tiistai 11. syyskuuta 2018

"Diip Steit" (EoW)

https://www.youtube.com/watch?v=mGKth5iUVAkUpouusi videoa noilta hepuilta.
Oikein hyvä. KANNATTAA KATSOA !

Oli asiat miten vain, tuo KAIKKI on hyvä TIETÄÄ. Ei luulla tai uskoa vaan tietää, niin paljolti kuin mahdollista.
Etsikää, katselkaa ja kuunnelkaa, seuratkaa / tarkkailkaa ja oppikaa jne. Ja toivokaa että olette tarpeeksi välkkyjä saapuaksenne OIKEISIIN johtopäätöksiin.

Ihan jo tuollaisenkin ^. silkan mahdollisuudenkin, takia EI kannata IKINÄ(!!!) lähteä mukaan MIHINKÄÄN "ismeihin". Oli mikä ismi vain kyseessä. Mutta toisaalta; tätä on turha sanoa heikkoälyiselle ja helposti johtopäätöksiin (vääriin) saapuvalle ja liian pikaisesti reagoivalle yksinkertaiselle tollolle idiootille, kuten vasurille.
Jotka haluaa ÄKKIÄ-HETI-NYT!!!  maan nekruja täyteen ja siinä samalla työt yms Kiinaan ja maan täyteen tauteja ja pahuutta ja kaaosta ja sekasortoa jne, eli luovat kuin jossain bakteeriviljelmässä, ihanteelliset olosuhteet diktatuurin ja diktaattorin esiinmarssille ja totalitärismille, ja juuri TUOLLE ^^  "nwo" suunnitelmalle mikä tuossa ladellaan niin selkeästi ettei pihapiirin linnuillakaan ole vaikeuksia sitä sisäistää ja käsittää.

Jos haluatte jonkun IDEAN mitä TEHDÄ noille hyypiöille mikäli ovat todellisia; ampukaa ne.
Tämä on hyvin yksinkertaista, eikä sitä tarvi moralisoida ja jankuttaa. Eritoten kun MINÄ sanon niin.
Jos sen sanoisi joku tyhmä, se täytyisi noteerata ja asiaa harkita ja jahkailla pidempään, mutta kun sen sanoo minä, sitä ei juuri tarvi pureskella.

TAAAAIII sitten voitte ottaa riskin.
MUTTA ! Parempi katsoa kuin katua.NOTEERATKAAN muuten tuo kohta "tuhotaan Kristinusko eritoten"... sangen mielenkiintoista ja pakottaisi AJATTELEVAN kysymään että "hetkinen...?!...MIKSI vitussa!?!??" ja se onkin tässä tekeillä aika täydellisesti par´aikaa ja juuri nyt, ja vasemmistovammaiset nyrpeät imbesillit jotka ei tunnista edes itseään peilistä saati osaa pukea housuja, on ihan varmoja että ovat Oikeilla Jäljillä, sättiessään kuin kiukkuinen heteroteini isäänsä, nimenomaan juuri ristinuskoa. Vaikka tarjolla olisi tuo Luciferin oma uskontokin revittäväksi, eli se mitä ählyt "uskoo", jonka nimeä minä en edes kirjoita kuten olen sanonut. Sillä se NIMI ITSE on jo sellainen julistus ja myönnytys ja "arvolauselma" jne jne jne.

Mutta eniwei; olisi IHANA ihana ihana tappaa ja MURHATA tuo jengi, mikäli todellinen.
Oi pojat !!!! Se se vasta olisi jotakin !!!

VAROKOOT !
P.s Kaiken tuollaisen(kin!!) takia olisi KANNATTANUT olla järkevämpi ja LOKAALIMPI, ja "suosia suomalaista" ja antaa toisten suomalaisten junttien elää ja olla, eikä käydä OMIENSA päälle kuin yleinen syyttäjä.
Se MAKSAA teille vielä !! P A L J O N. Paljon enemmän kuin luulette.
Pitäkää tällainen ^ mielessänne.
Ette tule YLLÄTETYKSI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti