perjantai 14. syyskuuta 2018

"Pimeän Keskiajan Salattua Historiaa"

https://www.youtube.com/watch?v=U_n72ntB4j8
Roobertin filmi taas.

Mielenkiintoista kuten aina.

Katsoin myös tuota piiiiitkää filmiä, pätkän, missä joku muu puhuu jollain videolla videossa (kuten aina) juutalaisista. Ja mainitsen nyt että; sen kommenteissa joku siteerasi jotain niistä jutkujen rappeista joka oli sanonut että sitä harvempi jutku tykkää myöntää, mutta heidän jumalansa ON Lucifer !!

Enkö MINÄ vittu sanonut !!?!?!!?! Minähän SAATANA SANOIN !! Minähän jankutan tätä AAAAIIIINA !! Juutalaisten jumala on SAATANA !!

Sen sanoi jo      J E E E E E E E E S U S !!! Kristus vitun perkele sentään !!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESUS !

Ja SILTI näitä VITUN rottia ja täitä, maailmantuhoajia ja kyrvänsilppuajia käärmeenpalvojia pidetään jonain vitun erehtymättöminä pyhimyksinä ja niistä ei saisi JULKISESTI ainakaan, sanoa edes pahaa SANAA. Saati sitten kertoa niistä mitään  sen pidempää !

HAISTAKAA PITKÄ VITUN PASKA.


Upotkaa sitten. Olkaa orjiaan. Minä en. Minä kuolen mieluummin. Enidei.


Eikä tämä ole mikään kannanotto Natseihin liittyen. Natsit ei kiinnosta minua millääntavalla eikä lailla, paitsi ehkä VISUAALISESTI sillä siinä oli jumalauta TYYLIÄ !! Vasurit ei ole koskaan olleet tehokkaampia ja rehellisempiä ja tyylikkäämpiä, maskuliinisempia siis myös.
Mutta en ole statisti-kollektivisti kommari-idiootti enkä mikään ynisevä junttihetero joka joko ihastuu iskähahmoon tai sitten säikkyy sitä kuin vihainen kissa vettä.

Mutta kuitenkin, ihan khuul filmi. Kannattanee katsoa, jos siitä edes joku murunen uppoaa tajuntaasi ja sitten se vain ON siellä, tulevan varalta. Jos sitä joskus jossain asiayhteydessä tarvitseekin. Niin siellä ON !Täytyy itse "nostaa esiin" videosta se kohta missä mainitaan että jopa Hitler  INHOSI syvästi ja halveksi, sitä VITUN kalergin rotanpaskan syyläistä loista, minkä "suunnitelman", eli kusipäisyytensä hävyttömän julkituonnin, takia tässä kai siedetään ja Suvaitaan™ (ja pehmeäpäisten ämmien!) näitä kaikkia vitun nekruja ja muita köyhdyttäjiä.


Ja siis tsiigaillaan ihan rauhassa kun Suomi KATOAA ihan silmissä.
Mutta telkassa pyörii jotain bätchelooria ja junttijussille maalaispillua tai joku läskiäijä kailottamassa vanhojen tunkkaisten tavaroiden keskellä tai jotain muuta paskaa !
Tsiigatkaa sitä. Ja LÄTKÄÄ !!

Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-HAAAAAAAAAAAAAAAA !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti