lauantai 29. syyskuuta 2018

Paskapussi lausuu Maahanmuutosta™

https://www.iltalehti.fi/politiikka/68e41f38-fd28-4738-bd60-adb86999608e_pi.shtml


...jotakin. Tuossa kai tuolla liitännäisvideolla ^- en katsonut, en voi SIETÄÄ tuota vitun vastenmielistä pehmeää ämmämäistä typerää turpeaa pyöreää Korealaisen kumipään näköistä pallinaamaa.Mutta kummasti se on tuokin kuvatus alkanut muutella kantojaan  ja puhella milloin mitäkin, kun lähestyy se tämän Mahtavan ja Ikuisen Järjestelmän nimeltä "Demokratia", AINUT kohta kun Hoi Polloi saa vähän "vaikuttaa" (MUKAMAS) asioihinsa, joihin siis kenelläkään muulla KUIN heillä ITSELLÄÄN ei pitäisi olla MITÄÄN valtaa ja nokan koputtamista ja mitään asiaa, niin nin  kun saavat tämän yhden tilaisuuden vähän "valita" jotakin, omasta mielestään, ovat kuin lapsi sellaisessa kolikoilla toimivassa autossa mitä on kauppojen auloissa, mikä menee siinä PAIKALLAAN ylösalas ja pitää ääntä - kun nyt on tämä rituaali taas tulossa. Ja se ON    RITUAALI. Nuthin more.


Yht´äkkiä ei "maahanmuutto" olekaan ihan ehkä niin Pyhä Lehmä ja koskematon tabuaihe ja loukkaamaton luonnonvoima ja vääjäämätön Oikeamielinen Kohtalo tms, vaan   ...kyyyyllä siitä ny väääähän voi -hyvin rajoitetusti siltikin!- keskustelunkin tynkää aatella virittävänsä  ..jos sitten....eeeeeehkä ja näin...emmätiä....


Vitun läskipää saatana.
^ Ei ole ainoa asia mikä "on jumissa" tuo "turvapaikka"sirkus, vaan "poliitikkojen"  moraali ja sieluntynkä ja ajattelu ja käsityskyky yms tietoisuuden osa-alaan kuuluva toiminta.
JUMISSA, kuin Sami Hedbergin kuuluisa ja legendaarinen ja lähinnä vain OLETETTU hauskuus. Josta ei edelleenkään ole MITÄÄN todisteita, ei edes aihetodisteita. Siitäkin on enemmän todisteita että Amerikkalaiset laskeutu salaa, nin, Marssiin, kuuskytluvulla, kuin Heedbärin hassuudesta.

No mutta, kuitenkin; onneksi tuo vitun vätys ja mulkku ^ saa kohta  tietääkseni jos ei räjähtävän niin ainakin lentävän lähdön tuolta puliveivarien omasta kunnasta, eli "Edus" kunnasta. Ja ehkä se taas ajelee ympäriinsä, vitun pallopäinen paska, jos siis kukaan ei ammu sitä(!?) ...eniwan(?)..  sillä vitun häkäpöntöllään ja virnuilee typerännäköisenä ja ärsyttää ihmisiä ja juntteja alike, ympäri Suomlannin karun mutta ankean paskamaan ja tekee jotakin vitun bisnestä. Jossa luultavasti pyörii toisia ihan yhtä tiukkoja ja tiukkapipoisia ja ahdasmielisen aivottomia ja sieluttoman tylsiä ja kalseita VITUN jyrsijänaivoisia tosikkoja paskoja eli "körttejä" seassa, ja ankeuttavat maailmaa sitten siten.


HAISTAKAA   ÄNKYRÄT   VITTU !!


VITTU että minä olen saatana TÄYS tota vitun läjää ^ !!!!! Ai Kristus perkele sentään.
On ihanaaaaaaa, ihanan ihanan ihanan huojentavaa jos ja kun tuota EI enää näy pitkin lehtiä ja nettiä jne.


Saa huuhdella sen silmistään ja mielestään. Vaikka jäljelle jää(?) silti noin 200-300 vastaavaa sykkivää ja likaista, törkyistä mitätöntä nahjuksenpersereikää, mutta...hei; niitä TARVITAAN !?...Tirsk.....THAHahahahahaahaaaa..sori.
Sorisorisorisori.

Siis vakavasti ! Jottei ole Kaaos ja Anarkia. Yms jne.
Ette te ilman byrokraatetja elä !!!

Nääs.


NE rakentaa aina kaiken jne ! Te ootte vaan tiällä ! Eritoten ruuantuottajat ja jokkut vitun paskakuskit ja siivoojat ja sähkömiehet ja raksamiehet ja sairaidenparantelijat yms loiset ! Vittu .....tsshhh....mitä hyötyä TEISTÄ muka on !?!?


....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti