmiään.... JA persettäänkin ehkä, kun edes ajattelee näitä mitättömiä ja sitäkin paljon rasittavampia ...sanotaan nyt että "esiintyjiä", mitä siellä nyt keikkuu.


Jos tuossa paikassa oli tähänastisen takia kertynyttä jotakin "maagista energiaa" niin nyt se on  tipotiessään, ja ehkä jokin yhtä tylsä kuin tunkkainenkin löyhkä tai "haju" siinä tilalla. 
(Luultavasti Pepe).  ...(joka muuten ehkä jäi tonne, ja nukkuu siellä !? HEI !? Onko joku / kukaan tarkistanut ?!? Paitsi äijän [madon!!!] kunnon, niin sen ettei KUKAAN......"budjaa" ilmatteex siellä rantasaunalla ? Hei !??! Menkääs tsiigaan).
No...tämä venyi nyt näin pitkäksi vaikka piti vain laittaa "huomio", mutta hei, minkäs teet ?!

HUOMIOOOOO!!!!! Siis on että; tuota kautta ei jaksa noteerata enää edes lehdistön kusipäätkään. Edes(!) levittääkseen tuohtumusta ja kauhua ja inhottavaa inhotusta ja kaikkia kamalia ja kuvottavia ja ärsyttäviä ja pahoja tunteita. Pysyvät neekereissään.
Ja hei; se taktiikka toimii !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti