tiistai 18. syyskuuta 2018

Possen toka uusi jakso 18.09.2018 nähtynä

Tai NÄHTYNÄ varsinaisesti äsken päättyneen vuorokauden puolella, mutta Huominen On Huomenna vaikka oltaiskin tässä nyt jo vähän sen puolella.

Ja näinhän tässä muuten ollaan !! Hiiphei ja hurraa !


Niin nin...emmätiä... kyllä....
Jaska on tyhmänmuotoinen ja näyttää haluavan korostaa sitä niillä kireillä nykyhousuilla, ja se näyttää jyrsijältä. Ehkä majava on melko lähellä sitä.

Shoun selkeiksi parhauksiksi nousee Jarppi ja se kalannäköinen mulkku, onko se HooPee nimeltään, se. Ja tietysti silmäniloksi Viivi, jolla oli nyt melko vitun khuuli luukki !
En tiä kuka niitä sille tekee ja keksii vai onko se itse MUKA noin näppärä, mutta hienoa scifististä jälkeä ! Styleä !!

Ja en tiä...oliko ...siinä muita, juu oli. Siinä oli se uusi läski taas, se on ihan.....siinä jotenkin mukana tjns ? Emmätiä.

Siinä oli umpisurkea ja hengetön yritys naurattaa Tamin junttiuden kustannuksella muttei se Uusi Läski ole niin taitava ja lahjakas jne näyttelijä tms että siinä olisi ollut mitään, MITÄÄN, ytyä. Ja se ylikäytti kaikkia niitä Juntti Tammiskan eleitä ja äännähdyksiä yms.

Sitten oli ihan sinänsä viihdyttävän hömppää "Pyllypallo" jonka nimi ehkä varastettiin V.E kaudelta 4 missä sen keksi kai Anssi Kela tai Viki tai joku.

Sitten oli tämä uusi ja TYPERÄ TYPERÄ TYPERÄ osio, tämä vitun maanvaiva ja RASITE, nimeltä "Kohtuuton Tehtävä" jos muistan oikein. Siinä joku tylsänpulskea kerrostalon lähiöämmä tunki suunsa täyteen pillejä, jota en tosin katsonut.

Sitten siinä kävi pyörähtämässä ja mölyämässä ja murisemassa ja karjumassakin kai, joku vitun murjaani ja/ tai nekru bändi jossa soittajina valkeita hipinkuvatuksia Stadilaisia kusipääjätkiä, tai ainakin otaksun että ne on Stadista / Mansesta; sillä mistä muualtakaan !?!?!

Sitten olisi ollut Lii Läskipää vuoristoradassa, ei kiinnosta vitttuakaan, jota en katsonut, sen enempää kuin kuunnellut noita murjaaneita, vaihdoin kanavaa ja tuijotin tätä omaa Aluksen Tietokoneen näyttöä ja ... näyttöä niin. Tuijotin.
Kävin potkaisemassa Worffia ja Dataa(kin) mulkkuun, ja palasin sitten tähän, vain jotta tuli mainoskatko. Jolloin vain selailin Aluksen Tietokantaa.

En tiä....ehkä sellainen osio voisi kiinnostaa katsojia ja olla oikeasti joka tapauksessa TODELLA HYVÄ(!!) jossa Viivi ottaa sen haastateltavan vieraan, jos se siis on mies, nin peniksen poskeensa / suihinottaa siltä vieraalta, sillävälin kun sitä haastattelee esim Jarppi tjns ? Tämä tosin lienee jo tehty esim Japanin telkassa joten en tarkoita varastaa ideaa mutta se tuli minulleKIN ainakin, mieleeni. Tämän minä katsoisin, riippuen haastateltavasta.
Jos se olis joku ihan mulkku nin emmä sitten.

Ja olen muutenkin jo saatanut ehdottaa tätä osiota jo viimevuonna tai jopa ennen sitäkin, ja mitään tämän toteutumisen eteen EI OLE tehty ?!?!?...Joten alan jo vähän turhautua ja uskoa että puhun täällä ihan turhaan ja yksin.

Ja en ehtinyt mainoksilta näkemään, kävin käppäilemässä aluksen alapinnalla, tuossa ulkona, niin nin olisi ollut joku hiihtojuttu kesällä, siinä oli Viivi ja joku niin tyhmä ämmä että ampui ne jauhot Taivahan Tuuliin.
(Jos näitte Jari Sillanpään jossakin "daunwind" huitomassa vastatuuleen niin nyt ymmärrätte yskän ja tiedätte syyn)


Sitten oli Kakka ja Slerba siellä mehtäsä, samoilemassa, luultavasti siinä Studion takapihalla. Ja sen näin jo netistä etukäteen, eilen tai toissakopäivänä jo nyt tässä vaiheessa.
Siitä en sa mitään. Mutta sitten oli ehkä kohokohta ! Oli se uusi tai vain tämän kerran; Pizzaralli.

Joka on jo ihan huippuhyvä nimikin ! Loistava suorastaan. Ja HIIIIENOJA  Kotopitsan mobiilejakin, en ole tainut edes nähdä moisia, niitä ei täällä susirajan yllä kai edes OLE.
Mutta edustavat  sellaista khuulia / tyylikästä / kaunista Modernia Suomea josta tykkään. Hienoa ! Niilläkin on tuollainen "Juttu" - tuollaisia hienoja autoja jne. Ja ymmärtävät vallata ählyiltä pitsamarkkinaraon takaisin jne.

Ja hiiiiienoja taloja koko vitun alue täynnä, ihanan puhtaan modernia ja siistiä jne ! Mahtavaa, ei ihme että valitsivat juuri sen......

Sai pitsa JA autot olla ihan rauhassa siinä tienpielessä.
Ja tykkäsin muutenkin, hieno osio, siinä on kaikuja kasarilta ja ysäriltä, jolloin oli vielä tällaista SUOMALAISTEN yhdessäoloa ja yhteistä jotakin, mitä vain....jotakin. Viivi silmänilona ja mitä kaikkea ! Ehkä vähän perustyhmiä ne paikalliset Morlokit, mutta ....ei suomalaisilta mitään supliikkia tilannetajua voi toivoakkaan, se on täällä Vaarallinen Poikkeama ja Homoutta ja Virhe jonka Statistinen Keskusvaltio-Hallinto pyrkii poistamaan ja mitätöimään jokaisesta syntyneestä Suomlannin Junttifinuiitista.

#KiittiVitustiSiitä!!Sitten siellä käytettiin se leuaton pallinaama ...tosin on hyvin vaikea valita palli ja peruna -naaman väliltä, mutta minusta tuntui että pallinaama on oiva ja osuva ja sikäli ihan hyvä kelpo valinta tälläkertaa ja tähän tilanteeseen ja tässä tilanteeSSA.

Niin siinä siis kävi se Hjalliskin taas. Se on kyllä ihme vitun mulkku kanssa, ei voi muuta sanoa. Lapsellinen ja kiukkuinen pikku kusipää. Se on kai joutunut nuorena puolustautumaan liikaa ja se on jäänyt päälle ja nyt se on tuollainen tiuskiva-vaikea-mulkvisti sitten.
Se oli kyllä ihan jees, se haastattelu, hauskin noista "Jarppi huitoo lakanan alta" jutuista tähän asti.
Soinikarjua tai Heebäriä siihen ei esim VOI ottaa sillä kumpi tahansa niistä vain, paitsi sössisi koko "haastixen", SÖISI vain ne vitun safkat siitä nenänsä alta ja kaikki kysymykset menisi ihan ohi.

POSSEEN heedläski saattaisi muuten sopiakin, nyt kun sen joku mainitsi.
Ja siinä oli muuten joku sellainen "SoMe" mulkkukin taas. Joku vitun kloppi jolla on "ura" nyt kun se on ollut SoMessa suosittu ja sit taas ei, ja näin.

Thhahaha hah HA HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!
Ai Kristus vittu....ai Tsiisus Vittu !...Huh huh... täytyy katsella kuvia parrakkaista naisista 1800-luvulta jotta palautuu järkiinsä ja Normaaliin Perustodellisuuteen ja vakavoituu.

Huh helvetti.

"Ura" ....!?......Ei siinä kai sitten muuta juurikaan ollut ? Eli melko laiha saalis lopultakin.
Mutta Viivin luukki oli kyllä komia.
Olisi sopinut suoraan sellaisenaan esim Tähtiportti Atlantikseen tjns. Tosin se olisi ollut liian khuul ja TÄMÄNPÄIVÄINEN ja moderni siihen. Mutta kuitenkin.#NäilläMennään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti