lauantai 8. syyskuuta 2018

Possen uusi kausi

Alkoi tuokin tuossa eilen.

Katsoin.
........onko se jo vähän väljähtänyt ja kulahtanut koko juttu !? Viivi on jo liian tätimäinen tai naismainen eikä sellainen tytönhupakko kuin aiemmin.
Jarpin silmät on kuin jollain mielipuolella joka aikoo kiivetä pilvenpiirtäjän katolta sen juurelle, alasti ja ilman mitään apuvälineitä.

Se kalannäköinen kauttaaltaan tatuoitu mulkku mitä ampiainen oli lyönyt nakki-kiskan jonossa... se oli jotenkin ihan "poissa", se oli epäsynkroonissa ajoituksensa kanssa.

Ja oliko siinä muita ?....Jaa niin se uusi läski, se oli siinä tuastalla hikoilemassa ja ähisemässä ja olemassa hyödyttömän karvainen, kuin koira siis.
Sellaisen idiootit HALUAA itse, ottaa kotiinsa, kuten nekrunkin.

Sitten oli se perusjuontaja se juutalainen jyrsijänsuinen läski, se Jaakko.

Ravasivat taas ihmisten, hienoissa moderneissa PUHTAISSA taloissa, suihkussa kekkaloimassa ja Jarppi munasillaan ja Viivi bikineissä. Ja jotain Eliaksia siinä oli seassa.

Oli "Lakkoa ja Herbaa" ja muuta hölynpölyä ja surkeaa laimeaa sontaa ja sielutonta rääpälemäistä mielikuvituksettomuutta ja lahjojen totaalista puuttumista.

Sekin on jo vähän, "vähän", vanhentunut juttu se  jauhotykki tai värijauhe. Vaikkakin se ON kyllä kaunista visuaalisesti, ja ehkä ainoita luotettavan hyviä osia koko jutusta, muttei siinä mitään niin ihmeellistä ole. Ellette jauhoita jotain typerää naurettavaa rutikuivaa vitun törttöä, kuten Pekkarisen Mapee tai jotain muuta rutikuivaa ristiinpukeutuvaa menninkäistä Finuiittiapinaa, joka ottaa itsensä AAAIIVAN liian vakavasti ja tosissaan. Vaikka ON itse se "huumorikevennys".

Voisitte esim repiä siltä sen TYPERÄN TYPERÄN TYYYYPERÄN vitun tupeen sen eittämättä RUMASTA ja aivan yhtä typerästä pienestä Perkeleen nuijapäästä ja heittää sen lattialle ja ...voisitte vaikka "tampata" sitä siitä ja polkea, hyppiä siinä sen päällä kuin inkkarit tulen ympärillä.

*

Eniwei.
Siinä oli Jenni Vartiainenkin, ainoa sellainen vähän  tasokkaampi osuus ehkä, se sen haastis, se biisi oli ihan mitätön ja haalea lehmän henkäys, eli sellaista Perus Vartiaista.

Sitten oli joku Maailman Tyhmin Osuus Ikinä Teeveeohjelmassa, eli joku persoonaton urheilumulkku ja sen yhtä tympeät "frendit", joka tökki typerällä vitun juutalaisella kyömynenällään appelsiinia pitkin studion lattiaa, ja oli "harjoitellut" tuota koko kesän ilmeisesti.
Samalla kun suomeen esim änkee murjaania ja ryssät kai sanelee "poliitikoille" mitä  tehdä, tuola kulissienkin takana, ja ämmien vallatessa yhä enemmän ja enemmän, kuin laho, kaikki instituutiot joilla tyhmyyden ruton VOISI vielä teoreettisesti saada kammettua ja aisoihin ja pysäytettyä tai ainakin laimennettua.
Niin nin ...emmätiä.. ihan paikallaan on että haastetaan joku persoonaton typerys virnuilemaan telkassa ja hieromaan lärväänsä hedelmiin.Sitten siellä täytyi käyttää sitä VITUN Ronia. Joka on kuin jokin vitun 50-lukulainen suomalainen näkemys "Jokerista". Kun ne sen huulet leviää siitä hampaiden ympäriltä pois, sinne sivuun, kuin jotkin khuulimmatkin ovet jossain futuurisessa kämpässä, ja paljastaa ne hampaat; minua inhottaa !

Sillä on liian lyhyt se matka leuan päästä alahampaiden alaosaan, ja se EI OLE hyvännäköistä. Se on itse asiassa melko kamalan näköistä. (On kuin se pitäisi jotain vitun vappuhampaita omiensa suojana KOKO-VITUN-AJAN !! jos näin on, niin OTA VITTU NE POOOIIIS!!)
Mutta koska olen sen tyypin jo "käsitellyt"  niin mainitaan että sen mukana oli joku siitäkin vielä tylsempi ja haaleampi, luit oikein(!), versio siitä ! Eli kai sen veli tjns.
Voi hyvä luoja sentään. Se ei osannut sanoa MITÄÄN !!!!!!! Siis ei MITÄÄN, MIHINKÄÄN !
Se oli kuin sen Perus Finuiitin josta minä aina puhun, T Ä Y D E L L I N E N profiiliesimerkki. täydellinen.

Sellainen  Armeijankäynyt Iskän pieni Lobotomiapoika, jolta on kadonnut KAAAIKKI idiosynkraattiset piirteet ja persoona ja mitkä vain individuaalisuuden rippeetkin, jos niitä on ikinä ollutkaan (ja tuskin on), tuon eletyn lapsuutensa aikana. Se oli niin vitun tylsä ja haalea ja mitäänsanomaton ja mitätön ja rutikuiva ja mielikuvituksenVASTAINEN ja sieluton että robotitkin voisi melko pahoin sen seurassa, ja olisi niinkuin että "sori...mut mun pitää nyt poistuu hei..." ja keksisisvät jonkin tekosyyn millä lähteä lähtemättä "kuin mustalaiset", pois siitä tuon vitun kalsean maitoisen hyypiön läheltä.
Ja se raukka oli vieläpä ihan nupit kaakossa Totaalisen Rennoilla Asetuksilla, se yritti olla niin "in" ja "khuul" ja kekseliään jännittävän rokkenrool kuin vain mahdollista. Ja kaikki mitä se sai kakaistua typerästä suustaan oli "...ja MUMMO!""  !! THAH AHAAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....vittu  miten hauska jätkä !!


NOT !


Luulen ettei siitä tykättäisi EDES armeijassa TAI kytissä !!! Se oli NIIN puisevan tyhjä. Se oli tyhjä ja kalsea ja viileän platku kuin jäinen Siperian tundratasanko sydäntalvella, muttei niin tunnelmallinen ja komea visuaalisesti.
Se teki pahaa ja ÄRSYTTI, mutta sitähän suomalaiset TEKEE; pahaa ja ärsyttää. Sitä KAIKKI keskinkertaisuudet tekee. Se on niiden "juttu".

Sälli oli niin mielikuvitukseton ja tolkuton ja vailla mieltä että sopisi sosiaali"työntekijäksi" tai "politiikkaan" - tai maksimissaan ehkä varastoon "keräilyyn" tjns. Mutta EI mihinkään puutavaran sekaan, sillä se sahattaisiin vahingossa tai "vahingossa" kaikkien muiden lankkujen seassa ihan tuosta vain ja varmasti.
Se sai ihan voimaan pahoin, se oli niin puuduttavan kalsea ja sieluton ja jäykkä perusjunttifinuiittimulkkunulkki.
Vittu AMPUKAA SE herran tähden !! Olisitte edes SITÄ ampuneet sillä värijauheella !!?
Tai Jenni Vartiaista ?

Joka olisi kyllä saanut esiintyä alasti ja vaikkapa VAIN sen jauheen kyllästämänä ja peittämänä. Kunhan nyt sanon vain.Eniwei.
Sitten oli se sätkyidiootti osio.
Se oli ihan siedettävä tälläkertaa. Ei mikään huvittava mutta sellainen minkä tsiigasi ärsyyntymättä sen enempää.
Sitten oli......mmmm...mitäs siinä nyt oli ?...
....Siinä oolliiiii sitten...jaa niin juu, siinä oli joku  yhdentekevä akka haastattelussa, joka tuhri naamansa jollain sörsseleillä ja sitten oli taas(?) se ÄmTeeVeen uutismuija haastattelussa; vuoristoradassa.
Missä se sai sanottua niinkin kiehtovia "insaitteja" kuin että "en mitään" ja "ei" / "kääk" vai mikä se toinen vastaus nyt olikin.


JUMALAUTA: VITTU MITÄ  PASKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!

Ja sitten ne kaksi juutuubin tylsimystä jätettiin kaksin johonkin metsään, josta ne kai lähtee johonkin vitun yhdentekevään ja akneiseen "seikailuun". Jossa ärsyttävät tympeällä Normaaliudellaan katsojat lobotomisoiduiksi kurpitsoiksi. Ja siinä kaikki.
HAISTAKAA VITTU !


Kiitti.
LISÄYS !!!   09.09.2018 Klo 11:21.


Unohdin tuohon itse juttuun sanoa että, siinä oli TAAS se sellainen joku vitun paniikissaoleva hikoileva vitun "improläski". Kuka ja mikä vittu se ON ja MIKSI se on ?!?!? Miksi se on Possessa aina ?! Ja MIKSI se on PANIIKISSA koko ajan ja aina !??!

Vittu se  on niin säikky ja paniikissa ja säpsähtelevän peloissaan ja hermostunut, että saisi paskahalvauksen ja sydärin ja laskisi märän varpusparven läskinhousuihinsa, jos sitä esim löisi yht´äkkiä kärpäslätkällä tjns.
Se varmaankin tekisi MITÄ VAIN mitä sille sanoo, esim "juokse valitsemasi pussi päässäsi, ympäri tätä studiorakennusta, loppuohjelman ajan, me käydään välillä siinä sitten kuvaamassa ja kysymässä kuulumiset? Ok ? Onko ymmärretty?" ..... "o-o-o-o-o-o-ooo.oooOo.o.o.oO.Oo.oo  ON söör!" ja sinne se pinkaisisi.

Se varmaankin niittaisi pehmoiset läskinkiveksensäkin siihen studion lattiaan tai tuoliin pyydettäessä, se luultavasti suostuisi kierimään lattialla "kuin kitarasankari", polkemaan sillätavoin ympyrää siinä, samalla kun taustalla haastatellaan jotakuta, ja pieremään tietyin, tarkasti määritellyin, väliajoin.

Se suostuisi ampumaan itseään kasseille, se tekisi MITÄ. VAIN !! Se on niin PANIIKISSA. saiko se edes henkeä siinä koko jutun aikana ? Vai ...toimiko se jollakin hermostuksissaan naurahtelevalla autopilotilla ?! Siltä se ainakin vaikutti.
Se hikoilikin kuin ISO vitun SIKA, ja hekotteli yht´äkkiä, ihan yöstä, ohikiitäviä sekunteja jollekin jutulle, laimentuakseen taas sellaiseksi Perus Läskinkasvoiseksi isoksi tyhmäksi yksinkertaiseksi pelokkaaksi möykyksi.
Se alkoi jo ihmetyttää siinä sitä HooPeetakin, joka yrittikin rauhoittaa sitä itse omalla olemuksellaan, kuin jotain panikoivaa sekopäätä joka "huomaa" yht´äkkiä kiivenneensä katonreunalle jossain KORKEALLA ja pitelevänsä paitsi "Hyvästi ja Haistakaa Vittu!" kylttiä, toisessa kädessään sihisevää dynamiittituubia - joka naureskelee välillä hermostuneesti ja hysteerisesti ja sitten taas vakavoituu sekunneiksi, kunnes tajuaa että sydän ei ole jutussa mukana ja tyyni, vaan ravaa kuin "doupattu" ja piiskattu ja ärtynyt ravuri.

Ai miin; mikä Kristus Vittu sitä oikein riivaa ?!?! Onko se de facto RIIVATTU ?!!? Vai MITÄ !??!
Mitä sellaisen paniikkiplösön siihen ohjelmaan otatte !?!!? Vittu se PELKÄÄ !! Jumalauta, jumaLAUTA se pelkäs !! Vittu se oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paniikissa, että sai sen vitun Ronin robottiveljen, Poika Puisevan, näyttämään joltain mikä työkseen lilluu suorissa lähetyksissä ja ehkä hässii komeita muijii ja näin, kuin siltä hahmolta Kälifoonikeisshonista, Hänkiltä tjns.
Joltain Iha-SikaRennolt Heebolt-Tyypilt joka vetelee samalla "marihuanaa" kuin jokin vitun uusi Ändi tjns, kun vastailee toooooooooooooooooooooosi lungisti kysymyksiin, jos viittii ja tsiigaa ne vastauksen arvoisiksi.

Ja hei; millä VITULLA se köntys on joku vitun IMPROVISAATTORI ?!?! Ainoa mitä se osaa "improta" on "hysteerisessä paniikissa oleva lahjaton läski" !!! Tosin SEN yhden tempun se paniikkissa läähättävä-hikoileva poni kyllä OSAA, aill gi´vim tät.
Sen se osaa TODELLA hyvin kyllä.

Mutta ÄLKÄÄ enää KOSKAAN ottako sitä siihen tärisemään ja hätkähtelemään siinä läähättävän säpsähtelynsä lomassa, vitun tyhmä iso Morlokki. Ok ?

Ehkä sillä on joku kiusaaja tjns Nemesis menneisyydessään, jolla oli tatuointeja, ja kun kokovartalotatuoitu kalannäköinen Finuiitti, HP tuli siihen ihan iholle, kiiltävine koruineen ja gangstakelloineen; se sekos !
En tiä mutta ehkä se TODELLA laski skeidaa housujensa sisäpuolelle ?! En tiä. Ehkä.

Mutta harvoin sitä näkee ketään joka PELKÄÄ noin TOTAALISESTI  pelkkää ja silkkaa suoraa telkkalähetystä, tai nauhoitettua tms. Tavalliset perheenäiditkin ottaa ihan khuulisti ja jopa vitsailee, siinä missä tuo vitun "improvisaation ammattilainen" ei pystynyt olemaan HETKEÄKÄÄN rauhallinen ja koossa ja hallittu ja ei-paniikissa ja ihan normaalina itsenään (ellei se OLE sellainen KOKOAJAN) jne.
Se oli TÄYSIN tolaltaan.


Ja minulla oli jokin toinenkin asia jonka näyn unohtaneen.....voisin sillävälin kun mietin mikä se oli, muistuttaa taas että se on ihan paska se tidän tunnarinne, VAIHTAKAA SE. Välittömästi kiitos.
Tappakaa joku "poliitikko"!

Niin nin....mikä se asia nyt oli ?....
....hei ?!....khamoon.
Siinoli Viivi....hämmentynyt HP....se uusi turha läski, tuo PANIKOIVA hermoraunio-läski......Jarppi lasittuneine hullunsilmineen....suihkurallia....sätkyakkaa... hahahaa, jaa !! Halusin kai muuten vain sanoa että se paniikkiläski sai siinä "sätkyn" !! Thahahahaa SE se taisi olla, tämä toinen asia, eli sama asia mutta halusin käyttää tuon "vitsin".
Se siis sai jonkin slaagin tai sätkyn siinä TAKUULLA kun pääsi laskeen paskansa ihan pönttöön / kääntämään housunsa pytyn yllä ylösalaisin.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti