keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Iltalehti vs Trump

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/e099b4e4-dac7-46ca-92c5-ed433b6243b4_ul.shtml


Byäääää Trump on..... hauska ja karismaattinenkin ! Eli kaikkea mitä me vittupäävasurit kusiruutat nynnyt aivottomat ja levottomat vitun ameebat EMME OLE ! BWWÄÄÄÄÄ !


Trump ei  saanut aikaan mitään "nauruntyrskähdyksiä" ja eritoten koska olisi jotenkin sanonut jotakin tyhmää ja noloa,  tämä teidän Valhemedian, Trumpin nuijiminen on ihan oikeasti myötähävettävän lapsellista ja EPÄTOIVOISTA. Jukolauta AATELKAA miten surkeita ja kuvottavia, rääpälemäisiä ja ilkeitä ja katkeran tyhmiä pikkuihmisiä te olette.


Kristus vittu mitä mätäpaskaa.


Trumphan reagoi vallan hauskasti eikä tuossa ole mitään ihmeellistä suuntaan eikä toiseen. Ja Trump on ihan tasan täsmällisen oikeassa siinä että hän on saanut aikaan enemmän kuin ne muut, minähän olen itsekin tainut sanoa että Trump on jo saanut aikaan enemmän kuin KUKAAN sittemmin Amerikan Perustajista !


SITTEMMIN - AMERIKAN - PERUSTAMISEN. Luit oikein.
Trump on pistänyt ihan ihka OIKEASTI  haisemaan, eikä vain kuvaillut elehtien hienosti ja puhunut ympäripyöreitä joille älykääpiöt sitten antaa villit ja raikuvat ja aivottomat aploodit ja julistavat Parantaneensa Maailman.

Kuten noista mielenvikaisten kommenteista näette; tyhmä elää ihan omassa maailmassaan. Tyhmän paksun kallonsa keskellä, joka on hyvin ahdas ja hyvin kärttyisä ja järkkynyt ja täynnä vainoarhaista säpsähtelevää vesikauhua.

Kertakaikkiaan pimeitä tyyppejä, vittu katsokaa niitä taas ! Look at them go, Loonie Lefties.


Trump sitätätätotasitätätätätätä *sylkeä lentää / ääntä kuuluu*...sthätätätätäääpräkäkäkääktäsäsätätätätätä hääääääkÄÄÄK..KÄÄÄÄK !! Jne jne..

Vittu mitä perkeleen kusipäitä, verta nokastaan kerjääviä älykääpiöitä pikkupippeleitä.


SUKSIKAA HEI VITTUUN sieltä kommenteista jos teillä ei ole muuta sanottavaa kuin aukoa typerää rakinturpaanne ja tuoda ärtyisä tietämättömyytenne ja totaalinen tiedostamattomuutenne kaikkien SELKEÄÄN tietoon. Pysykää poteroissanne ja räksyttäkää siellä keskenänne, mille lie vitun rinnakkaistodelle sitten siinä räyhäättekin.Ja mitä vittua siihen lisäät saatanan koiranpaskaläjä "Samppa Rautio" (ei kovin JUNTTI nimi!!?) jotain vitun idiootteja vittupäitä nyyhkijöitä jostain vitun "tvitterin" likaviemäristä, joiden miälestä ninQ Trump on idiootti ja näi....     ?

MIKSI yrität pönkittää tuota kurjaa ja HÄVIÄVÄÄ ja VÄÄRÄÄ asemaasi, ottamalla vauhtia  toisista yhtä tyhmästi"ajattelevista" ja yhtä kyvyttömistä ääliöistä joilla ei ole mitään tajua mistään eikä lainkaan älykkyysosamäärää, kuin sinä ?
Ketä vittua kiinnostaa ?
Jumalauta että on huippu äijä ! Trump ! Ja että on säälittäviä kieroja kurjia nyhveröhetskuja nämä sättijänsä, jotka ei kai sitten tiedosta käyvänsä TAAS kerran läpi sitä iänikuista ja uskomattomuuteen asti tympäisevän tylsää hetero "Oidipuskompleksia" ja "isäkapinaa" ja jotain vastaavia isähahmon torumisia, mitä näitä elukoiden vaivoja nyt on ? Säälittävää. Kertakaikkiaan surkimusmaisen surkean säälittävää.


HANKKIKAA ELÄMÄ vitun alivertaiset rotat.TE OLETTE "narsistisia valhetelijoita". Joten on sangen "mielenkiintoista" että kutsutte Trumpia moiseksi.
Kuinka se voi olla että nämä PROJISOIVAT vasurit ei IKINÄ(!!!!!?)   HERÄÄ siihen mitä ITSE OVAT ja mitä tekevät ?!?!?! Rikollisen tajunnan olemus on kertakaikkiaan käsittämätön, häkellyttävän tiedostamaton ja alhainen, alkeellinen niin absurdiin extenttiin että...no; se on todellakin absurdia.MIKSI minä joudunkaan sietämään näitä älykääpiöitä taas ?! Miksi !?
MIKSI ne saa tuossa huutaa ja räyhätä ja kontrolloida ja ahdistella ja pilata toisten KOKO VITUN ELÄMÄN, vuosiTUHANNESTA(!!) toiseen !?!?!
Hei !?!?


M I K S I ?!?!?!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti